עזרה במציאת מארז לHTPC
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ברוך הבא לפורום!
מגבלת העומק שהיצגת די בעייתית. לא חושב שתוכל למצוא בקלות מארז HTPC עבור לוחות בגודל ATX מלא בעומק של פחות מ-41.5 ס"מ, אבל ייתכן שאני טועה.
בעומק 45 ס"מ יש לך את ה-Antec Fusion Remote Max.
מגבלת העומק שהיצגת די בעייתית. לא חושב שתוכל למצוא בקלות מארז HTPC עבור לוחות בגודל ATX מלא בעומק של פחות מ-41.5 ס"מ, אבל ייתכן שאני טועה.
בעומק 45 ס"מ יש לך את ה-Antec Fusion Remote Max.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אגב, ה-Antec Fusion הרגיל (לא Max), המיועד ללוחות אם בגודל Micro ATX הוא בעומק 41.5 ס"מ.
יש סיבה מיוחדת שאתה צריך לוח אם בגודל ATX מלא בשביל HTPC לסלון?
יש סיבה מיוחדת שאתה צריך לוח אם בגודל ATX מלא בשביל HTPC לסלון?
קודם כל תודה על התשובה
אני מתכנן לשדרג מעבד במחשב אחד בבית ולקחת את המעבד הישן למחשב HTPC.
אם אני אקנה לוח אם חדש אני אצטרך לקנות מעבד חדש ואני חושב שגם זכרונות חדשים. (המעבד הוא core 2 duo)
הכי קטן שמצאתי בינתיים זה בKSP:
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif ... on&cat=330
למרות שקשה להבין שם אם המידה של 370 זה עומק או רוחב (גם 420 זו בליטה של חצי ס"מ שזה לא נורא). שמעתי אבל שהוא בעייתי מבחינת רעש. לא יודע עד כמה זה נכון ועד כמה זה באמת מרעיש. אולי אפשרי שילוב של המארז הזה עם מאווררים שקטים יותר?
חסכון בכסף, יש לי לוח אם + זכרונות + כ"מ + ספק כחpixies כתב:אגב, ה-Antec Fusion הרגיל (לא Max), המיועד ללוחות אם בגודל Micro ATX הוא בעומק 41.5 ס"מ.
יש סיבה מיוחדת שאתה צריך לוח אם בגודל ATX מלא בשביל HTPC לסלון?...
אם אני אקנה לוח אם חדש אני אצטרך לקנות מעבד חדש ואני חושב שגם זכרונות חדשים. (המעבד הוא core 2 duo)
למרות שקשה להבין שם אם המידה של 370 זה עומק או רוחב (גם 420 זו בליטה של חצי ס"מ שזה לא נורא). שמעתי אבל שהוא בעייתי מבחינת רעש. לא יודע עד כמה זה נכון ועד כמה זה באמת מרעיש. אולי אפשרי שילוב של המארז הזה עם מאווררים שקטים יותר?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אם אתה מתכוון ל-JSPTech 280 אז אכן מדובר בעומק של 42 ס"מ.
בהחלט ייתכן שאפשר להחליף את המאווררים בשקטים יותר, אם כי לא ידוע לי על מישהו שניסה עם המארז הספציפי הזה.
בהחלט ייתכן שאפשר להחליף את המאווררים בשקטים יותר, אם כי לא ידוע לי על מישהו שניסה עם המארז הספציפי הזה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
Cooler Master RC-260
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=63
http://www.coolermaster.com/product.php?product_id=63
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
ההמלצה שלי
http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=30955
יש לי אותו ואני מרוצה עד הגג.... כולל שלט לשליטה עח MEDIA CENTER
הוא מספיק גדול בשביל להכיל כל כרטיס מסך עד 30 ס"מ . לי שי מעבד IS וכרטיס מסך ATI 5850 ובלי שום בעייה
דרך אגב המחיר שלו בחנות הזאת לא הגיוני (לטובה) כי הכי זול שתמצא הוא 1200 ש"ח תרוץ ותקנה ולא תצטער
הוא מספיק גדול בשביל להכיל כל כרטיס מסך עד 30 ס"מ . לי שי מעבד IS וכרטיס מסך ATI 5850 ובלי שום בעייה
דרך אגב המחיר שלו בחנות הזאת לא הגיוני (לטובה) כי הכי זול שתמצא הוא 1200 ש"ח תרוץ ותקנה ולא תצטער
Re: ההמלצה שלי
Chura תודה.
אני גם מבין שהוא מגיע ללא ספק כח, נכנס שם ספק כח סטנדרטי או שיש איזושהי מגבלה לצורה/גודל?
יש לי ספק במידות 9ס"מ גובה 14ס"מ עומק ו15 ס"מ רוחב
בהחלט מרשים, יש שם מקום לכונן DVD? קשה להבין מהתמונות והמפרט.mwafak כתב:http://www.pandas.co.il/product_info.ph ... s_id=30955
דרך אגב המחיר שלו בחנות הזאת לא הגיוני (לטובה) כי הכי זול שתמצא הוא 1200 ש"ח תרוץ ותקנה ולא תצטער...
אני גם מבין שהוא מגיע ללא ספק כח, נכנס שם ספק כח סטנדרטי או שיש איזושהי מגבלה לצורה/גודל?
יש לי ספק במידות 9ס"מ גובה 14ס"מ עומק ו15 ס"מ רוחב
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

המארז הזה יפה מאוד, אבל עומקו כ-45 ס"מ. האם פותח השרשור החליט להתפשר על נושא העומק?
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
המעבד הוא CORE 2 DOU ואותו אתה רוצה לשים ב-HTPC?ido_ כתב:קודם כל תודה על התשובה![]()
חסכון בכסף, יש לי לוח אם + זכרונות + כ"מ + ספק כחpixies כתב:אגב, ה-Antec Fusion הרגיל (לא Max), המיועד ללוחות אם בגודל Micro ATX הוא בעומק 41.5 ס"מ.
יש סיבה מיוחדת שאתה צריך לוח אם בגודל ATX מלא בשביל HTPC לסלון?...
למרות שקשה להבין שם אם המידה של 370 זה עומק או רוחב (גם 420 זו בליטה של חצי ס"מ שזה לא נורא). שמעתי אבל שהוא בעייתי מבחינת רעש. לא יודע עד כמה זה נכון ועד כמה זה באמת מרעיש. אולי אפשרי שילוב של המארז הזה עם מאווררים שקטים יותר?...
אם כך יש היום הרב הלוחות למעבד הזה.
יש הרבה לוחות זולים במיוחד, אני קניתי לא מזמן לוח של אינטל מהסדרה העסקית שלהם ב366 ש"ח, לוח שיוצר בשנת 2009 (כמובן חדש) אבל נמכר בזול.
אתה יכול לקנות לוחות mATX ב250 ש"ח עם זכרונות DDR2 כך שאין לך בעיה רק לקנות לוח.
אם זה מחשב רק ל-HTPC אין שום סיבה לגדלים האלו.
לוח כפי שציינתי יעשה את העבודה, הלוח בא עם כ.מסך מובנה אבל מומלץ לרכוש כרטיס מסך מדגם הכניסה של אחת החברות ב LOW PROFILE ולהנות מהאצת חומרה.
היי, המזנון בסלון הוא 415מ"מ, הכל יחסי, יכול להיות שבליטה של 2-5 ס"מ לא תהיה נוראית, אני פתוח להצעות.pixies כתב:המארז הזה יפה מאוד, אבל עומקו כ-45 ס"מ. האם פותח השרשור החליט להתפשר על נושא העומק?...
סה"כ עדיין גם לא ירדתי מהרעיון של הJSPTech 280 הוא זול מאוד וKSP יש בכל חור ולא בזכרון. אם ירעיש נשקיע עוד 100 שקל במאווררים PWM עדיין יצא הרבה יותר זול מה"מותגים".
החומרה שיש לי כרגע לא רעה בכלל, המחשב יוכל לשמש גם להרצת משחקים שהם לא המילה האחרונה.המעבד הוא CORE 2 DOU ואותו אתה רוצה לשים ב-HTPC?
אם כך יש היום הרב הלוחות למעבד הזה.
יש הרבה לוחות זולים במיוחד, אני קניתי לא מזמן לוח של אינטל מהסדרה העסקית שלהם ב366 ש"ח, לוח שיוצר בשנת 2009 (כמובן חדש) אבל נמכר בזול.
אתה יכול לקנות לוחות mATX ב250 ש"ח עם זכרונות DDR2 כך שאין לך בעיה רק לקנות לוח.
אם זה מחשב רק ל-HTPC אין שום סיבה לגדלים האלו.
לוח כפי שציינתי יעשה את העבודה, הלוח בא עם כ.מסך מובנה אבל מומלץ לרכוש כרטיס מסך מדגם הכניסה של אחת החברות ב LOW PROFILE ולהנות מהאצת חומרה....
אם כבר הייתי מעדיף להשקיע את ה300 שקל האלה בכרטיס קול או בכרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI, הכרטיס שמחכה לי למחשב הזה הוא RADEON X1950PRO
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
כמובן שזה נושא אישי וכל אחד וההחלטות שלו.ido_ כתב:[quote="pixies"
החומרה שיש לי כרגע לא רעה בכלל, המחשב יוכל לשמש גם להרצת משחקים שהם לא המילה האחרונה.
אם כבר הייתי מעדיף להשקיע את ה300 שקל האלה בכרטיס קול או בכרטיס מסך חדש עם יציאת HDMI, הכרטיס שמחכה לי למחשב הזה הוא RADEON X1950PRO...
בגדול, זו לא השקעה משמעותית יחסית לחסכון בגודל שתקבל.
הלוח שלך יוצר לך מגבלה שאתה נאבק בה...
250 ש"ח זו לא השקעה אסטרונומית בשביל להקטין את התוצר הסופי.
אבל שוב פעם כל אחד והצרכים שלו
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

+1