מישיהו יכול להגיד לי איך אני מפעיל את אופציית UPSCALING בטלוויזיה? חיפשתי ולא מצאתי.
יש לי PS3 ומשחק PES 2011 והוא משודר ב 720P.
רוצה לעשות UPSCALE ל 1080
עזרה במסך SONY55EX500
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
המסך אינו מבצע אפסקייל ....... הוא רק מקבל אות . המסך שברשותך הוא FHD רזולוצייה של 1920-1080mwafak כתב:מישיהו יכול להגיד לי איך אני מפעיל את אופציית UPSCALING בטלוויזיה? חיפשתי ולא מצאתי.
רוצה לעשות UPSCALE ל 1080...
ברגע שהוא מקבל שידור ברזולוצייה מסויימת הוא יודע להתמודד איתה בצורה הנכונה ביותר .
מי שמגדיר את הרזולוצייה הם .
ממיר יס מקס HD .
נגן בלוריי
סטרימר
נגן דיוידי
ps-3 שמשדר כרגע רק 720p
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
לא כל כך מדוייק.9000es כתב:המסך אינו מבצע אפסקייל ....... הוא רק מקבל אות . המסך שברשותך הוא FHD רזולוצייה של 1920-1080mwafak כתב:מישיהו יכול להגיד לי איך אני מפעיל את אופציית UPSCALING בטלוויזיה? חיפשתי ולא מצאתי.
רוצה לעשות UPSCALE ל 1080...
ברגע שהוא מקבל שידור ברזולוצייה מסויימת הוא יודע להתמודד איתה בצורה הנכונה ביותר .
מי שמגדיר את הרזולוצייה הם .
ממיר יס מקס HD .
נגן בלוריי
סטרימר
נגן דיוידי
ps-3 שמשדר כרגע רק 720p...
למעשה טכנית כל מסכי ה-HD מבצעים UPSCALING לתכנים בעלי רזולוצייה הקטנה מהרזולוצייה הטבעית של המסך כי אם זה לא היה קורה אז היו קיימים פסים שחורים בכל קצוות המסך.
עם זאת, רמת עיבוד ה-UPSCALING היא בסיסית (דרושים אלגוריתמים מתוחכמים מאוד) ברוב המוחלט של המסכים. טושיבה היא פחות או יותר היחידה שמספקת UPSCALING איכותי (Resolution +) שמתקרב למעבדי תמונה יעודיים שעולים אלפי שקלים.