חברים יקרים,
רציתי לשתף אתכם בחוויית שירות איכותית ואמינה.
במהלך חופשת סוכות האחרונה, ה HTPC שלי החל לגמגם, מבדיקה קצרה, הגעתי למסקנה שהבעיה קשורה בלוח האם שלי, היות ותמונה לא אופשרה ביציאות הוידיאו השונות (HDMI\DVI), כולל החלפת כרטיס מסך,פניתי לחברת סקאי, ממנה נרכש המחשב, וזה הונח במעבדה לבירור הבעיה, לאחר יומיים חזרו אלי והודיעו לי שאכן, לוח האם תקול ויש להחליפו, הלוח אם הינו לוח של חברת (DFI (790GX-M2RS משיחה עם אמיר מנהל שירות הלקוחות שלהם נטען היות וחברת סקאי איננה עובדת יותר עם לוחות אם מהסוג הנ"ל, יש לשלוח את הלוח לחו"ל להחלפה\תיקון אצל היצרן.
מפה החלה סאגה שנמשכה למעלה מחודש פלוס, כאשר בסופו של יום, לאחר שלוח האם חזר מתיקון (עדיין באחריות יצרן), התקנה שלו על המחשב, גרמה לקריסה מוחלטת, כמה פעמים של משחקים, שבסופם הוחלף גם HDD לא פתרו את הבעיה, כול אלו למעשה כללו משלוחים חוזרים ונשנים ביני לבין סקאי על חשבונם יש לציין,היו עוד כמה תלאות בדרך, אולם חשוב לי לציין דווקא את סופו של הסיפור, שכן, לאחר תקופה של חודשיים, ולאחר אין ספור דיסקוסים עם אמיר מרשת סקאי פיסי, הוחלט לאחר שחששנו מהחלפה נוספת של אותו לוח אם, שהוא מסוג מיני ATX, והמשך בעיות של אי זיהוי שלו ע"י מערכת WIN 7, ובעיות נוספות על הפתרון הבא:
"שינמוך" לוח האם ל-Gigabyte 880GM UD2H,החלפת זיכרון ה DDR2ל DDR3,ושדרוג המעבד לאחד חזק יותר, כול אלו כפיצוי על התהליך וגם כחלק מאופציית החלפת לוח האם לאחד אחר.
חשוב לי לציין, שאומנם חודשיים פלוס הייתי ללא מחשב, ואכן הייתה מעט סחבת בטיפול בנושא החלפת לוח האם שלי אל מול היצרן בהתחלה, אולם לאחר שיחה משותפת עם מנהל החנות ואמיר ויישור ההדורים בנושא הטיפול ורמת הציפיות, סקאי פשוט הפליאו אותי.
בסופו של יום, המחשב חזר, הוא עובד ומתקתק, עכשיו גם עם שדרוג לWin7, מזמן לא נהניתי ממנו ולא ידעתי כמה חסרונו הורגש עד שחזר.
מוסר ההשכל בסיפור הזה הינו פשוט, ראשית, לתת שירות זה לא דבר של מה בכך, לתת שירות טוב זו כבר סאגה אחרת.
חשוב לי לציין שאני אישית לא מאלה שמחפש עצות\הסברים שאני בא לקנות מוצר כלשהו, אני מחפש מחיר\שירות, בסופו של יום, מבחינתי סקאי הוכיחו עצמם בגדול וכשצריך לפרגן, אני אהיה הראשון שאעשה זאת ואין כמו המקום הזה בשביל לעדכן את שאר החברים על חוויות שירות גם מהסוג אליה אנחנו לא ממש רגילים.
בהצלחה לכולנו ושבוע טוב.
Skypc-שירות מצויין
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15948
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
במקום SKYPC הייתי במקום מחליף לך את הלוח ליצרן אחר.
בלי לסתבך עם שליחה לחו"ל
מדובר בלוח די חדש, קיימים תחליפים בשוק.
גם בתור לקוח הייתי מוכן לקבל לוח חליפי מיידית מאשר להמתין מעל חודש ללוח מחו"ל.
בלי לסתבך עם שליחה לחו"ל
מדובר בלוח די חדש, קיימים תחליפים בשוק.
גם בתור לקוח הייתי מוכן לקבל לוח חליפי מיידית מאשר להמתין מעל חודש ללוח מחו"ל.
-
crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
zovirax,
הבעיה בהחלפת לוח אם כמו שציינתי בראש ובראשונה הייתה שלא היה להם לוח אם באותה קטגוריה עם אותם היכולות ובעל תג מחיר זהה לזה שאני רכשתי, כול שדרוג שהוצע להחלפת לוח האם משמעותו הייתה שינמוך גדול.
מעבר לזה שאף אחד לא ידע שיקח מעל חודש לקבל לוח אם חדש\חליפי.
הבעיה בהחלפת לוח אם כמו שציינתי בראש ובראשונה הייתה שלא היה להם לוח אם באותה קטגוריה עם אותם היכולות ובעל תג מחיר זהה לזה שאני רכשתי, כול שדרוג שהוצע להחלפת לוח האם משמעותו הייתה שינמוך גדול.
מעבר לזה שאף אחד לא ידע שיקח מעל חודש לקבל לוח אם חדש\חליפי.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money