הפור נפל - xtreamer sidewinder

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
masterfit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

לא היה לי כוח להתעסק בזה יותר מדי. הציע לי איש המחשבים שלי לרכוש ממנו את המכשיר ב- 600 ש"ח אז הלכתי על זה.

אני חייב להגיד, שחבל לי שהמתנתי כל כך הרבה זמן בהתלבטויות. הסכום לא גבוה, והוא עושה את שלו. המכשיר אצלי הוא ללא HD - הוא רק מזרים מיתר המחשבים הביתיים.

השלט עבורי טוב דיו, ה- youtube מצוין, ואפילו ערוץ מזג האוויר נחמד. נתקע פעמיים, שלוש, אבל רק בממשק, כשביקשתי לגולל מהר, לא באמצע סרטים, תמונות או מוזיקה.

אני לא צריך יותר. רוצה סרט - רואה. רוצה לשמוע מוסיקה - שומע. פשוט להפליא.

אבל לא ניתן בלי בעיות :) :

1. לא ניתן לראות קבצי וידאו שצולמו בפורמט Mp4 (פוקט איכותית) או בפורמט vr (מצלמת וידאו של סוני).

זה אומר שצריך להמיר או שיש פיתרון אחר?

2. יש לי מכשיר archos av500 שמשמש כמכשיר הוידאו המקליט שלי. הוא מקליט אודיו בפורמט adpcm. גם בפורמט הזה האקסטרימר לא תומך. מה עושים?

תודה רבה מראש.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שהפתרון היחידי לפרמטים שלא נתמכים הוא המרה.
יחד עם זאת, זכור לי שזיו כתב פה שהאקסטרימר, או אולי יותר נכון - משפחת הסטרימרים שמבוססים על צ'יפ של רילטק דווקא תומכים בפורמטים של מצלמות דיגיטליות. אני לא בטוח עד כמה אני מדייק, כדאי שתעשה חיפוש בפורום.

masterfit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

תודה על התשובה.

זה תלוי באיזה פורמט מצלמת המצלמה. המצלמות הדיגיטליות שלי בבית מצלמות ב- AVI או ב- MT2S (צילום HD) וזה נתמך.

מכשיר המיילסטון שלי מצלם ב- MP4 (חייב לציין שצילום איכותי מאוד יחסית) וזה לא נתמך.

אין לי בעיה טכנית להמיר. חבל רק על הזמן....

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #4 

מכשיר המיילסטון שלי מצלם ב- MP4 (חייב לציין שצילום איכותי מאוד יחסית) וזה לא נתמך.
...
ה MP4 הוא רק הקונטיינר ככה שזה תלוי איזה סוג וידאו קיים בתוכו. אצל אחותי הפלאפון של נוקיה והמצלמת פוקט
של סוני מצלמות בקונטיינר MP4 והאקסטרימר מנגן את שנייהם יופי.

masterfit פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

אתה בהחלט צודק.

ה- MP4 כמו AVI כמו VOB אלו הם פורמטים, והם יכולים להכיל קידודי וידאו ואודיו שונים.

ניתן לפתוח אותם באמצעות תוכנות שונות (gpoint למשל) ולראות איזה קידודים יש בהם, אך זה לא ישנה את העובדה שהקידודים האלו לא נתמכים על ידי האקסטרימר, לצערי...

nirzon
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1352
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 192 פעמים

שליחה #6 

מנסיון אישי, האקסטרימר מנגן סרטוני וידאו שהוקלטו במצלמות סטילס של קנון. כולל HD.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”