A210 בבקשה משווע לעזרה

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

אני משתמש חדש במזרימדיה וההבנה שלי בתחום שואפת למתחת לאפס מאתמול אני עובר על כל השרשורים מבצע כל מה שכתוב מוריד תוכנות למחשב ושום דבר לא קורה לצערי ...

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1020
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #2 

מה אתה רוצה לעשות?

בעקרון המכשיר איך שהוא יוצא מהקופסא לא צריך שום דבר, תחבר לו USB עם תכנים ו\או הרד דיסק פנימי או חיצוני ותתחיל לנגן .

אתה רוצה להזרים תכנים ישירות מהמחשב?
תחבר כבל רשת מהסטרימר לראוטר שלך שדרכו גם המחשב מחובר .
בסטרימר אתה מתקין דרך המכשיר את NMT APPS שכולל בתוכו כמה שיתופים שונים ולאחר מכן בתפריט NMT Applications אתה מפעיל את שיתוף ה-myiHome .
במחשב אתה מוריד, מתקין ומפעיל את תוכנת MyiHome, ברגע שבמחשב ובסטרימר מופעל שיתוף ה-myihome אתה יכול להתחיל להזרים דברים מהמחשב לסטרימר.
איך מגדירים מה להזרים?
דרך תוכנת myihome במחשב אתה יכול להגדיר מה לשתף אודיו\וידאו\תמונות...

מה שנשאר זה לגשת לסטרימר ללחוץ על האייקון של הריבוע ואז יופיע לך רשימה של שרתים שאחד מהם זה המחשב שלך, לחץ עליו ותגיע לממשק של Myihome עם כל מה שהדרת לו לשתף.

בהצלחה.

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #3 

ראשית תודה..
חיברתי כבל רשת לרואטר..הורדתי שרתים והצלחתי לראות את התקיות של המוזיקה והסרטים..
לא מצליח לנגן סרט כלל ...זו בעיה אחת .
דבר נוסף אם אני רוצה להזרים תוכן לדוגצא סרט אני חייב להוריד אותו לצחשב או שאפשר ישירות למכשיר?
הורדתי למחדשב את MYIHOME אבל זה לא עושה שום דבר איך מישתמשים בזה ?
תודה על כל העזרה

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אני מניח שאתה רוצה לשתף.

על מנת להזרים תוכן לסטרימר אתה צריך להפעיל שיתוף מסוג מסויים, הסברתי לך כבר איך להפעיל שיתוף מסוג myihome שהוא השיתוף הכי פשוט והכי קלה להגדרה מבין השיתופים האחרים .

"הורדתי שרתים והצלחתי לראות את התקיות של המוזיקה והסרטים.."
איך? הרי אמרת שאין לך מושג ב-MYIHOME אז איך הצלחת לראות תיקיות וסרטים?

המטרה של myihome היא קודם כל לעבוד ברקע, דבל קליק על myihome בשולחן העבודה וכבר עשית 50% מהעבודה, עכשיו כנס ל-Edit-Preperences ובחר ב-Video - Watch Folder, תשתמש בכפתור ה+ על מנת להוסיף תיקיות של סרטים שאתה רוצה לשתף ובסיום אשר OK .

בסטרימר (כאשר ה-myihome מופעל אצלו) אתה הולך לאייקון של 3 קוביות ובלחיצה עליו אתה אמור לראות רשימה של שרתים שאחד מהם זה המחשב שלך (אצלי למשל כתוב NADAV-PC כי זה השם שהגדרתי בזמנו למחשב שלי) לחץ על המחשב שלך ודרכו תיכנס ישר לממשק של myihome שיציג לך סרטים מוזיקה ותמונות.

אגב את ה-NMT Apps איפה התקנת? על USB או הרד דיסק פנימי\חיצוני.

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #5 

שוב תודה..
במחשב זה עובד והצלחתי להכניס סרטים ..ב210 אני רואה את השם של המחשב שלי ..אבל לא מצליח לנגן שום סרט מרשימת הסרטים ..?? :מבולבל:

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #6 

התקנתי על DOC ..אני לא רואה את הממשק : :מבולבל: :מבולבל:

נדב
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

אני לא מבין, מצד אחד אתה אומר שאתה לא מצליח להיכנס לממשק ומצד שני אתה אומר שאתה לא מצליח לנגן שום סרט מרשימת הסרטים, הבעייה היא שאם לא הצלחת להיכנס לממשק אז איך איך אתה בכלל מצליח לראות "רשימת סרטים"?

אולי כדאי שתעלה צילומי מסך .

Sagims פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
יצירת קשר:

שליחה #8 

הבנתי שמספיק שרואים את שם המחשב ואני רואה את שם המחשב...אבל כשאני נכנס לסרטים אני לא מצליח לנגן שום סרט .

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”