Lee כתב:תתחדש והרבה הנאה

.
יהיה נחמד אם תעלה רשמים מפורטים יותר, לאחר זמן מה, על השידוך בין האונקיו לקנטון

...
טוב,
בסופש"ש תליתי את הרמקולים האחוריים, שיחקתי קצת עם ההגדרות ואני חייב לציין שאני ממממממשש מרוצה.
עדיין לא ביצעתי את הכיול האוטו' אבל מקצת משחקים עם רמות הקול וכו אני ממש נהנה מאיך ששומעים.
מוזיקה נשמעת ממש טוב, במיוחד DVD הופעה של iron maiden maid in england מ 89 שהוקלטה ב 5.1 אתה ממש מרגיש בהופעה (עם העובדה שזה הוקלט ב 89)...
סרטים בינתיים קצת ריפרפתי על סרטים כמו מטריקס, סטאר וורס וכו אבל בלי יותר מדי משחקים...
טלוויזיה חיברתי ב coax ופתאום נפתח עולם חדש של צלילים שלא ידעתי שקיימים ... האח הגדול נשמע ריאלי מתמיד
לסיכום: בינתיים אני מאד מאד מרוצה מהקניה, בדרך יש כמה דברים שיורדים באיכות בלוריי (סטאר טרק 2009 והופעות רוק) שאותם אני הכי רוצה לשמוע כדי להבין מה זה פורמטים חדשים (dts-ma ו truehd וכו).
מאד מרוצה מהמגבר, אני עובר על המדריך שלו כבר כמה ימים ולא מפסיק להתפלא כמה דברים דחפו לתוך קופסא קטנה (שעוד מוגדרת כ entry level) וכמובן מהרמקולים שבינתיים לא מאכזבים לשניה (גם מוזיקה בסטריאו נשמעת מעולה כאשר אני מגדיר אותו כ 2.1)..
שוב, תודה ליגאל (סטריאוסקופ) על העזרה והרכישה המוצלחת, וכמובן לחברי הפורום על ההמלצות.
מוטי
נ.ב. תמונות? אני אנסה להעלות אחרי שאני אסדר את הסלון

...