תגידו מזל טוב קניתי xtreamer pro וצריך קצת עזרה...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

צהריים טובים לכולם אני שמח לבשר כי אתמול רכשתי אקסטרימר פרו עם אנטנה אלחוטית ב998 ש"ח ואני מרוצה עד השמיים... חבל שחיכיתי יותר מידי זמן...

לעינייננו- וסליחה על הניסוח האובר מפורט שלי כל זאת בשביל שתבינו..
ישנן מספר שאלות / קובלנות שהייתי חייב לשאול ולבדוק האם אחד מאנשי האתר או גולשיו יוכלו לעזור לי ואלו הן:

1. האם ישנה דרך מהירה להעביר את שמות הסרטים שברשותי וכן לדאוג שהמידע עליהם ישאב מאתר טורק או אתר סרטים? יש לי אוסף די גדול של סרטים רובם על דיסקים וכ150 סרטים על המחשב עצמו ובכונן חיצוני הכנתי קובץ של אקסל המציין את שם הסרט בעברית ואת שם הסרט באנגלית, האם יש אפשרות אולי ליצור קובץ או רשימה של כל הסרטים בתוכנה אחרת ושהאקסטרימר ג'וק בוקס יעביר את השמות ישירות ובמהירות?

2. האם ניתן לציין במהירות או אפילו אוטומטית את מיקומם של הסרטים באוסף שלי הווה אומר ישנם סרטים שעל ההארד דיסק ישנם סרטים שעל הכונן חיצוני וישנם על דיסקים צרובים שהגוק בוקס יציין שהסרט הנתון נמצא על דיסק או את מיקומו הספציפי?

3. האם כאשר אגביר את המהירות גלישה שלי ל10 מגה הסרט שיוקרן בטלויזיה מהכונן רשת יוקרן ביותר מהירות ובלי עצירות או שאין קשר למהירות הגלישה?

4. האם המכשיר יכול לזהות את אוסף הסרטים שלי אפילו אם שמותיהם מופיעים בשפה העיברית וכמו כן אף יראה לי את כריכתם בשפה העיברית ?

5. האם ישנה דרך לדאוג שהג'וק בוקס או מסך הקיר של הסרטים יופיע כברירת מחדל כאשר אני מדליק את מכשיר האקסטרימר ?

6. למה משמש כבל הסאטה sata עם חתיכת הברזל לכיסוי שנתנו לי בחבילה ואיך ולאן אני מחבר אותו?

7. לגבי סדרות האם יש מצב שהפרקים בסדרות שרשומים אצלי כמספרים ולא כשם פרק יזוהו לפי כותרת שם הסידרה ואף יתנו לי תקציר על הפרק הרצוי? הפרקים מופיעים אצלי כך :: תיקיית הסדרה (שמה בעיברית ) ומספר הפרק 001 002 003 וכו'...

8. ישנה אופציה של dvd באקסטרימר למה היא משמשת? האם יש אפשרות לחבר כונן או מכשיר דיוידי לאקסטרימר ושיוקרן דרכו סרט דיוידי כי יש לי כ80% מהאוסף על דיסקים של דיוידי צרובים?

9. האם ישנה אופצייה לראות את מסך המחשב הנישא שלי על גבי הטלויזיה מבלי לחברו לטלויזיה ... כלומר שהאקסטרימר יקרין לטלויזיה את מה שאני עושה במחשב... פעם הייתי מחבר כבל hdmi מהנישא לטלויזיה אך אני רוצה זאת ללא כבל אלא דרך הרשת?

10. האם יש דרך לחבר מקלדת לאקסטרימר? בכדי לגלוש או לשנות קבצים או לשליטה?

תודה ושוב סליחה על אורך ההודעה כל זאת בכדי להסביר בצורה הטובה ביותר אשמח לתשובות הערות או הסברים ... חוץ מזה שיהיה אחלה יום לכולנו ושוב תודה.
metlon

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

חברה מה קורה ... אני יודע שאלו שאלות קצת מסובכות אבל תעזרו...

שליחה #2 

למנהלי הפורום אודה לכם אם תקדישו קצת זמן לענות אפילו על מספר שאלות אני יודע שיש כמה בעלי אקסטרימר ששאלות אלו היו פותרים להם כמה בעיות גם כן.
תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

תתחדש,

1, 2, 4, 5, ו-7: כנס לשרשור הזה, נעשתה בו הרבה השקעה ואם יש דרך לפתור את הדברים, זה פה:

http://www.hometheater.co.il/vt129092.% ... 7%93%D7%A2

3. אין קשר למהירות הגלישה, פשוט מומלץ לחבר בכבל רשת וליצור שיתוף מתאים, NFS או SMB.

6. אתה כנראה מדבר על כבל ה-E-SATA, במידה ויש לך כונן חיצוני עם חיבור כזה, העברת הנתונים לתוך המכשיר תהיה מהירה יותר (אם זאת לא הכוונה, יש גם אפשרות להתקין דיסק פנימי 3.5" באמצעות חיבור SATA).

8. ניתן לחבר לאקסטרטימר כונן DVD חיצוני וליהנות מכותרים שברשותך.

9 ו-10, אין לי מושג... אולי מישהו אחר יוכל לענות...

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

קודם כל תודה על התשובות שיחקת אותה

שליחה #4 

אמרת שניתן לחבר לו דיוידי לאן אני מחבר לו ... לאיזו כניסה? ואולי תמליץ לי על דיוידי שאתה יודע שיתאים לו?

תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

אמרתי שהוא תומך בכונן DVD חיצוני (לדעתי דרך חיבור ה-USB), צריך לבדוק בפורום של אקסטרימר לגבי כוננים מומלצים.

TomerBr
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #6 

melton זמני קצר אבל אני אציין ליתר בטחון שתדע שבעוד כשבוע אוציא גירסה חדשה של המדריך שהכנתי לג'וקבוקס שיתמוך גם בתיקיות וקבצים בעברית, עד אז אני מציע לחכות עם העבודה עליו אם עוד לא נגעת בזה, וליהנות מצפייה בספרייה שלך דרך "ספריית המדיה" של האקסטרימר.

פשוט תחסוך לעצמך זמן כרגע בקשר לג'וקבוקס.
ממליץ לסדר את הסרטים ע"פ תיקיות בשמות בעברית בינתיים אם הם לא ככה.

metlon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה אחי עזרת לי מאוד אשמח אם תפרסם בענק כשתסיים את העדכון...

שליחה #7 

אני אחכה עוד שבוע גם ככה צריך להגיע לי הדיסק קשיח של 2 tb של wd ואני מתכנן לפוצץ אותו ...
תודה על התשובות

itzik_vip
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1014
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #8 

מזל טוב metlon עשית בחירה נכונה מכשיר מדהים עם קהילה מבורכת.
לגבי שאלה 10 אמורה לצאת בעתיד גרסה 3 שתתמוך במקלדת ובדפדפן.
לגבי שאלה 5 :[/u]''האם ישנה דרך לדאוג שהג'וק בוקס או מסך הקיר של הסרטים יופיע כברירת מחדל כאשר אני מדליק את מכשיר האקסטרימר ?''
יותר מאשמח אם הדבר אפשרי, לא מצאתי זאת במדריך של TomerBr

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”