סטרימר עם יציאת 5.1
+ 1chiko-b כתב:[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]...
ה-DUNE מאוד איכותי
בעל יציאות 7.1 ערוצים.
ה-DUNE מומלץ לא רק בגלל מחבריו ויתרונותיו כמפענח built in.
אלא בגלל האיכות שלו, איכויות ה-BD-ROM שלו מדהימות, ועולות על נגני BD שהשוואתי אותו.
(SONY 350/550, LG 370, PIONEER BDP-120)
כנ"ל לגבי איכות ה-DVD...שעולה על DVDים יוקרתיים כשל DENON...
התוצאות ניראות מוצלחות יותר (פחות מפוקסלות, יותר קונטרסטיות, חדות טבעית יותר) מאשר ה-flagship של דנון דגם DVD-A1XVHD.
גם איכויות של DVIXים למינהם או AVI למי שזה רלוונטי ניראה נהדר...הנגן פשוט קורא כל דבר.
קורא FLACים למינהם, כמו כן כל קבצי האודיו הקיימים.
בהצלחה
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
itay123itay123 כתב:+ 1chiko-b כתב:[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]...![]()
ה-DUNE מאוד איכותי
בעל יציאות 7.1 ערוצים.
אלא בגלל האיכות שלו, איכויות ה-BD-ROM שלו מדהימות, ועולות על נגני BD שהשוואתי אותו.
התוצאות ניראות מוצלחות יותר (פחות מפוקסלות, יותר קונטרסטיות, חדות טבעית יותר) מאשר ה-flagship של דנון דגם DVD-A1XVHD.
גם איכויות של DVIXים למינהם או AVI למי שזה רלוונטי ניראה נהדר...הנגן פשוט קורא כל דבר.
בהצלחה...
ממה שאני התנסתי עם המוצר של DUNE פריים איכות נגן הבלוריי שלו ממוצע מינוס . ואתה עוד משווה אותו
עם סוני 350 ו 550 .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es כתב:itay123itay123 כתב:+ 1chiko-b כתב:[interest]הודעה מעוסק בתחום - מרטין[/interest]...![]()
ה-DUNE מאוד איכותי
בעל יציאות 7.1 ערוצים.
בהצלחה...
ממה שאני התנסתי עם המוצר של DUNE פריים איכות נגן הבלוריי שלו ממוצע מינוס . ואתה עוד משווה אותו
עם סוני 350 ו 550 ....
איציק
ממה שאני השוואתי BD-RIP של אותו כותר מול המקור(נניח AVATAR) באחד מנגני הבלוריי שנקבתי..היה ייתרון משמעותי ל-DUNE, עם תמונה טבעית ונעמה יותר במיוחד מהסוני.
היה לי גם את הסוני 350 וגם את ה-550 נגנים מצויינים ומאוד פרקטיים אך לטעמי האישי הם לא מדד לאיכות.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב ידיעתי והבנתי - הDUNE דווקא בדיוק מתאים להגדרה - הוא יוציא את הפורמטים החדשים כ7.1 PCM - חיבורים אנלוגיים.
שזה מה שהשואל רצה לקבל
שזה מה שהשואל רצה לקבל