מה היתרון (אם בכלל) שיש ל-Usenet על פני הורדות מ-HotFile וכו' ?
עד עכשיו כבר כמה שנים אני משתמש בהורדות כמו רפידשר (עזבתי אותם לאחרונה), HOTFILE וכו', לאחרונה אני מתחיל לחוות המהלך היום קשיים בהורדה אבל בלי שום קשר אני שומע הרבה על Usenet.
1 מה הזמינות של הקישורים ב-Usenet לעומת הפורומים השונים שמציעים המון קבצים להורדה שאנשים מעלים ל-HOTFILE וכד' ? (גם קבצים ישנים).
2 מה קורה עם החסימות של הספקיות ? האם גם פה הם קיימות ?
אגב אני עם 10 מגה של בזק בינ"ל ובזק תשתית.
תודה.
1 מה הזמינות של הקישורים ב-Usenet לעומת הפורומים השונים שמציעים המון קבצים להורדה שאנשים מעלים ל-HOTFILE וכד' ? (גם קבצים ישנים).
2 מה קורה עם החסימות של הספקיות ? האם גם פה הם קיימות ?
אגב אני עם 10 מגה של בזק בינ"ל ובזק תשתית.
תודה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
הרבה אנשים יפעילו מנהל הורדות כלשהו,ישימו בוכטה של לינקים וישאירו את המחשב דולק לכל הלילה\יום ויחכו עד שזה יסיים להוריד (קצב איטי במקצת,המתנה יחסית ארוכה בין קובץ לקובץ,וכו') 
אנשים אחרים ישלמו מעט,יורידו כל מה שירצו על כל רוחב הפס,ויחסכו חשמל תוך כדי
מבין לאן אני חותר?
אנשים אחרים ישלמו מעט,יורידו כל מה שירצו על כל רוחב הפס,ויחסכו חשמל תוך כדי
מבין לאן אני חותר?
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
נכון ,אין כמו TLvic1234 כתב:ואחרים לא ישלמו כלום ויורידו טורנטים ויהנו מרוחב פס מלא...
למרות שזה לא פשוט לשמור על רטיו עם האפלואד בארץ , זה לא נורמאלי שאני מוריד על 1.2MB/S ומעלה ב100KB/S
יש לי TL, והוא צועק הצילו, אני לא מצליח להעלות מספיק בשביל להוריד(חבילה של 15MBIT העלאה מול 800KBIT הורדה, איך יש לי סיכוי)?vic1234 כתב:ואחרים לא ישלמו כלום ויורידו טורנטים ויהנו מרוחב פס מלא...
גם אתה משלם לUSENET.l33cher כתב:הרבה אנשים יפעילו מנהל הורדות כלשהו,ישימו בוכטה של לינקים וישאירו את המחשב דולק לכל הלילה\יום ויחכו עד שזה יסיים להוריד (קצב איטי במקצת,המתנה יחסית ארוכה בין קובץ לקובץ,וכו')
אנשים אחרים ישלמו מעט,יורידו כל מה שירצו על כל רוחב הפס,ויחסכו חשמל תוך כדי![]()
מבין לאן אני חותר?...
ככה שאם אני עושה פרימיום מאחד מהשרתים הגדולים, ויש לי מנהל הורדות, אני אקבל מהירות מקס' רוב היום(מניסיון).
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

זה למה אמרתי שזה קשה , הרטיו שלי הוא 0.77 ,הורדתי 200GB והעלתי "רק" 150 כמובן בלי זיופים שונים .
אין מה לעשות זה עובדה שהאפלואד בארץ הוא בדיחה גרועה ... בחבילה של 100Mb יש אפלואד של 2Mb , עצוב
...
אין מה לעשות זה עובדה שהאפלואד בארץ הוא בדיחה גרועה ... בחבילה של 100Mb יש אפלואד של 2Mb , עצוב
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
לא שמתי לב.
הבעיה בשרתים היא שיש המון שרתים, וכל פעם האתרים מעלים לאחד אחר, אין שרת שיש בו את הכל.
הבעיה בשרתים היא שיש המון שרתים, וכל פעם האתרים מעלים לאחד אחר, אין שרת שיש בו את הכל.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

נכון ... עד עכשיו יש רק שרת אחד טוב והוא MultiUpload .
לא התחילו להעלות אליו.IamEzio כתב:נכון ... עד עכשיו יש רק שרת אחד טוב והוא MultiUpload ....
נחכה עוד שבוע שבועיים ונראה מה המצב.
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

כן ,חבל ,ההיתי משתמש בפאצ'ינג איתו המון מאז שהאתר עלה , בזמן האחרון הפאג'ינג פשוט נדפק ולא עובד לא על ראפיד ולא על מגהאפלואד 
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה סטטוס שהשגת עם העלאה מהבית בלבד או בעזרת SeedBox?gshhar כתב:בקיצור נראה לי שאני אשאר עם חשבון ה-TL שלי (רטיו של 7.5, משהו כמו 4.3 טרה העלאה ו-580 ג'יגה הורדה, אגב כל זה 3 שנים)...
אגב - הרבה מהעלאות, שגם ככה מתאמצים מאוד להשיג, נתונות ברוב הזמן לחסדי הביקוש של אותם תכנים.
אלא אם כן "מריצים" איזשהו טורנט חדש ובונים עליו רטיו סביר, כאשר גם כאן חוזרים לבעיית המהירות.
אני עם 12M רוחב פס, Upload של בערך 125 וזה מאוד קשה. גם אם האפלווד שלך הוא איכשהו 'נחמד', הוא תמיד יהיה לא פרופורציונאלי למהירויות ההורדה.
וזו הסיבה שלדעתי אין מנוס מ-SeedBox ב-P2P. לפחות לתקופה מסויימת.
בכלל - התובנה היא שעבור תכנים איכותיים ולאורך זמן, תצטרך בסוף לשלם.
השאלה היא מה עדיף - לשלם עבור SeedBox למשך חודשיים-שלושה שאמור להחזיק אותך לכמה שנים טובות, או לשלם קבוע עבור Usenet?
Stay foolish
אין כמו שלושתם ביחד
אבל אני חייב לציין שUSENET הרבה יותר בשימוש אצלי
אחר כך ביטורנט, ובסוף כל השאר
אפילו שיש לי כמות אדירה של טראקרים, אני משתמש נגיד בHDBits
לסדרות לפעמים, ולסרטים אבל שאני רואה שם שחרור טוב של CtrlHD או DON
אני מחפש אותו בUsenet וכשאני מוצא, אני מוריד בשיא המהירות 2.3 מגה אצלי
כשאני לא מוצא אני מחפש בRapidshare, Hotfile, Megaupload, Fileserve ואם גם שם אין
אז אני חוזר לHDBits ומוריד משם במהירות סבירה של 600-800 קילובייט לשנייה
או לפעמים גם בפחות
אבל אני חייב לציין שUSENET הרבה יותר בשימוש אצלי
אחר כך ביטורנט, ובסוף כל השאר
אפילו שיש לי כמות אדירה של טראקרים, אני משתמש נגיד בHDBits
לסדרות לפעמים, ולסרטים אבל שאני רואה שם שחרור טוב של CtrlHD או DON
אני מחפש אותו בUsenet וכשאני מוצא, אני מוריד בשיא המהירות 2.3 מגה אצלי
כשאני לא מוצא אני מחפש בRapidshare, Hotfile, Megaupload, Fileserve ואם גם שם אין
אז אני חוזר לHDBits ומוריד משם במהירות סבירה של 600-800 קילובייט לשנייה
או לפעמים גם בפחות
תוסיפו למשוואה את העובדה שקבצים בשרתי האכסון נמחקים על ימין ועל שמאל ואת העצבים שזה מביא כשזה קורה לכם שאתם בקבצים האחרונים.
אין על USENET.
לא צריך לחפור ולחפש RELEASES ולראות כל פעם לינקים מתים.
לא צריך לדאוג ל-RATIO בטורנטים ולא לאי-חוקיות שבעניין.
אני שם רשימה של תכנים, והכל יורד לבד ומהר.
אין על USENET.
לא צריך לחפור ולחפש RELEASES ולראות כל פעם לינקים מתים.
לא צריך לדאוג ל-RATIO בטורנטים ולא לאי-חוקיות שבעניין.
אני שם רשימה של תכנים, והכל יורד לבד ומהר.
קובי
הכל מההעלאה בבית אבל קו עיסקי עם מהירויות UPLOAD גבוהות (בערך 300kb+)yakirnav כתב:זה סטטוס שהשגת עם העלאה מהבית בלבד או בעזרת SeedBox?gshhar כתב:בקיצור נראה לי שאני אשאר עם חשבון ה-TL שלי (רטיו של 7.5, משהו כמו 4.3 טרה העלאה ו-580 ג'יגה הורדה, אגב כל זה 3 שנים)...
אגב - הרבה מהעלאות, שגם ככה מתאמצים מאוד להשיג, נתונות ברוב הזמן לחסדי הביקוש של אותם תכנים.
אלא אם כן "מריצים" איזשהו טורנט חדש ובונים עליו רטיו סביר, כאשר גם כאן חוזרים לבעיית המהירות.
אני עם 12M רוחב פס, Upload של בערך 125 וזה מאוד קשה. גם אם האפלווד שלך הוא איכשהו 'נחמד', הוא תמיד יהיה לא פרופורציונאלי למהירויות ההורדה.
וזו הסיבה שלדעתי אין מנוס מ-SeedBox ב-P2P. לפחות לתקופה מסויימת.
בכלל - התובנה היא שעבור תכנים איכותיים ולאורך זמן, תצטרך בסוף לשלם.
השאלה היא מה עדיף - לשלם עבור SeedBox למשך חודשיים-שלושה שאמור להחזיק אותך לכמה שנים טובות, או לשלם קבוע עבור Usenet?...
זו שאלה טובה, אני למשל אתמול חיפשתי עונה מסוימת של הישרדות ב-720p, בטורנט לא היה ומה שהיה זה רק בשרתים שאין לי כבר אליהם מנוי ככה שאני לא יוע מה עדיף.yakirnav כתב:השאלה היא מה עדיף - לשלם עבור SeedBox למשך חודשיים-שלושה שאמור להחזיק אותך לכמה שנים טובות, או לשלם קבוע עבור Usenet?...
אג אשמח אם מישהו יוכל לבדוק לי אם אפשר להשיג את אותה עונה ב-720p ב-Usenet (עונה 17 של הישרדות).
תודה.
- yakirnav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 5 פעמים
נשמח לשמוע את חוות דעתם של המשתמשים. האם ההבדלים הם רק בסוג התכנים? אם כן - האם זה מצדיק תשלום חודשי קבוע ביוזנט?gshhar כתב:זו שאלה טובה, אני למשל אתמול חיפשתי עונה מסוימת של הישרדות ב-720p, בטורנט לא היה ומה שהיה זה רק בשרתים שאין לי כבר אליהם מנוי ככה שאני לא יוע מה עדיף.yakirnav כתב:השאלה היא מה עדיף - לשלם עבור SeedBox למשך חודשיים-שלושה שאמור להחזיק אותך לכמה שנים טובות, או לשלם קבוע עבור Usenet?...
אג אשמח אם מישהו יוכל לבדוק לי אם אפשר להשיג את אותה עונה ב-720p ב-Usenet (עונה 17 של הישרדות).
תודה....
Stay foolish