נמצא פתרון לצפייה ב-myVOD.TV הישראלי עבור תוכנת ה-xVOD של אקסטרימר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האפליקציה (שפותחה ע"י קהילת האקסטרימר ולא באה ישירות עם המכשיר עצמו) מיועדת לצפייה בטלוויזיה באתרי סטרימינג שונים, בניהם megavideo, myvod.tv ועוד... ובכל אופן, יש צורך בחשבון פרימיום ב-megaupload בשביל זה.MartinHSabag כתב:כלומר, יש להם אפליקציה עבור אתר שמזרים תכנים לא חוקיים ? או שפיספסתי משהו?...
קצת בעייתי לאלה שצופים בmegaupload.. בכל מקרה אני לא מבין איך אנשים מצליחים בכלל לצפות בסרטים בצפייה ישירה האיכות נוראית... ועל המסך הגדול אני אפילו לא רוצה לחשוב..TomerBr כתב:האפליקציה (שפותחה ע"י קהילת האקסטרימר ולא באה ישירות עם המכשיר עצמו) מיועדת לצפייה בטלוויזיה באתרי סטרימינג שונים, בניהם megavideo, myvod.tv ועוד... ובכל אופן, יש צורך בחשבון פרימיום ב-megaupload בשביל זה.MartinHSabag כתב:כלומר, יש להם אפליקציה עבור אתר שמזרים תכנים לא חוקיים ? או שפיספסתי משהו?......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
dudi79,
"מעולה" זה יחסי.
האיכות נמוכה יותר אפילו מסרטי DIVX שגרתיים בגודל 700MB ומסיבה טובה - על מנת לספק חווית צפייה מהירה ללא זמני טעינה ארוכים.
MartinHSabag,
זה בדיוק כמו USENET או טורנטים. השירות חוקי למהדרין, אבל אם המשתמשים בו בוחרים להוריד\לצפות בתכנים לא חוקיים...
"מעולה" זה יחסי.
האיכות נמוכה יותר אפילו מסרטי DIVX שגרתיים בגודל 700MB ומסיבה טובה - על מנת לספק חווית צפייה מהירה ללא זמני טעינה ארוכים.
MartinHSabag,
זה בדיוק כמו USENET או טורנטים. השירות חוקי למהדרין, אבל אם המשתמשים בו בוחרים להוריד\לצפות בתכנים לא חוקיים...
עדכן את קושחת האקסטרימר ל2.5.2 ותראה בתפריט הראשי אפשרות חדשה בשם Xtreamering - זהו פורטל שמכיל פרוייקטים רבים שנעשו ע"י הקהילה לאקסטרימר. כנס אליו, ושם האפשרות השנייה (מתחת לג'וקבוקס) זהו ה-xVod. בכניסה הראשונה אליו הוא יבקש להתקין את עצמו אוטומטית דרך חיבור האינטרנט. בשביל פורטל האקסטרימרינג וה-xVod, יש צורך בכונן חיצוני (אפילו דיסק און קי) שעליו יאוכסנו התוכנות והמידע שלהם לצורך הפעלה בדרך קבע.
לאחר שתיכנס ל-xVod, היכנס למסך ההגדרות שלו ורשום את פרטי מנוי ה-megaupload/megavideo שברשותך כדי להינות מערוצי הוי.או.די השונים (כולל הישראלי) הזמינים לצפייה. במידה ואין מנוי בידך אז כבר שתדע שיש צורך במנוי כזה כדי לצפות בסרטים וניתן לעשות אותו דרך אתר ה-megaupload דרך פייפל או כל הדרכים המוכרות. צפייה ושימוש מהנה.
לאחר שתיכנס ל-xVod, היכנס למסך ההגדרות שלו ורשום את פרטי מנוי ה-megaupload/megavideo שברשותך כדי להינות מערוצי הוי.או.די השונים (כולל הישראלי) הזמינים לצפייה. במידה ואין מנוי בידך אז כבר שתדע שיש צורך במנוי כזה כדי לצפות בסרטים וניתן לעשות אותו דרך אתר ה-megaupload דרך פייפל או כל הדרכים המוכרות. צפייה ושימוש מהנה.
אני ממתן את ההתלהבות הראשונה שלי,הפונקציה המובנית הזו לצפייה ישירה היא בעלת פוטנציאל רב לשדרוג חווית המשתמש וכאן מגיע ה"אבל" , אבל נכון לעכשיו זה לא עובד בצורה חלקה ורציפה.לאחר כמה דקות של הזרמת מדיה הסרט מתחיל לגמגם ומתחיל לבצע Buffering כל כמה שניות.dudi79 כתב:חבר'ה,זה עובד מעולה!!
ולמי שהיה סקפטי לגבי האיכות-אז על מסך 42 אינצ' ,רואים מעולה.
שווה את המנוי במגה אפלוד,באתר הישראלי יש כמות לא מבוטלת של סרטים....
בקיצור,מקווה שלגרסה הבאה ישפרו את זה.