חיבור הממירים לכבלים לא של HOT/YES אבל עם הכרטיס חכם שלהם
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום קראתי באתר תגובה של משתמש (לא זוכר מה שם המשתמש שלו) שאפשר לרכוש ממיר לדוגמה: DREAMBOX DM 8000 HD PVR ואפשר לחבר אותו לכבלים (HOT/YES).
עכשיו לפי מה שקראתי באינטרנט+ניסיון אישי עם ממירי HOT בעת הכנסת הכרטיס החכם לממיר אחר הכרטיס לא תואם לממיר.
אז מה הטעם בקניית ממירים כמו: DREAMBOX DM 8000 HD PVR, AzBox HD Premium, QBOX HD ועוד כשאתה מכניס כרטיס חכם של החברה שאתה מנוי אליה וזה לא עובד?
או שיש אפשרות לתקשר עם הכרטיס החכם בממירים שציינתי כבר?
עכשיו לפי מה שקראתי באינטרנט+ניסיון אישי עם ממירי HOT בעת הכנסת הכרטיס החכם לממיר אחר הכרטיס לא תואם לממיר.
אז מה הטעם בקניית ממירים כמו: DREAMBOX DM 8000 HD PVR, AzBox HD Premium, QBOX HD ועוד כשאתה מכניס כרטיס חכם של החברה שאתה מנוי אליה וזה לא עובד?
או שיש אפשרות לתקשר עם הכרטיס החכם בממירים שציינתי כבר?
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

הבנתי.
איך אפשר לדעת בטוח שהכרטיסים החכמים של יס לא מתקשרים עם הממירים האלו?
הכרטיס החכם המנוקד של יס מתקשר עם הקורא כרטיסים החכמים בגלל שאתה מגדיר גם סריאל (או משהו אחר לא זוכר) של הממיר בגלל זה הכרטיס החכם של יס עובד עם הקורא כרטיסים.
האם גם בממירים אלו ניתן להגדיר סריאלים או קודים שיפעלו עם הכרטיס של חברות הכבלים HOT/YES?
איך אפשר לדעת בטוח שהכרטיסים החכמים של יס לא מתקשרים עם הממירים האלו?
הכרטיס החכם המנוקד של יס מתקשר עם הקורא כרטיסים החכמים בגלל שאתה מגדיר גם סריאל (או משהו אחר לא זוכר) של הממיר בגלל זה הכרטיס החכם של יס עובד עם הקורא כרטיסים.
האם גם בממירים אלו ניתן להגדיר סריאלים או קודים שיפעלו עם הכרטיס של חברות הכבלים HOT/YES?
זכור לי שהיה איזה שרשור ישן בפורום הלווינים הישראלי, שבו דנו כיצד לגרום ל-Dreambox לעבוד עם הכרטיס של יס עם הנקודות.
נסה לחפש שם, או לשאול מחדש.
נסה לחפש שם, או לשאול מחדש.
זה השרשור:
http://www.sat-israel.com/Forums/index. ... opic=25075
אבל ניתן לצפות בו רק אם אתה רשום בפורום.
אבל ניתן לצפות בו רק אם אתה רשום בפורום.
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

אז איך אתה מסביר את זה שהכרטיס של YES עובד ב-Dreambox ב-CCcam?NEW_WAVE כתב:NDS שהיא האחראית על הקידוד ב YES HOT
בין החברות הבודדות שאינה מרשה לשווק את הכרטיסים שלה בשוק החופשי ולפיכך אין סיכוי ....
oreach כתב:זכור לי שהיה איזה שרשור ישן בפורום הלווינים הישראלי, שבו דנו כיצד לגרום ל-Dreambox לעבוד עם הכרטיס של יס עם הנקודות.
נסה לחפש שם, או לשאול מחדש....
נכנסתי לשרשור ולא הייתי צריך להירשם.oreach כתב:זה השרשור:
אבל ניתן לצפות בו רק אם אתה רשום בפורום....
בכול אופן אפשר הסבר על התוכנה CCcam?
התוכנה הזו היא של החברה DreamBox או שמישהו בנה אותה ל-DreamBox?
התוכנה CCcam מיועדת במיוחד ל-DreamBox או שגם לממירים אחרים?
CCcam הינו פלאג-אין שבין השאר מבצע אמולציה בתוכנה למערכות פיענוח (CAM) שונות, שבדרך כלל מיושמות כרכיבים פיזיים בממירים.
התוכנה נכתבת ע"י קבוצות עצמאיות, ומתבססת על "הינדוס לאחור" של המעגלים הפיזיים, מה שמעמיד את החוקיות שלה בתחום האפור.
יש לציין שבמקרה הזה יס מספקת את הכרטיסים הללו כדי שכן יוכלו לעבוד על מחשב חיצוני, ולכן במקרה הזה ניתן להניח שזה בסדר מבחינתה שהכרטיס יבצע פיענוחים גם על ממיר אחר, מה עוד שמדובר על כרטיס שהלקוח גם משלם עליו.
אני באופן אישי, לא ממש התעסקתי עם זה (אני מסתפק בחמשת הערוצים החופשיים
), ולכן אם יש לך שאלות נוספות, הייתי ממליץ לך בחום לשאול אותן בפורום הלווינים הישראלי, שם מרוכזים המומחים בתחום.
התוכנה נכתבת ע"י קבוצות עצמאיות, ומתבססת על "הינדוס לאחור" של המעגלים הפיזיים, מה שמעמיד את החוקיות שלה בתחום האפור.
יש לציין שבמקרה הזה יס מספקת את הכרטיסים הללו כדי שכן יוכלו לעבוד על מחשב חיצוני, ולכן במקרה הזה ניתן להניח שזה בסדר מבחינתה שהכרטיס יבצע פיענוחים גם על ממיר אחר, מה עוד שמדובר על כרטיס שהלקוח גם משלם עליו.
אני באופן אישי, לא ממש התעסקתי עם זה (אני מסתפק בחמשת הערוצים החופשיים
-
Ariel-6510
-
- חבר שרק התחיל

אוקיי, תודה רבה לך.oreach כתב:CCcam הינו פלאג-אין שבין השאר מבצע אמולציה בתוכנה למערכות פיענוח (CAM) שונות, שבדרך כלל מיושמות כרכיבים פיזיים בממירים.
אני באופן אישי, לא ממש התעסקתי עם זה (אני מסתפק בחמשת הערוצים החופשיים), ולכן אם יש לך שאלות נוספות, הייתי ממליץ לך בחום לשאול אותן בפורום הלווינים הישראלי, שם מרוכזים המומחים בתחום.
...