האם ניתן לפרמט דיסקים (ext 3) המותקנים בתוך ה C-200 מבלי להתקין את ה Apps
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 49
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
בשעה טובה התחדשתי ב C-200 והתקנתי בו שני דיסקים - 3.5 ו 2.5, כאשר הכוונה היא להתקין את ה NMT Apps על הדיסק הקטן. בגלל משחקים שונים אני רוצה לפרמט את שניהם שוב ל ext 3 ולחזור על ההתקנה. האם ניתן לעשות זאת מתוך ה C-200 מבלי לפרק את הדיסקים ולחברם ל PC ?
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

ושאלת המשך - אם כבר לפרק את הדיסקים - האם ניתן לפרמט אותם ב PC כאשר הם נמצאים במארז חיצוני שמחובר ל PC דרך ה USB החיצוני. זה אמור לחסוך פתיחה של ה PC לעצלן כמוני.MarkK כתב:בשעה טובה התחדשתי ב C-200 והתקנתי בו שני דיסקים - 3.5 ו 2.5, כאשר הכוונה היא להתקין את ה NMT Apps על הדיסק הקטן. בגלל משחקים שונים אני רוצה לפרמט את שניהם שוב ל ext 3 ולחזור על ההתקנה. האם ניתן לעשות זאת מתוך ה C-200 מבלי לפרק את הדיסקים ולחברם ל PC ?...
תודה לכל מי שיכול לעזור.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לגבי השאלה בפוסט הראשון, אין לי מושג... לי גם יש שני דיסקים בתוך ה-C200 ואני לא כל כך זוכר מה עשיתי עם הדיסק הקטן. כנס לאשף ה-NMT יש שם מספר פעולות שאתה יכול לעשות, כולל פרמוט ובחירת אחסון ראשי למדיה, מאוד יכול להיות שאם כבר ביצעת פרמוט לראשון, ניצן גם לבצע לשני, מבלי להתקין עליו את ה-APPS. לא כל כל הבנתי מדוע זה מפריע לך שהמשני יהיה ב-NTFS.
לגבי השאלה מהפוסט השני, אין שום בעיה לבצע פרמוט לכוננים כשהם בתוך מארז, והם בעצם מתפקדים כמו כונן חיצוני.
לגבי השאלה מהפוסט השני, אין שום בעיה לבצע פרמוט לכוננים כשהם בתוך מארז, והם בעצם מתפקדים כמו כונן חיצוני.
-
MarkK
- חבר שרק התחיל

תודה על התשובה.Irus כתב:לגבי השאלה בפוסט הראשון, אין לי מושג... לי גם יש שני דיסקים בתוך ה-C200 ואני לא כל כך זוכר מה עשיתי עם הדיסק הקטן. כנס לאשף ה-NMT יש שם מספר פעולות שאתה יכול לעשות, כולל פרמוט ובחירת אחסון ראשי למדיה, מאוד יכול להיות שאם כבר ביצעת פרמוט לראשון, ניצן גם לבצע לשני, מבלי להתקין עליו את ה-APPS. לא כל כל הבנתי מדוע זה מפריע לך שהמשני יהיה ב-NTFS.
לגבי השאלה מהפוסט השני, אין שום בעיה לבצע פרמוט לכוננים כשהם בתוך מארז, והם בעצם מתפקדים כמו כונן חיצוני....
הסיבה לפרמט את השני ל EXT3 היא העובדה שרק לדיסק כזה ה NMT יכול לכתוב. נדמה לי שקראתי את זה בשיטוטים ב WIKI של ה NMT.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
ממש לא, אתה יכול לעבוד עם NTFS ללא כל בעיה.
את העיקרי אתה יכול לפרמט ולהתקין עליו את ה-NMT APPS בכדי ליהנות מחבילת השרתים וכו׳, את השני אתה יכול להשאיר ב-NTFS ועדיין לבצע פעולות כמו העברה/העתקה/מחיקה של תוכן.
את העיקרי אתה יכול לפרמט ולהתקין עליו את ה-NMT APPS בכדי ליהנות מחבילת השרתים וכו׳, את השני אתה יכול להשאיר ב-NTFS ועדיין לבצע פעולות כמו העברה/העתקה/מחיקה של תוכן.