אז מה נמכר יותר, הקינקט או ה MOVE?
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73319
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://www.joystiq.com/2010/12/10/xbox- ... -in-novem/
שאלה מצויינת, תשובה מדוייקת אין, רק כמה נתונים שמהם תוכלו אתם להסיק את המסקנות שלכם ולחלוק אותן עימנו:
1. מבחינת באנדלים (קונסולה ובקר) מכר הקינקט פי חמש יותר יחידות מה MOVE בנובמבר. ז"א 685,000 באנדלים לקינקט לעומת 137,000 באנדלים ל MOVE.
2. מיקרוסופט מדווחת שנמכרו 2.5 מיליון יחידות קינקט עד היום. סוני לעומתם מדווחת על שיווקם של 4.1 בקרי MOVE לחנויות.
שאלה מצויינת, תשובה מדוייקת אין, רק כמה נתונים שמהם תוכלו אתם להסיק את המסקנות שלכם ולחלוק אותן עימנו:
1. מבחינת באנדלים (קונסולה ובקר) מכר הקינקט פי חמש יותר יחידות מה MOVE בנובמבר. ז"א 685,000 באנדלים לקינקט לעומת 137,000 באנדלים ל MOVE.
2. מיקרוסופט מדווחת שנמכרו 2.5 מיליון יחידות קינקט עד היום. סוני לעומתם מדווחת על שיווקם של 4.1 בקרי MOVE לחנויות.
בינתיים יש מחסור בקינקט ובבאנדל של ה-250 גיגיה והמחירים באמאזון הזויים.
לפעמים המחיר הישן חוזר לכמה שעות וקופץ חזרה.
פשוט הזוי מה שקורה עם הקינקט, השאלה אם יש כאן יד מכוונת של מייקרוסופט ליצור בכוונה מחסור או שהבאמת לוקח להם יותר משבועיים לייצר מלאי חדש בכמויות משמעותיות.
לפעמים המחיר הישן חוזר לכמה שעות וקופץ חזרה.
פשוט הזוי מה שקורה עם הקינקט, השאלה אם יש כאן יד מכוונת של מייקרוסופט ליצור בכוונה מחסור או שהבאמת לוקח להם יותר משבועיים לייצר מלאי חדש בכמויות משמעותיות.
איזה התנשאות...
אני מבין שבחנת היטב את שניהם.
אני חושב שלמרות ששתיהן מערכות לזיהוי תנועה, לכל אחת מהן יש את הנקודות החזקות שלה. הנקודות החלשות הן החזקות של השנייה:
קינקט:
- קולטת את כל הגוף
- המערכת מתאימה מיד ליותר משחקן אחד
- מאוד מתאימה למשחקי ריקוד / כושר
move:
- מדויקת ברזולוציה מאוד גבוהה
- פידבק מהיר מאוד (תלוי במשחק כמובן, אבל הפידבק בSC הוא מאוד מוצלח)
- יש תחושה של החזקת חפץ, התואמת לסיטואציה ברוב המשחקים
- מתאימה מאוד למשחקי ספורט/ ירי / לחימה.
אני חושב שזה די קשור לעניין ולהעדפה אישית.
אני מעדיף את הmove בגלל המשחקים שכבר יש לו, ובעיקר אלו שעתידים לצאת.
למשפחה עם ילדים קטנים, לעומת זאת, הייתי ממליץ על הקינקט.
אני מבין שבחנת היטב את שניהם.
אני חושב שלמרות ששתיהן מערכות לזיהוי תנועה, לכל אחת מהן יש את הנקודות החזקות שלה. הנקודות החלשות הן החזקות של השנייה:
קינקט:
- קולטת את כל הגוף
- המערכת מתאימה מיד ליותר משחקן אחד
- מאוד מתאימה למשחקי ריקוד / כושר
move:
- מדויקת ברזולוציה מאוד גבוהה
- פידבק מהיר מאוד (תלוי במשחק כמובן, אבל הפידבק בSC הוא מאוד מוצלח)
- יש תחושה של החזקת חפץ, התואמת לסיטואציה ברוב המשחקים
- מתאימה מאוד למשחקי ספורט/ ירי / לחימה.
אני חושב שזה די קשור לעניין ולהעדפה אישית.
אני מעדיף את הmove בגלל המשחקים שכבר יש לו, ובעיקר אלו שעתידים לצאת.
למשפחה עם ילדים קטנים, לעומת זאת, הייתי ממליץ על הקינקט.
כבעלים גאה של ה-MOVE, וכאחד שלא ראה איך הקינקט עובד מימיו, אני קצת משוחד.
עם זאת, נראה לי שמשחקי הספורט היעודיים של כל מכשיר יעבדו מצויין. אני יכול להעיד שהחוויה עם המוב היא לא פחות ממדהימה, בעיקר בפינג-פונג והגלדיאטורים של הSC.
עם זאת, המבחן האמיתי של הצעצעים האלה יהיה במשחקים "אמיתיים", כלומר, קווסטים בוגרים ושוטרים (shooters). את שני אלה, אלה, בעיקר השוטרים, אני לא רואה איך אפשר לבצע בצורה טובה ומספקת בקינקט, בשל החוסר בכפתורים. לא שאני חושב שהטכנולוגיה לא מסוגלת לזהות מגוון תנועות רחב מספיק, אבל הדיוק שיידרש מהשחקן, ומספר התנועות הגופניות יהפכו את זה למשהו מעייף מאוד.
ימים יגידו. בכל מקרה, אני מת לראות איך הקינקט עובד.
עם זאת, נראה לי שמשחקי הספורט היעודיים של כל מכשיר יעבדו מצויין. אני יכול להעיד שהחוויה עם המוב היא לא פחות ממדהימה, בעיקר בפינג-פונג והגלדיאטורים של הSC.
עם זאת, המבחן האמיתי של הצעצעים האלה יהיה במשחקים "אמיתיים", כלומר, קווסטים בוגרים ושוטרים (shooters). את שני אלה, אלה, בעיקר השוטרים, אני לא רואה איך אפשר לבצע בצורה טובה ומספקת בקינקט, בשל החוסר בכפתורים. לא שאני חושב שהטכנולוגיה לא מסוגלת לזהות מגוון תנועות רחב מספיק, אבל הדיוק שיידרש מהשחקן, ומספר התנועות הגופניות יהפכו את זה למשהו מעייף מאוד.
ימים יגידו. בכל מקרה, אני מת לראות איך הקינקט עובד.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הכל שאלה של מה אתה רוצה לעשות. קינקט הרבה יותר טוב למשחקי קז'ואל, אבל פשוט לא מתאים למשחקים כבדים. אני אישית לא מת על משחקים כבדים עם בקרי תנועה, אז אין לי בעיה עם זה, אבל יש הרבה אנשים שדווקא כן מחפשים את המשחקים הכבדים בתחום הזה, ולהם הזוז של סוני הרבה יותר יתאים מקינקט.
גם דרישות השטח של קינקט הן מטורפות. כל פעם שהדלקתי אותו הייתי צריך להזיז את השולחן מהסלון ועבור משחקים מסויימים (בעיקר Kinect Adventures) גם את אחת הספות. זה חיסרון ענק.
גם דרישות השטח של קינקט הן מטורפות. כל פעם שהדלקתי אותו הייתי צריך להזיז את השולחן מהסלון ועבור משחקים מסויימים (בעיקר Kinect Adventures) גם את אחת הספות. זה חיסרון ענק.
אני לא מבין למה יש כול הזמן ויכוחים מה יותר טוב הקינקט או MOVE, הרי אין פה שום בסיס להשוואה.
KINECT-צעצוע לילדים, ואביזר חמוד למשחקי חברה
MOVE- אביזר לגיימרים שמשפר משמעותית את חווית המשחק
אני מחכה בקוצר רוח לראות אפשר לישם את KINECT במשחק רציני (כמו DEAD SPACE 2, MASS EFFACT 3 וכו)
זה לא שזה לא נחמד לשלוט על סירת גומי מקפצת ששטה בנהר שהמסלול שלו קבוע מראש אבל אני פשוט מעדיף משחקים איכותיים יותר כמו HEAVY RAIN או אלו שעתידים לצאת ל MOVE
תראו לי משחק KINECT רציני שעושה את העבודה ואז אפשר יהיה לדבר תאכלס.
KINECT-צעצוע לילדים, ואביזר חמוד למשחקי חברה
MOVE- אביזר לגיימרים שמשפר משמעותית את חווית המשחק
אני מחכה בקוצר רוח לראות אפשר לישם את KINECT במשחק רציני (כמו DEAD SPACE 2, MASS EFFACT 3 וכו)
זה לא שזה לא נחמד לשלוט על סירת גומי מקפצת ששטה בנהר שהמסלול שלו קבוע מראש אבל אני פשוט מעדיף משחקים איכותיים יותר כמו HEAVY RAIN או אלו שעתידים לצאת ל MOVE
תראו לי משחק KINECT רציני שעושה את העבודה ואז אפשר יהיה לדבר תאכלס.