עזרה - שרות של חברת ח.י

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 378
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

קניתי לפני כשלושה שבועות טלוויזיה LCD LG 37LD650.

הטלוויזיה משמשת בעיקר לצפייה דרך המחשב.

יום למחרת קבלת הטלוויזיה החלו להופיע רעשי זמזום כאשר הטלוויזיה עובדת במצב מחשב (מחוברת עם כבל HDMI משני הצדדים).

התקשרתי לח.י וכעבור יממה התקשר אלי אחד מהטכנאי ואמר שזה בגלל שאני לא הגדרתי את המחשב לעבוד על רזולוציה של FHD, והמליץ שאעשה זאת ואם הבעיה תחזור אז שאצור איתם קשר. ניסיתי לשנות את הרזולוציה כפי שאמר ואכן הרעשים שהיו כל הזמן נעלמו, אך נוצרה תופעה חדשה שבפעם הראשונה שמדליקים את המסך והמחשב המסך עושה את רעשי הזמזום למשך 2-3 דקות ואז נפסק.

התקשרתי שוב לח.י והודעתי שהתקלה לא נפתרה, הם שלחו שני טכנאים שהגיעו אתמול, שמעו את הרעשים, ניסו אפילו להשתמש עם כבל HDMI שלהם והתופעה לא נפתרה. לבסוף הם השתמשו במכשיר נייטרלי כלשהו שדרכו לא היו רעשים (אין לי מושג מה המכשיר הזה בכלל שהקרין איזה סרטון של תותים) ובדו"ח שרשמו ציינו שישנה בעיה וגם עם כבל HDMI שלהם יש רעשים אך עם המכשיר הנייטרלי לא נשמעו רעשים (למרות שכן היו רעשים אבל חלשים מאוד).

דיברתי היום בבוקר עם ח.י שהודיעה שהאופציה היחידה היא שהם ייקחו את הטלוויזיה למעבדה וייתנו לי חלופית בינתיים. אני לא מעוניין בטלוויזיה חלופית, כי הטלוויזיה הזאת נקנתה רק לפני שלושה שבועות ויום לאחר שקיבלתי אותה כבר הודעתי להם שיש בה תקלה. אני מעוניין לקבל טלוויזיה חדשה, אבל הם מסרבים וטוענים שרק אחרי בדיקת מעבדה יוחלט סופית אם לטלוויזיה יש בעייה או אין והם מסרבים לתת לי טלוויזיה חדשה למרות שהיא נקנתה רק עכשיו. דיברתי עם האחראית שם ועדיין הם לא מסכימים. התקשרתי לבסט ביי שם קניתי את הטלוויזיה הם התקשרו לח.י אבל הם אמרו להם שהם מדברים רק עם הלקוחות ולא עם החנויות. בכל מקרה המליצו לי בבסט ביי לחבר מחשב אחר עם כבל HDMI אחר ולראות אם התופעה מתרחשת, עשיתי זאת הרגע ואכן עדיין יש את אותם הרעשים עם מחשב אחר וכבל אחר!

יש לציין שעד לפני שקניתי את הטלוויזיה הזאת הייתה מחוברת למחשב LCD של HAIER שלא הוציאה אפילו רעש הכי קטן.

השאלה שלי היא מה לעשות עכשיו כשח.י מסרבים לתת לי טלוויזיה חדשה וטוענים שלא בטוח בכלל שיש תקלה במכשיר (יש הרבה סיבות לטענתם שיכולות לגרום לרעש) והם מוכנים רק על שליחת הטלוויזיה למעבדה וקבלת טלוויזיה חלופית מסוג שאותו אפילו הם לא יודעים להגיד לי.

אנא עצתכם מה לעשות בנושא. תודה.
נערך לאחרונה על ידי שחר25 ב 23/12/2010 12:44, נערך פעם 1 בסך הכל.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

אם אני לא טועה, זה מותר להם על פי חוק הגנת הצרכן. מעבר לזה - לא משאירים אותך בלי מסך, נותנים לך חלופי. לדעתי תמתין לתוצאות הבדיקה. אני אנסה לבדוק אצלי בחברה אולי יש לנו נסיון עם כזה רעש. אני עובד בחברת אינטגרציה ככה שאנחנו מתעסקים עם לא מעט חברות ומוצרים.
Vocare Ad Regnum

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #3 

ההודעה הועברה מפורום HTPC היות והיא עוסקת יותר בהתנהלות של לקוח מול עסק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

לדעתי הם צודקים.

תן להם קודם לראות מה הבעיה ואז להחליט אם להחליף בחדשה או לא.
כמובן שאתה צריך לדבר איתם על כך שאם מתקנים משהו אתה רוצה לדעת מה.

אגב, אחריות פירושה שאם תהיה תקלה ( ואנחנו יודעים שבחלק מהמכשירים תהיה) אנחנו נתקן/נחליף על חשבוננו וזה למעשה מכסה את כל המוצרים שמוכרים בעולם.
הבעיה הגדולה נוצרת עם מכוניות. לפעמים התיקון גדול ומאחר ובארץ המכירה מתבצעת עם מספר שילדה ( ולא כמו בארה"ב עם לוחית רישוי) היבואן אינו יכול להחליף אוטו לחדש כי אז הוא חייב למכור אותו כיד שניה.
פיהוק זה הדרך של הגוף להגיד שיש לך פחות מ20% סוללה

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

באופן כללי לא הייתה לי בעיה עם הנושא, אבל הטלוויזיה חדשה, זה לא שזה קרה אחרי חצי שנה או משהו, והודעתי להם על הבעיה יום למחרת, אז למה אני בכלל צריך לסבול עם טלוויזיה חלופית (יש לי נישה מיוחדת לטלוויזיה שמותאמת אליה והם לא יודעים בכלל איזו טלוויזה בכלל הם שולחים לי, וגם יש לי בה טיונר מובנה ואני לא מוכן להישאר כמה ימים בלי ערוצי הטלוויזיה). אני חושב שבגלל שהכל טרי והטלוויזיה הגיעה לא תקינה אני אמור לקבל טלוויזיה חדשה והם שיעשו את הבדיקות שלהם ומה שהם רוצים אבל למה על חשבוני.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #6 

הם ככל הנראה ישלחו דגם דומה או זהה, תקלות במסכים זה לא דבר חדש, לצערי הרב זה קרה לך. קל לי מאוד להגיד לך שתתאזר בסבלנות והרבה יותר קשה לעשות את זה בפועל, כדאי להיות סבלני כרגע, כי כרגע זה לא יעזור לך.
Vocare Ad Regnum

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

עדכון :

אז אחרי שהחליפו לי לטלוויזיה חדשה מאותו הדגם והרעש עדיין נמשך, ביקשתי להחליף דגם.
אני רוצה לציין את ח.י לטובה שהם אישרו לי את הבקשה אחרי כמה ימי המתנה, ולבסוף שידרגתי
ל-37LE5500. ה-LED החדשה הגיעה היום, ובינתיים טפו טפו טפו הכל בסדר.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #8 

סוף טוב הכל טוב
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78920
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #9 

נשמע לי כמו סוג של Ground loop

יתכן שיש בעיה בהארקה של המחשב (בלפטופים לרוב אין כזו) או במסך.

שחר25 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

oferlaor כתב:נשמע לי כמו סוג של Ground loop

יתכן שיש בעיה בהארקה של המחשב (בלפטופים לרוב אין כזו) או במסך.
...
לדעתי לדגם עצמו יש איזושהיא בעיה עם חיבור למחשב ובגלל זה גם החלפתי את הדגם, כי בנוסף למחשב חיברתי אליו גם לפטופ וגם כשהיה מחובר הלפטופ הטלוויזיה הרעישה, וכשחיברתי את המחשב והלפטופ לשני מסכים אחרים שיש לי לא היה רעש קטן אפילו.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”