אני מצרף תמונה,
*לפי הבנתי, האופציה הראשונה מאפשר לבחור מצב RGB, הכוונה שיתחיל מ 0 או מ16,
בינתיים בחרתי ב DEFAULT, לפני זה הוא היה ב limited שנשמע לי גם נכון.
והאופציה השניה אני לא בטוח עם כדאי או לא כדאי להשתמש בה? ברור לי עיבוד תמונה ב GPU יהיה טוב יותר.
מה אתם ממליצים?
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL
*מניסיון שלי עם YES, העדיפות לתת כבר למסך לעשות את העבודה, אבל כפי שציינתי מדובר במחשב.
אין תגובה? די מעצבן כל פעם להקפיץ שרשורים שלי ,בכל מקרה אני חייב תשובה,
מצד אחד הכל מחובר ב HDMI, אז לא ברור עם האופציה הראשונה עושה משהוא ,מצד שני אני זוכר שזה נכון רק ל VGA.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
מצטערים שאנחנו מעצבנים אותך.
תחפש בגוגל או בעזרה של הדרייבר עצמו. אין פה הרבה אנשים עם הדרייבר הזה שיוכלו לבדוק אצלם...
חוצמזה תמיד תיעזר במדד "מה זה משנה" כלומר , מה זה משנה אם רואים טוב...
תשחק עם האופציות עד שתגיע לתצוגה שטובה לך.
לי יש את זה, והיו לי בעיות איתו (עדיין יש, כרגע שוקלת להחליף כרטיס מסך..) וגם אני העלתי את הנושא שדי מוזר שזה מפרט נפוץ ומומלץ ועדיין המידע עליו דל מאד..(http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=30) אין שום דבר שעוזר באתר של אינטל וגם בגוגל לא ממש מצאתי הסברים מועילים..ניסיתי לשחק עם כל האופציות, להוריד כל מיני עדכונים (כולל עדכון BIOS ללוח אם) ועדיין התמונה מדי פעם מתפקסלת, וסרטי בלו ריי בכלל על הפנים..
כך שאחרי השרשור שפתחו פה על ההשוואה בין הכרטיסים, וזה של אינטל קיבל כמעט את הציון הכי נמוך, בכלל גורם לי לחשוב למה מלכתחילה ממליצים עליו פה..סתם חבל אם צריך אחרי זה ללכת לקנות חדש
ניסיתי SAF ניסיתי SHARK ניסיתי MP ניסיתי MPC גם מדיה פורטל, ההבדל עם שלי עד כמה שאני זוכרת שכתבת זה במערכת הפעלה - אני עם 64 ביט, ואין לי אפשרות כרגע לעבור ל 32 ולפרמט רק כדי לבדוק את הנושא..
האם בדקת סרטי בלו ריי?
אני חייבת לציין שיש שיפור מסויים מאז פתחתי לראשונה את השרשור, אבל עדיין..יש יותר מדי הפרעות לטעמי(יותר מפעם אחת בסרט מבחינתי זה יותר מדי) זה קורה גם ב 720 אגב לא רק ב 1080..
denis29, קשה להבין מהמסך מהן האפשרויות אבל אם לטענתך זה מאפשר לך לבחור בין שני תחומי RGB אז הבחירה שלך צריכה להיות בהתאם לסוג המסך והקבצים.
סרטים וסדרות משתמשים בתחום RGB שבין 16-235 וזה גם התחום שמסכי טלביזיה מצפים לקבל.
ווידאו של מחשב משתמש בתחום RGB שבין 0-255
בעקרון אם המסך שלך אינו מאפשר לך לבחור בין תחומי RGB שונים סביר שהוא מכוון באופן קבוע על תחום הווידאו של 16-235 ועדיף לך לשלוח מהמחשב את אותו התחום כי אחרת תקבל תופעה של צבעים דהויים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
mikai כתב:ניסיתי SAF ניסיתי SHARK ניסיתי MP ניסיתי MPC גם מדיה פורטל, ההבדל עם שלי עד כמה שאני זוכרת שכתבת זה במערכת הפעלה - אני עם 64 ביט, ואין לי אפשרות כרגע לעבור ל 32 ולפרמט רק כדי לבדוק את הנושא..
האם בדקת סרטי בלו ריי?
אני חייבת לציין שיש שיפור מסויים מאז פתחתי לראשונה את השרשור, אבל עדיין..יש יותר מדי הפרעות לטעמי(יותר מפעם אחת בסרט מבחינתי זה יותר מדי) זה קורה גם ב 720 אגב לא רק ב 1080..
...
אני עובד עם 64 ביט ואין לי בעיות איתו כרגע גם לא ב1080p
אני עם דרייבר אחרון מאתר אינטל כן, עובד עם BOXEE,
חח ושמעו קטע נראה שהמסך כלל לא תומך ב 2 האופציות, הן חוזרות ל IT
ו default, כננרה הפלסמה באמת לא תומכת בזה, בדרייבר הקודם לא היה שום דבר בתפריט הזה .
בכל מקרה אין לי איזה בעיות איתו.