מהירות העברת קבצים איטית בין המחשב ל- Xtreamer
שלום חברים.
אני חווה מהירות העברת קבצים איטית בין המחשב ל- Xtreamer.
שניהם מחוברים לרשת, ואני מעביר קבצים דרך הרשת האלחוטית.
אבל כשאני מנסה להעביר סרט של 720p בגודל של כ- 6GB, לוקח להעברה 3 שעות (!) להסתיים.
יש רעיונות?
אני חווה מהירות העברת קבצים איטית בין המחשב ל- Xtreamer.
שניהם מחוברים לרשת, ואני מעביר קבצים דרך הרשת האלחוטית.
אבל כשאני מנסה להעביר סרט של 720p בגודל של כ- 6GB, לוקח להעברה 3 שעות (!) להסתיים.
יש רעיונות?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
נורמלי זה לא כל כך, אני יכול להגיד לך שבחיבור אלחוטי באמצעות שיתוף SMB שיצרתי אצל חבר, תכנים כאלה עוברים תוך כ-20 דקות (זה עדיין מאוד איטי, אבל לא כמו אצלך...). דרך אגב בשיתוף SMB רגיל, באמצעות כבל רשת, תוכן כזה עובר בכ-10-12 דקות.
אתה צריך לדעת שיש פה פרמטרים, כמו היכולות של הסטרימר, איכות החיבור, השיתוף, והמצב במחשב, כלומר זה לא תלוי רק בסטרימר.
בקיצור, אם אתה יכול ליצור חיבור קבוע באמצעות כבל רשת זה עדיף, או כמו שאמרת, לבצע העברה באמצעות כבל USB (שתהיה המהירה ביותר).
אתה צריך לדעת שיש פה פרמטרים, כמו היכולות של הסטרימר, איכות החיבור, השיתוף, והמצב במחשב, כלומר זה לא תלוי רק בסטרימר.
בקיצור, אם אתה יכול ליצור חיבור קבוע באמצעות כבל רשת זה עדיף, או כמו שאמרת, לבצע העברה באמצעות כבל USB (שתהיה המהירה ביותר).
- kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אתה בטוח שאתה לא עובד ברשת N?Irus כתב:נורמלי זה לא כל כך, אני יכול להגיד לך שבחיבור אלחוטי באמצעות שיתוף SMB שיצרתי אצל חבר, תכנים כאלה עוברים תוך כ-20 דקות (זה עדיין מאוד איטי, אבל לא כמו אצלך...). דרך אגב בשיתוף SMB רגיל, באמצעות כבל רשת, תוכן כזה עובר בכ-10-12 דקות.
בקיצור, אם אתה יכול ליצור חיבור קבוע באמצעות כבל רשת זה עדיף, או כמו שאמרת, לבצע העברה באמצעות כבל USB (שתהיה המהירה ביותר)....