חיבור הממירים לכבלים לא של HOT/YES אבל עם הכרטיס חכם שלהם

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Ariel-6510 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום קראתי באתר תגובה של משתמש (לא זוכר מה שם המשתמש שלו) שאפשר לרכוש ממיר לדוגמה: DREAMBOX DM 8000 HD PVR ואפשר לחבר אותו לכבלים (HOT/YES).

עכשיו לפי מה שקראתי באינטרנט+ניסיון אישי עם ממירי HOT בעת הכנסת הכרטיס החכם לממיר אחר הכרטיס לא תואם לממיר.

אז מה הטעם בקניית ממירים כמו: DREAMBOX DM 8000 HD PVR, AzBox HD Premium, QBOX HD ועוד כשאתה מכניס כרטיס חכם של החברה שאתה מנוי אליה וזה לא עובד?
או שיש אפשרות לתקשר עם הכרטיס החכם בממירים שציינתי כבר?

vic1234
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2143
נתן תודות: 28 פעמים
קיבל תודות: 174 פעמים

שליחה #2 

יש המון כרטיסים שונים של חברות שונות שהכרטיס לא קשור לממיר
אם אני לא טועה הכרטיס של יס לא ניפתח עם ממירים אלה רק על ידי קורא כרטיסים שמתחבר למחשב

Ariel-6510 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

הבנתי.
איך אפשר לדעת בטוח שהכרטיסים החכמים של יס לא מתקשרים עם הממירים האלו?
הכרטיס החכם המנוקד של יס מתקשר עם הקורא כרטיסים החכמים בגלל שאתה מגדיר גם סריאל (או משהו אחר לא זוכר) של הממיר בגלל זה הכרטיס החכם של יס עובד עם הקורא כרטיסים.
האם גם בממירים אלו ניתן להגדיר סריאלים או קודים שיפעלו עם הכרטיס של חברות הכבלים HOT/YES?

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #4 

NDS שהיא האחראית על הקידוד ב YES HOT

בין החברות הבודדות שאינה מרשה לשווק את הכרטיסים שלה בשוק החופשי ולפיכך אין סיכוי .

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 581
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #5 

זכור לי שהיה איזה שרשור ישן בפורום הלווינים הישראלי, שבו דנו כיצד לגרום ל-Dreambox לעבוד עם הכרטיס של יס עם הנקודות.
נסה לחפש שם, או לשאול מחדש.

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

זה השרשור:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=25075

אבל ניתן לצפות בו רק אם אתה רשום בפורום.

Ariel-6510 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

NEW_WAVE כתב:NDS שהיא האחראית על הקידוד ב YES HOT

בין החברות הבודדות שאינה מרשה לשווק את הכרטיסים שלה בשוק החופשי ולפיכך אין סיכוי .
...
אז איך אתה מסביר את זה שהכרטיס של YES עובד ב-Dreambox ב-CCcam?
oreach כתב:זכור לי שהיה איזה שרשור ישן בפורום הלווינים הישראלי, שבו דנו כיצד לגרום ל-Dreambox לעבוד עם הכרטיס של יס עם הנקודות.
נסה לחפש שם, או לשאול מחדש.
...
oreach כתב:זה השרשור:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=25075

אבל ניתן לצפות בו רק אם אתה רשום בפורום.
...
נכנסתי לשרשור ולא הייתי צריך להירשם.
בכול אופן אפשר הסבר על התוכנה CCcam?
התוכנה הזו היא של החברה DreamBox או שמישהו בנה אותה ל-DreamBox?
התוכנה CCcam מיועדת במיוחד ל-DreamBox או שגם לממירים אחרים?

oreach
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

CCcam הינו פלאג-אין שבין השאר מבצע אמולציה בתוכנה למערכות פיענוח (CAM) שונות, שבדרך כלל מיושמות כרכיבים פיזיים בממירים.
התוכנה נכתבת ע"י קבוצות עצמאיות, ומתבססת על "הינדוס לאחור" של המעגלים הפיזיים, מה שמעמיד את החוקיות שלה בתחום האפור.

יש לציין שבמקרה הזה יס מספקת את הכרטיסים הללו כדי שכן יוכלו לעבוד על מחשב חיצוני, ולכן במקרה הזה ניתן להניח שזה בסדר מבחינתה שהכרטיס יבצע פיענוחים גם על ממיר אחר, מה עוד שמדובר על כרטיס שהלקוח גם משלם עליו.

אני באופן אישי, לא ממש התעסקתי עם זה (אני מסתפק בחמשת הערוצים החופשיים :)), ולכן אם יש לך שאלות נוספות, הייתי ממליץ לך בחום לשאול אותן בפורום הלווינים הישראלי, שם מרוכזים המומחים בתחום.

Ariel-6510 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

oreach כתב:CCcam הינו פלאג-אין שבין השאר מבצע אמולציה בתוכנה למערכות פיענוח (CAM) שונות, שבדרך כלל מיושמות כרכיבים פיזיים בממירים.
התוכנה נכתבת ע"י קבוצות עצמאיות, ומתבססת על "הינדוס לאחור" של המעגלים הפיזיים, מה שמעמיד את החוקיות שלה בתחום האפור.

יש לציין שבמקרה הזה יס מספקת את הכרטיסים הללו כדי שכן יוכלו לעבוד על מחשב חיצוני, ולכן במקרה הזה ניתן להניח שזה בסדר מבחינתה שהכרטיס יבצע פיענוחים גם על ממיר אחר, מה עוד שמדובר על כרטיס שהלקוח גם משלם עליו.

אני באופן אישי, לא ממש התעסקתי עם זה (אני מסתפק בחמשת הערוצים החופשיים :)), ולכן אם יש לך שאלות נוספות, הייתי ממליץ לך בחום לשאול אותן בפורום הלווינים הישראלי, שם מרוכזים המומחים בתחום.
...
אוקיי, תודה רבה לך.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”