עזרה בסט סטל' תקציב עד 6.5K
לילה טוב,
מזה כשבוע אני משוטט לי בחיפוש אחר סט סטליטים ראוי (80% סרטים ) ראיתי מגוון דיי נאה של מוצרים (MOREL, CANTON,BOSE,KEF,JAMO...)
מתוך כל הסלט שעשו לי באוזניים אהבתי שני סטים :
1) KEF 3005SE
2)Morel NOVA MK-II
הרסיבר שיחובר לסט הוא 565 של ימאהה.
ידוע לי כי ההפרש הכספי בינהם הוא תהומי (100%) אבל שניהם נשמעו לי דיי טוב גם במוזיקה
ועד דבר בהקשר הסט של KEF האם אתם ממליצים על הסאב שמגיע עם הסט המקורי או על הK2?
תודה מראש לכל העוזרים.
מזה כשבוע אני משוטט לי בחיפוש אחר סט סטליטים ראוי (80% סרטים ) ראיתי מגוון דיי נאה של מוצרים (MOREL, CANTON,BOSE,KEF,JAMO...)
מתוך כל הסלט שעשו לי באוזניים אהבתי שני סטים :
1) KEF 3005SE
2)Morel NOVA MK-II
הרסיבר שיחובר לסט הוא 565 של ימאהה.
ידוע לי כי ההפרש הכספי בינהם הוא תהומי (100%) אבל שניהם נשמעו לי דיי טוב גם במוזיקה
ועד דבר בהקשר הסט של KEF האם אתם ממליצים על הסאב שמגיע עם הסט המקורי או על הK2?
תודה מראש לכל העוזרים.
מדובר ב 2 קטגוריות מחיר שונות לגמרי, המורל MK NOVA הוא סט מצויין עם רמקולים איכותיים ומראה טוב, הבעיה היא בסאב שהוא לא דינמי מספיק לטעמי אבל בסה"כ מדובר באחד הסטים הכי זולים והכי טובים ברמת הכניסה שניתן לקנות היום. בדקתה את הסט של קליפשHD 500? אני לא סגור על המחיר שלו אבל בהשוואה לKEF ומבחינת תמורה ביחס לעלות מדובר בעיסקה טובה יותר.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
המלצה KEF 3005SE
כבעלים של KEF 3005SE אני ממליץ בחום! קצת יקר אבל שווה כל שקל, סאונד חם ומדוייק, באסים לא מהעולם הזה. 
ראיתי את הדגם הזה Cabasse Eole 2 יש לך מושג מה עלות של סט כזה ברשת אין טווחי מחיר...ohadmar כתב:יש לי שני סטים סטליטים אחד קבאס ואחד מורל עם כל הכבוד למורל והפרגון על תוצרת מקומית הקבאס לא רואה ממטר..urisavor כתב:למורל יש סטים סטליטים טובים יותר. לא נכנסים לתקציב? דיברת עם זיו בחנות המפעל?......
תודה מראש