כדי לספר איך אני בוחר
אפשר להגיד שאוכל טעים נכנס קודם כל דרך עיניים
גם המממיר הזה נכנס קודם דרך העיניים
אני אספר סיפור קטן
שהיתי פעם ימאי ליפני הרבה שנים והגעתי לנמל המברוג שבגרמניה אז היה לי שיגעון לטייפים.....
הלכתי ברחוב ופיתאום היה מכשיר קטן בתוך קוביאת סכוחית זה היה טיים מקצועי של חברת uher לאחר שראיתי איך הוא בנוי המחיר כבר לא היה חשוב זה היה ממש יהלום אלקטרוני הוא נסע איתי שנים בים איתו הקלטטי (על קלטות כרום ומטל) אמון מוזיקה וצלילי חיים
רק לאחר שקניתי אותו גיליתי שהוא נסעה גם לירח (ניבחר עלידי הנס"א) לתעוד בחלל)
כך כמו שאני בחרתי את הטייפ הזה גם בחרתי את הממיר
בנוסף קראתי בפורומים הגרמניים (מתורגמים כמובן)
בפורומים הופיעו גם מתכנני הממיר עצמו ,הידע שהם הפגינו היה ממש עצום (אני איש מקצוע ומסוגל להבדיל בין קישקוש לאמת) השתכנעתי שמתכננים משהו טוב
אחד הטענות היה שימוש במגברים אופרטיביים "ישנים" אבל כמה שהם ישנים גם נימצאים בממירים של חברת benchmark ובקונסולות האולפניות
המפורסמות של חברת neve
לאחר חקירה מעמיקה בכל הכיוונים הגעתי למסכנה שזה מה שאני רוצה
ובהתרשמות הקצרה עד עכשיו לא טעיתי בבחירתי
אני קניתי משהו שישרת אותי שנים רבות בלי שידרוגים ביניים
בווליום "הדיגיטאלי" ממש טוב
ההתקנה בלפטופ לקח מספר דקות ....עוד עידכון ב footbar2000 וזהו
מאז לא מפסיק לנגן אוני לא מפסיק לחייך
הממיר מחובר למחשב נייד בusb
במיחשב הנייד מנבל מוזיקה foobar2000 קבצי flac
יציאת הממיר מחובר למגבר אוזניות תוצרת עצמית
למגבר אוזניות מחוברות אוניות beyerdynamuc T1
חיבורים אחרים עוד לא ניסיתי
htbar כתב:הידע שהם הפגינו היה ממש עצום (אני איש מקצוע ומסוגל להבדיל בין קישקוש לאמת) השתכנעתי שמתכננים משהו טוב
אחד הטענות היה שימוש במגברים אופרטיביים "ישנים" אבל כמה שהם ישנים גם נימצאים בממירים של חברת benchmark ובקונסולות האולפניות
המפורסמות של חברת neve
...
נו, הפכת את הפרינט לסכימה כבר ?
אגב לא היה שווה להם להוסיף איזה דרגת מוצא ולהפוך אותו גם למגבר האוזניות באותה קופסא כמו חבר Benchmark למשל ?
htbar כתב:כדי לספר איך אני בוחר
אפשר להגיד שאוכל טעים נכנס קודם כל דרך עיניים
גם המממיר הזה נכנס קודם דרך העיניים
אני אספר סיפור קטן
שהיתי פעם ימאי ליפני הרבה שנים והגעתי לנמל המברוג שבגרמניה אז היה לי שיגעון לטייפים.....
הלכתי ברחוב ופיתאום היה מכשיר קטן בתוך קוביאת סכוחית זה היה טיים מקצועי של חברת uher לאחר שראיתי איך הוא בנוי המחיר כבר לא היה חשוב זה היה ממש יהלום אלקטרוני הוא נסע איתי שנים בים איתו הקלטטי (על קלטות כרום ומטל) אמון מוזיקה וצלילי חיים
רק לאחר שקניתי אותו גיליתי שהוא נסעה גם לירח (ניבחר עלידי הנס"א) לתעוד בחלל)
כך כמו שאני בחרתי את הטייפ הזה גם בחרתי את הממיר
בנוסף קראתי בפורומים הגרמניים (מתורגמים כמובן)
בפורומים הופיעו גם מתכנני הממיר עצמו ,הידע שהם הפגינו היה ממש עצום (אני איש מקצוע ומסוגל להבדיל בין קישקוש לאמת) השתכנעתי שמתכננים משהו טוב
המפורסמות של חברת neve
ההתקנה בלפטופ לקח מספר דקות ....עוד עידכון ב footbar2000 וזהו
מאז לא מפסיק לנגן אוני לא מפסיק לחייך
היה לי מפקד בצבא שתמיד דיבר על טייפים של "אוּחר" ואף פעם לא הבנתי על מה הוא מדבר עד שהביא לי אקזמפלר אחד...
...
בחיל המודאים היו אמון טייפים של uher עד שהולפו במשהו חדיש
כל חוקר או עיתונאי מכובד היה לו חייפ uher אמחנות במובן הרחב ביותר
rodhe and swartz
beyer
sennheiser
uher
violectric
לכולם מחנה משותף: איכות
לגבי מחיר 823 יורןח כלל משלוח לארץ בדואר
בשיחרורר מעם בילבד על מחיר הממיר ועוד משלוח כי זה כרטיס קל חיצוני
אגב לא היה שווה להם להוסיף איזה דרגת מוצא ולהפוך אותו גם למגבר האוזניות באותה קופסא כמו חבר Benchmark למשל ?
...
לחברה עצמה שפע של מגברי אוזניות עם כניסת usb 24/96 (להיקנס ללינק בראשית השירשור)
אבל במכשיר שאני קניתי השקיעו הרבה יותר בחלק הדיגיטאלי
אני ניסיתי לחבר את יציאת הממיר ישירות לאוזניות ולא תאמינו אפשר לישמוע יפה אבל חסר "קצת" דחיפה באוקטבות הנמוכות....
לגבי הסכימה אני כבר יודע על כל רכיב שיש במכשיר הזה
כל חברה הי אנד בתחום עושה שימוש בהם
הייתי היום אצל htbar בביתו לשמוע את הממיר החדש. הגעתי עם האוזניות LCD-2 ו-DAC USB של HRT.
המגבר מאוד פונקציונלי, עם ווליום דיגיטלי, 4 אפשרויות סימפול, 4 כניסות והכל בלחיצת כפתור.
לגבי האזנה - מיד הבחנתי שהצליל של הv800 מאוד נקי ומדויק. הטרבל הרבה יותר נעים לאוזן פחות מטאלי מהצליל של הHRT שלי.
סתם לדוגמא האזנו לרצועה מס' 7 בפס קול American Beauty והDAC שלי לא עמד בהתפרצות שהגיע מהבאס הנמוך.
זה באמת קטע מאוד קשה לכל רכיב במערכת וזו פעם ראשונה ששמעתי את הקטע הזה כמו שצריך.
מה שכן, ניתן להבין את הבדלי המחיר - 350$ מול 1200$. ב1200$ נכנסים המון DACים מעניינים אבל מי אני שאשפוט את הבחירה, מדובר בDAC מצוין שעושה הכל טוב.
זה באמת קטע מאוד קשה לכל רכיב במערכת וזו פעם ראשונה ששמעתי את הקטע הזה כמו שצריך
...
אני מרוצה שהמגבר "הקטן " שבניתי עמד בכבוד במימה הקשה
השידרוג למגבר דור 2 מוקפא בשלב זה
אין ספק שהאוזניות lcd-2 nguku, המיד רנג' שלהם יוצא מין הכלל (בהשווה לt1)
הממיר hrt plus 2 הוא ממש מצויין כל עוד המוזיקה בתווך היכולת שלו
כל האנרגיה מגיע מהusb וכמובן שקצת מגביל אותו
לממיר שלי עוד מסימות קשות בדרך .....
כ"א מוזמן להתרשם בעצמו