האם ניתן לפרמט דיסקים (ext 3) המותקנים בתוך ה C-200 מבלי להתקין את ה Apps

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

בשעה טובה התחדשתי ב C-200 והתקנתי בו שני דיסקים - 3.5 ו 2.5, כאשר הכוונה היא להתקין את ה NMT Apps על הדיסק הקטן. בגלל משחקים שונים אני רוצה לפרמט את שניהם שוב ל ext 3 ולחזור על ההתקנה. האם ניתן לעשות זאת מתוך ה C-200 מבלי לפרק את הדיסקים ולחברם ל PC ?

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

MarkK כתב:בשעה טובה התחדשתי ב C-200 והתקנתי בו שני דיסקים - 3.5 ו 2.5, כאשר הכוונה היא להתקין את ה NMT Apps על הדיסק הקטן. בגלל משחקים שונים אני רוצה לפרמט את שניהם שוב ל ext 3 ולחזור על ההתקנה. האם ניתן לעשות זאת מתוך ה C-200 מבלי לפרק את הדיסקים ולחברם ל PC ?
...
ושאלת המשך - אם כבר לפרק את הדיסקים - האם ניתן לפרמט אותם ב PC כאשר הם נמצאים במארז חיצוני שמחובר ל PC דרך ה USB החיצוני. זה אמור לחסוך פתיחה של ה PC לעצלן כמוני.
תודה לכל מי שיכול לעזור.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

לגבי השאלה בפוסט הראשון, אין לי מושג... לי גם יש שני דיסקים בתוך ה-C200 ואני לא כל כך זוכר מה עשיתי עם הדיסק הקטן. כנס לאשף ה-NMT יש שם מספר פעולות שאתה יכול לעשות, כולל פרמוט ובחירת אחסון ראשי למדיה, מאוד יכול להיות שאם כבר ביצעת פרמוט לראשון, ניצן גם לבצע לשני, מבלי להתקין עליו את ה-APPS. לא כל כל הבנתי מדוע זה מפריע לך שהמשני יהיה ב-NTFS.

לגבי השאלה מהפוסט השני, אין שום בעיה לבצע פרמוט לכוננים כשהם בתוך מארז, והם בעצם מתפקדים כמו כונן חיצוני.

MarkK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

Irus כתב:לגבי השאלה בפוסט הראשון, אין לי מושג... לי גם יש שני דיסקים בתוך ה-C200 ואני לא כל כך זוכר מה עשיתי עם הדיסק הקטן. כנס לאשף ה-NMT יש שם מספר פעולות שאתה יכול לעשות, כולל פרמוט ובחירת אחסון ראשי למדיה, מאוד יכול להיות שאם כבר ביצעת פרמוט לראשון, ניצן גם לבצע לשני, מבלי להתקין עליו את ה-APPS. לא כל כל הבנתי מדוע זה מפריע לך שהמשני יהיה ב-NTFS.

לגבי השאלה מהפוסט השני, אין שום בעיה לבצע פרמוט לכוננים כשהם בתוך מארז, והם בעצם מתפקדים כמו כונן חיצוני.
...
תודה על התשובה.
הסיבה לפרמט את השני ל EXT3 היא העובדה שרק לדיסק כזה ה NMT יכול לכתוב. נדמה לי שקראתי את זה בשיטוטים ב WIKI של ה NMT.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #5 

ממש לא, אתה יכול לעבוד עם NTFS ללא כל בעיה.

את העיקרי אתה יכול לפרמט ולהתקין עליו את ה-NMT APPS בכדי ליהנות מחבילת השרתים וכו׳, את השני אתה יכול להשאיר ב-NTFS ועדיין לבצע פעולות כמו העברה/העתקה/מחיקה של תוכן.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”