מענויין לקנות מאתר www.diytrade.com

כל מה שנוגע לפלטפורמות הניידות של אפל - אייפון, אייפוד, שעון אפל
שלח תגובה
eyal25 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם אני מעוניין לקנות כמה מכשירי אייפון4 זולים בסיבות עד 65 דולר כולל עברית מאתרים מסוימים של אייפון סיני אשמח אם תתדריחו אותי כיצד לעשות זאת ואיך אני אודע לכם. מאד.
המאייל שלי זה [email protected]

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

קח בחשבון ש -

המכשירים האלו הם לא באמת מתקרבים לאייפון, אין להם אפליקציות להורדה והם מתקלקלים ממש אבל ממש מהר...

עוד תיקח בחשבון, שמכיוון שזהו מכשיר אלקטרוני עם משדר ,יכול להיות מצב בו הוא נופל לידי המכס(יותר מ50 דולר..) ואלו מפילים אותו בידי חסימה של משרד התקשורות-יכולים לעשות לך בעיות...

בכל מקרה אתה יכול לרכוש באתרים כמו לdealextreme...שם אתה פשוט מזמין ,משלם באצמעות PAYPAL(הכי מומלץ), וממתין.....
בדרך כלל שבוע וחצי-חודש...

באתר הזה צריך ליצור קשר עם המוכר,ולשלם לו כנראה באופן כלשהו..(ממש מסחר אמיתי)...

בכל מקרה לא הכי ממליץ, גם לא בשביל למכור לאנשים..מנסיון המכשירים האלו שובקים חיים ממש מהר - במיוחד בידיים של ילדים...
תומר

eyal25 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3

שליחה #3 

אני יודע האמת שיש לי כמה הזמנות לגבי הסיפור הזה של אייפון סיני האתר שפוט נתת לי אין להם שם אייפון 4
לכן בדקתי באתר הזה שרשמתי ויש שם עהד 60 דולר כולל עברית וגם כבר במידה וזה נופל למכס זה לא הרבה כי זה לא סכומים גדולים על 100 דולר משלמים אני יודע 70 שקל כי הזנמתי כמה דברים בעבר אני מודע לך על העזרה שלך אני אשמח אם אתה מתמצא באתר הזה והאם תוכל לומר לי איך אני רוכש ממהם מוצר
אני מודה לך מאייל..

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #4 

אפילו בצחוק לא ההיתי קורא לחתיכת ה*** איפון 4
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

EliHaboosh
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3322
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #5 

eyal25 כתב:אני יודע האמת שיש לי כמה הזמנות לגבי הסיפור הזה של אייפון סיני האתר שפוט נתת לי אין להם שם אייפון 4
לכן בדקתי באתר הזה שרשמתי ויש שם עהד 60 דולר כולל עברית וגם כבר במידה וזה נופל למכס זה לא הרבה כי זה לא סכומים גדולים על 100 דולר משלמים אני יודע 70 שקל כי הזנמתי כמה דברים בעבר אני מודע לך על העזרה שלך אני אשמח אם אתה מתמצא באתר הזה והאם תוכל לומר לי איך אני רוכש ממהם מוצר
אני מודה לך מאייל..
...
אני מאוד מקווה שברור לך שלא מדובר באייפון 4 או בככל במכשיר אייפון. אתה פשוט חייב להבין את זה כי אין שום קשר בין זה לזה ואפילו לא הייתי קורא למכשיר הזה אייפון.
אחרי שהבנת את זה, מה זה כבר משנה איך הם קוראים לו? אייפון 4, אייפון 9 או קרטושקלך 23.

liorb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190

שליחה #6 

צריך להבין שאלה לא מכשירים של Apple, כלומר לא ניתן להתחבר איתם ל- iTunes. כמו כן לא ניתן להתקין עליהם אפליקציות של iPhone כי זה לא iPhone כפי שנאמר כאן. אין לו דפדפן ספארי אלא כל מיני גירסאות מאולתרות. מבחינת רמת קרינה - אין שום תקן כך שלא הייתי ממליץ להשתמש בו גם כטלפון. בקיצור אם מנטרלים את הסלולרי אז זה אחלה משחק לילד עד גיל 8 עם האפליקציות הבסיסיות שמגיעות איתו כמו מחשבון, מצפן, מספר משחקים פשוטים וכולי.

שלח תגובה

חזור אל “אפל - iPhone / iPad”