אהלן,
יש לי מכשיר HDX-1000 יחסית ישן. מחובר למגבר עם כאבל Coaxial. בזמן האחרון (אני שמתי לב לזה אתמול), המגבר מאבד סנכרון כל כמה שניות וקופץ מ DTS לכלום וחוזר חלילה. התוצאה של זה היא קפיצות בסאונד.
כששניתי את הפענוח מ Digital ל Analog - הטלוויזיה זו שמקבלת את הסאונד מ HDMI ומשמיעה אותו ללא קפיצות.
האם הבעיה יכולה להיות במגבר? במכשיר (HDX)? האם זה פתיר?
תודה רבה,
HDX1000 - בעיית סאונד
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אתה בטוח שזאת בעיה שרק התקיימה לאחרונה או שייתכן שרק שמת לב אליה לאחרונה?
אני שואל כי יצא לדגמי ה A-100/110 בשבוע האחרון עדכון קושחה אשר מתקן בדיוק בעיה כזאת. אני לא מאמין שהעדכון הזה יצא ל HDX 1000, אבל בטוח שאם תחפש מספיק חזק, תוכל למצוא דרך להתקין את הקושחה הזאת מעל המזרימדיה שברשותך.
כמובן שהפעולה הזאת מבטלת את האחריות למכשיר שברשותך.
אני שואל כי יצא לדגמי ה A-100/110 בשבוע האחרון עדכון קושחה אשר מתקן בדיוק בעיה כזאת. אני לא מאמין שהעדכון הזה יצא ל HDX 1000, אבל בטוח שאם תחפש מספיק חזק, תוכל למצוא דרך להתקין את הקושחה הזאת מעל המזרימדיה שברשותך.
כמובן שהפעולה הזאת מבטלת את האחריות למכשיר שברשותך.
-
TomerP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- שם מלא: תומר
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
המכשיר נרכש מאתר החברה עצמו כשיצא לשוק, כך שאני לא מאמין שיש לי אחריות בכ"מ.ziv_r כתב:אתה בטוח שזאת בעיה שרק התקיימה לאחרונה או שייתכן שרק שמת לב אליה לאחרונה?
כמובן שהפעולה הזאת מבטלת את האחריות למכשיר שברשותך....
הבעיה התקיימה לאחרונה - בוודאות. אני משתמש במכשיר כמעט כל שבוע ואף פעם לא היו קפיצות בסרטים.
אני מקווה שזו לא בעיית חומרה.. אין לי רצון להחליף מכשיר שעובד נהדר בגלל בעיה כזו