ממיר של YES
שלום לכולם,
התקשרתי ל YES על מנת שיחליפו לי את הממיר לדגם הטוב ביותר עבור המסך פלזמה שבדרך.
הם אמרו שיתנו לי את הממיר מדגם 3100 שהוא הטוב ביותר לפלזמה, וקבענו ליום רביעי הקרוב שיגיע טכנאי עם הממיר.
הסתכלתי עכשיו על הממיר שיש לי בבית וראיתי מתחת לממיר מדבקה שרשום עליה:
דגם: YES3100S
שם היצרן: ADB
עכשיו אני מבולבל, האם הממיר שלי הוא לא אכן הממיר שהם רוצים להביא לי או שיש ממיר נוסף שנקרא 3100 אך מסוג אחר.
אשמח לקבל תשובה על מנת ובמידה ויש טעות אז נבטל את הטכנאי שאמור להגיע בעלות של 99 ש"ח.
תודה.
התקשרתי ל YES על מנת שיחליפו לי את הממיר לדגם הטוב ביותר עבור המסך פלזמה שבדרך.
הם אמרו שיתנו לי את הממיר מדגם 3100 שהוא הטוב ביותר לפלזמה, וקבענו ליום רביעי הקרוב שיגיע טכנאי עם הממיר.
הסתכלתי עכשיו על הממיר שיש לי בבית וראיתי מתחת לממיר מדבקה שרשום עליה:
דגם: YES3100S
שם היצרן: ADB
עכשיו אני מבולבל, האם הממיר שלי הוא לא אכן הממיר שהם רוצים להביא לי או שיש ממיר נוסף שנקרא 3100 אך מסוג אחר.
אשמח לקבל תשובה על מנת ובמידה ויש טעות אז נבטל את הטכנאי שאמור להגיע בעלות של 99 ש"ח.
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
לא צריך לשלם 99 ש"ח ! תתעקש ותקבל בחינם גם אני התקשרתי להחליף ממיר ורצו 99 ש"ח אחרי שהתעקשתי וביקשתי לדבר עם מישהו בכיר היא אמרה לי טוב אבל חד פעמי (כן בטח)
הם יתנו לכם הכל כדי שלא תתנתקו יום אחד אבא שלי התקשר להחליף ממיר בגלל הצבע!
והם אמרו שהם לא מחליפים סתם ממיר בגלל שהצבע לא מתאים אחרי כמה דקות בטלפון הממיר כבר היה בדרך
והם אמרו שהם לא מחליפים סתם ממיר בגלל שהצבע לא מתאים אחרי כמה דקות בטלפון הממיר כבר היה בדרך
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
מעניין היה אם היו "מחליפים לך לאותו ממיר " היית מבחין בשיפור ?oferlaor כתב:אם זה מה שיש לך אז אתה כבר בעל הממיר הזה.
אין לך צורך בטכנאי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- tamiral
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1171
- שם מלא: תמיר אלוש
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
פרץ ההתלהבות שלך היה לחינם. הוא כבר הבין שיש לו את הממיר הזה.ntk כתב:לא צריך לשלם 99 ש"ח ! תתעקש ותקבל בחינם גם אני התקשרתי להחליף ממיר ורצו 99 ש"ח אחרי שהתעקשתי וביקשתי לדבר עם מישהו בכיר היא אמרה לי טוב אבל חד פעמי (כן בטח)
והם אמרו שהם לא מחליפים סתם ממיר בגלל שהצבע לא מתאים אחרי כמה דקות בטלפון הממיר כבר היה בדרך...
היית קורא וחוסך לעצמך קצת זמן הדפסה...
kfirkb,
יציאת ה-21 פינים שאתה מתכוון אליה היא יציאת הסקארט.
קודם כל מה זה קשור להתלהבות??tamiral כתב: פרץ ההתלהבות שלך היה לחינם. הוא כבר הבין שיש לו את הממיר הזה.
היית קורא וחוסך לעצמך קצת זמן הדפסה......
קראתי וזה לא משנה יש עוד הרבה אנשים שרוצים וירצו להחליף ממיר שידעו שהם יכולים (וצריכים) לקבל אותו בחינם