מכס?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
jukin, במכס הפסיקו מזמן להיות פריירים. הם יודעים מצוין כמה עולה כל דבר וכשהם לא בטוחים הם משתמשים בדבר מופלא ששמו אינטרנט ושבעזרתו הם מצליחים איכשהו לגלות דרך משהו שנקרא גוגל את המחיר הרשמי של כל דבר כמעט.
בקיצור, קווה לטוב אבל תתכונן לגרוע כי המדיניות של המכס הייתה מאז ומתמיד לחייב מכס לפי המחיר מחירון לצרכן הרשמי. הטענה (הצודקת) היא שזה לא מעניין אף אחד אם קיבלת הנחה או מחיר רצפה. הערך של המוצר הוא עדיין הערך כפי שמופיע במחירון היצרן/מפיץ הרשמי ולפי זה תשלם מכס.
בקיצור, קווה לטוב אבל תתכונן לגרוע כי המדיניות של המכס הייתה מאז ומתמיד לחייב מכס לפי המחיר מחירון לצרכן הרשמי. הטענה (הצודקת) היא שזה לא מעניין אף אחד אם קיבלת הנחה או מחיר רצפה. הערך של המוצר הוא עדיין הערך כפי שמופיע במחירון היצרן/מפיץ הרשמי ולפי זה תשלם מכס.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
Catskinner,
מניסיון גם אם המכס קבע סכום לא הגיוני (למשל חיוב סכום לפי מוצר חדש למרות שהמוצר אינו חדש, או לפי מחיר גבוה פי 2 מהמחיר ששילמת) אפשר להגיש ערעור ולצרף את הקבלה של PAYPAL, ב99% מהפעמים הוא יתקבל והסכום יתוקן לפי הקבלה.
מניסיון גם אם המכס קבע סכום לא הגיוני (למשל חיוב סכום לפי מוצר חדש למרות שהמוצר אינו חדש, או לפי מחיר גבוה פי 2 מהמחיר ששילמת) אפשר להגיש ערעור ולצרף את הקבלה של PAYPAL, ב99% מהפעמים הוא יתקבל והסכום יתוקן לפי הקבלה.
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הנסיון שלי לגבי מוצרים חדשים שונה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.