האם אפשר לעדכן את הקשוחה של המכשיר דרך הרשת הביתית שלי ולא באמצעות USB ?
ראיתי שיש אופציית עדכון של המכשיר ושל הג'וקבוקס דרך האינטרנט אבל אני לא מצליח לעדכן. המכשיר מוצא לי שיש עדכון אך כאשר אני לוחץ אישור לא קורה שום דבר.
הורדתי את העדכון האחרון של הקשוחה למחשב שלי אך אני לא מצליח להעתיק אותו למכשיר.
אני יציין שאין לי בכלל ג'וקבוקס על המכשיר. ואני מת שיהיה לי כבר ואני אוכל לשנות אותו לעברית.
עדכון קושחה ב Xtreamer
אפשר לשדרג את הקושחה באמצעות הורדת הקובץ מהאינטרנט דרך המכשיר באופן ישיר, תלוי באיזו גירסא אתה נמצא כעת (התאפשר רק בגירסאות יחסית מאוחרות יותר).
בכל אופן, לדעתי, עדיף שדרוג באמצעות התקן USB כדי למנוע בעיות מיותרות.
לאחר שתשדרג את הקושחה (העדכנית ביותר היא 2.5.2), תוכל להוריד ולהתקין דרך המכשיר את ה- JB ופונקציונאליות נוספת המתאפשרת דרך Xtreamering בתפריט.
בכל אופן, לדעתי, עדיף שדרוג באמצעות התקן USB כדי למנוע בעיות מיותרות.
לאחר שתשדרג את הקושחה (העדכנית ביותר היא 2.5.2), תוכל להוריד ולהתקין דרך המכשיר את ה- JB ופונקציונאליות נוספת המתאפשרת דרך Xtreamering בתפריט.
לדעתי כדי לעדכן קושחה מהאינטרנט אתה חייב דיסק קשיח פנימי או כונן חיצוני (דיסק קשיח או USB).אורןאלסטר כתב:האם אפשר לעדכן את הקשוחה של המכשיר דרך הרשת הביתית שלי ולא באמצעות USB ?
ראיתי שיש אופציית עדכון של המכשיר ושל הג'וקבוקס דרך האינטרנט אבל אני לא מצליח לעדכן. המכשיר מוצא לי שיש עדכון אך כאשר אני לוחץ אישור לא קורה שום דבר.
הורדתי את העדכון האחרון של הקשוחה למחשב שלי אך אני לא מצליח להעתיק אותו למכשיר.
אני יציין שאין לי בכלל ג'וקבוקס על המכשיר. ואני מת שיהיה לי כבר ואני אוכל לשנות אותו לעברית....
המכשיר משתמש בו כדי להוריד אליו את קובץ ההתקנה.
גם כדי להתקין ג'וקבוקס אתה חייב דיסק קשיח פנימי או כונן חיצוני.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde