חוסר סינכרון בשני חיבורי אודיו
הפריטים: טלויזיה, סטרימר, רסיבר סטריאופוני ורמקולי מדף.
החיבורים: HDMI מהסטרימר לטלויזיה ו-2 RCA גם כן מהסטרימר אל הרסיבר.
הבעיה: הסאונד הבוקע מהטלויזיה ומהרמקולים לא מסונכרן. באחד מהם יש דיליי קל מאוד שגורם לאקו מציק.
חוץ מאשר ביטול הסאונד ב-HDMI יש פתרון לתופעה ע"מ שיהיה אפשר לשמוע דרך 2 סוגי היציאות?
החיבורים: HDMI מהסטרימר לטלויזיה ו-2 RCA גם כן מהסטרימר אל הרסיבר.
הבעיה: הסאונד הבוקע מהטלויזיה ומהרמקולים לא מסונכרן. באחד מהם יש דיליי קל מאוד שגורם לאקו מציק.
חוץ מאשר ביטול הסאונד ב-HDMI יש פתרון לתופעה ע"מ שיהיה אפשר לשמוע דרך 2 סוגי היציאות?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ל HDMI יש השהיה יחסית לחיבור אנלוגי כך שלעולם לא תוכל להגיע לסנכרון.
מה באמת נותן לך העברת 2 האודיו דרך שני חיבורים במקביל? זה לא שזה מכפיל לך את האיכות או משהו...
מה באמת נותן לך העברת 2 האודיו דרך שני חיבורים במקביל? זה לא שזה מכפיל לך את האיכות או משהו...
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

לדעתי לא כי הסאב משולב עם המגבר. הוא מיועד להתחבר למקור האודיו ומשם לפזר לסטליטים. זאת אומרת שיש לו גם קרוס קבוע שיחתוך את כל הצלילים של המיד הנמוך ומטה, מה שדי יסרס את הרמקולים.
זה לא היה כזה אסון אם ההגברה שלו הייתה טובה או אם הסאב היה באמת סאב, אבל בתור הבעלים לשעבר של ה DTT2500 שהיה לו סידור דומה + קופסת בקרה ו DSP נפרדת, אני יכול להצהיר שהצליל לא היה מי יודע מה גם כשהמערכת הייתה חדשה.
זה לא היה כזה אסון אם ההגברה שלו הייתה טובה או אם הסאב היה באמת סאב, אבל בתור הבעלים לשעבר של ה DTT2500 שהיה לו סידור דומה + קופסת בקרה ו DSP נפרדת, אני יכול להצהיר שהצליל לא היה מי יודע מה גם כשהמערכת הייתה חדשה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נתחיל דווקא בתשובה לשאלה השניה. לסאב וופר טוב יש ערך מוסף אדיר בסרטים עם פס קול רב ערוצי כי בהם יש ערוץ נפרד לאפקטי הקול הנמוכים LFE הבאים לידי ביטוי טוב רק עם סאב.
במקרה שלך זה יותר בעייתי כי אתה מתחבר למגבר סטראופוני בלבד ולכן התשובה שלי היא שעבורך אין לי תשובה.
במקרה שלך זה יותר בעייתי כי אתה מתחבר למגבר סטראופוני בלבד ולכן התשובה שלי היא שעבורך אין לי תשובה.