המלצה ל מסך 50 אינץ
אני מחפש LCD או פלאזמה בגודל 50 אינץ בתקציב של לכל היותר 6500 ש"ח, מרחק צפיה 4.2 מטר כשיש חלון גדול כ 2 מטר מימין,והסלון מואר.
הצפיה בעיקר בתכניSD (בטווח הקצר ממיר רגיל ולא HD של HOT ) וסרטים שאוריד במחשב(HD ורגילים ),חשוב לראות ספורט בצורה טובה.
קראתי לא מעט נושאים ותגובות אך לא הגעתי למסקנות מסויימות, לכן אשמח לקבל ייעוץ ועזרה.
כמובן חשוב שיהיה: כניסת USB לנוחות ולפי מה שהבנתי מומלץ SCART כל פונקציה נוספת כגון קליטת שידור אלחוטי ,ממיר לערוצי בסיס וכו" תתקבל בברכה.
אם תוכלו אבקש מספר אופציות טובות ומומלצות מנסיונכם.
תודה
הצפיה בעיקר בתכניSD (בטווח הקצר ממיר רגיל ולא HD של HOT ) וסרטים שאוריד במחשב(HD ורגילים ),חשוב לראות ספורט בצורה טובה.
קראתי לא מעט נושאים ותגובות אך לא הגעתי למסקנות מסויימות, לכן אשמח לקבל ייעוץ ועזרה.
כמובן חשוב שיהיה: כניסת USB לנוחות ולפי מה שהבנתי מומלץ SCART כל פונקציה נוספת כגון קליטת שידור אלחוטי ,ממיר לערוצי בסיס וכו" תתקבל בברכה.
תודה
נערך לאחרונה על ידי assaff ב 12/12/2010 21:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
Re: LCD\פלאזמה 50 אינץ עזרתכם ברכישה
לפי הדרישות שלך מסך ה LCD די יתאים לך ... רק שאין מסך LCD בגודל 50 ומסגרת התקציב שלך לא מספיקה לרכישת מסך LCD איכותי בגודל 52 .assaff כתב:אני מחפש LCD או פלאזמה בגודל 50 אינץ בתקציב של לכל היותר 6500 ש"ח, מרחק צפיה 4.2 מטר כשיש חלון גדול כ 2 מטר מימין,והסלון מואר.
תודה...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אסף, לפי מה שכתבת שאתה מחפש אני יכול להמליץ (מנסיון אישי) על ה C550 כי היא מתמודדת מצוין עם השתקפויות ויש לה את הפונקציות שחשובות לך (נגן USB, חיבור אינטרנט).
העינין הוא שמכיוון שרוב התכנים שלך הם SD אז אולי עדיף שתלך על ה C450 שלמיטב ידיעתי הדלה היא בעלת אותן תכונות של C550 אבל רק HDR (ה C550 מציגה תוכן SD בצורה טובה אבל פחות ממסך HDR)
בכל מקרה - אל תוותר על הגודל (50)... יש לי אותו מרחק צפייה והגודל הזה פשוט מתאים!
העינין הוא שמכיוון שרוב התכנים שלך הם SD אז אולי עדיף שתלך על ה C450 שלמיטב ידיעתי הדלה היא בעלת אותן תכונות של C550 אבל רק HDR (ה C550 מציגה תוכן SD בצורה טובה אבל פחות ממסך HDR)
בכל מקרה - אל תוותר על הגודל (50)... יש לי אותו מרחק צפייה והגודל הזה פשוט מתאים!
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מסכים עם ידידי מעלה.
אם הרוב המכריע SD , אפשר לקחת את הC450 ולהשאר עם עודף בכיס,
עם זאת, למרות שאצלי גם הרוב הוא SD, העדפתי ללכת על ה C550 בעקבות עיבוד תמונה מתקדם יותר,חסינות טובה יותר להשתקפויות כניסות רבות יותר ,סטרימר מובנה עם אפשרות חיבור לרשת (יש גם בC450 אבל אני לא יודע אם באותה רמה) וכו'..
קח בחשבון שבשני המסכים האלה הכניסה היחידה שיש שמתאימה ל SD, היא קומפוננט (קומפוזיט לא ממש אופציה) כך שאתה עלול למצוא את עצמך מזמין ממיר HD מחוסר ברירה.
אם הרוב המכריע SD , אפשר לקחת את הC450 ולהשאר עם עודף בכיס,
עם זאת, למרות שאצלי גם הרוב הוא SD, העדפתי ללכת על ה C550 בעקבות עיבוד תמונה מתקדם יותר,חסינות טובה יותר להשתקפויות כניסות רבות יותר ,סטרימר מובנה עם אפשרות חיבור לרשת (יש גם בC450 אבל אני לא יודע אם באותה רמה) וכו'..
קח בחשבון שבשני המסכים האלה הכניסה היחידה שיש שמתאימה ל SD, היא קומפוננט (קומפוזיט לא ממש אופציה) כך שאתה עלול למצוא את עצמך מזמין ממיר HD מחוסר ברירה.
נערך לאחרונה על ידי eyalsha ב 16/12/2010 11:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
Receiver : Yamaha RX-V361 BLACK
למכירה :
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

עדיף פלזמה בוודאות בלי ויכוח בכלל. אתה לא תהנה מתכני SD בLCD, ובגדלים המדוברים יש ל LCD הרבה חסרונות . מעל 42 זה המגרש הביתי של הפלזמה.
יש מנגנונים חדשים נגד צריבות וגם אם תקבל משהו רגעי בגלל תמונה קבועה להרבה זמן, זה יעבור אחרי כמה דקות.
תעשה לפלזמה הרצה כמו שצריך ולא תסבול מבעיות . יש לי נסיון עם פלזמה שהיתה אצלי שנתיים וחצי ולאחר ש"פתחתי" אותה כמו שצריך , לא אכזבה. ככל שהפלזמה יותר בשימוש כך היא תהיה פחות רגישה.
יש מנגנונים חדשים נגד צריבות וגם אם תקבל משהו רגעי בגלל תמונה קבועה להרבה זמן, זה יעבור אחרי כמה דקות.
תעשה לפלזמה הרצה כמו שצריך ולא תסבול מבעיות . יש לי נסיון עם פלזמה שהיתה אצלי שנתיים וחצי ולאחר ש"פתחתי" אותה כמו שצריך , לא אכזבה. ככל שהפלזמה יותר בשימוש כך היא תהיה פחות רגישה.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
eyalsha - כל פעם שאני קורא את התגובות שלך על ה C550 אני מרגיש יותר ויותר טוב עם הרכישה שלי - תמשיך כך!! 
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

דווקא דיברתי על פלזמה באופן כללי ,אבל גם ה C550 היא רכישה שאני בינתיים מרוצה ממנה.
למעט הזמזום שקיים ושומעים אותו בווליום נמוך מאוד.
תכלס מרגיז אותי שקראתי על זה בפורום כי אם לא הייתי יודע לחפש את זה, לא הייתי יודע שזה קיים ולא הייתי מתעצבן
למעט הזמזום שקיים ושומעים אותו בווליום נמוך מאוד.
תכלס מרגיז אותי שקראתי על זה בפורום כי אם לא הייתי יודע לחפש את זה, לא הייתי יודע שזה קיים ולא הייתי מתעצבן
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
- eyalsha
- חבר פעיל במיוחד

אני קניתי ב6200 לפני חודש ברשת א.ל.מ (פלוס 200 הובלה) שהוא היבואן למעשה (סמליין ואלמ זה היינו הך, אני לא זוכר מי קנה את מי)
הבנתי שכיום אפשר להשיג בכ500 ש"ח פחות.
הבנתי שכיום אפשר להשיג בכ500 ש"ח פחות.
SONY 65" KD-65XE9005
למכירה :
למכירה :
5500 ויבואן רישמי
אני קניתי שלשום אצל מוטי מסלון להט ברחובות ב-5500 עם אחריות מקורית ויבואן רישמי סמליין