רשמים מתעדוף TAG4
בעקבות השרשור:
http://www.hometheater.co.il/vt128024
החלטתי לנסות את המסלול הכי "מתועדף" שהוצע ע"י jpost והוא TAG4 בנטוויז'ן. אחרי קצת התמקחות וסגירה על מחיר שלרוב האנשים ישמע הזוי עבור אינטרנט של 12 מגה, קיבלתי ip קבוע ומתועדף והתחלתי לגלוש. חשוב לציין שהם מיוזמתם מציעים חודש או חודשיים ניסיון בכדי לראות אם החבילה מתאימה לך ואתה מוכן לשלם עבור זה.
אחרי קרוב לשבועיים עם החבילה הזו ובחינתה בכל מיני מצבים אני יכול לומר כמה דברים:
1. בדיקות המהירות והפינגים של speedtest פשוט לא רלוונטיות. הן מדמות מצבים שהספקיות לא חוסמות ומנטרות ממילא ולכן כמעט שאין הבדל בתוצאות בין חבילת תעדוף לחבילה רגילה במבחנים האלו.
2. את חוסר החסימה ניתן לראות בקלות ב"עולם האמיתי". טורנטים שפשוט 24 שעות ביממה על מהירות כמעט מקסימלית (1.3-1.4 מ"ב לשנייה), משחקי רשת שרצים טוב יותר בכל שעה שהיא,FTP, הורדות משרתים מאובטחים,
youtube וכו'. הכל עובד כמו שצריך, תמיד.
3. למרות האמור ב-2, עדין אין קסמים. לא תמיד האשמה בחסימות הספקיות, וזה לא אומר שכל קובץ שתורידו מכל מקום בעולם ירדן במהירות מקסימלית. דרייברים שהורדתי לדוגמא, ירדו במהירות של 300-400kb/s, הורדה של קובץ מhotfile (מסלול רגיל, לא מנוי) ירדה במהירות דומה. לא יצא לי לנסות הורדה מרפידשייר ודומיו במסלול של מנוי, אני מאמין שלא תהיה שום בעיה והקבצים ירדו במהירות המקסימלית.
אז למי זה מתאים? בגדול, למי שנמאס לו, רוצה אינטרנט נורמלי ללא חסימות ומוכן לשלם עבור זה....
http://www.hometheater.co.il/vt128024
החלטתי לנסות את המסלול הכי "מתועדף" שהוצע ע"י jpost והוא TAG4 בנטוויז'ן. אחרי קצת התמקחות וסגירה על מחיר שלרוב האנשים ישמע הזוי עבור אינטרנט של 12 מגה, קיבלתי ip קבוע ומתועדף והתחלתי לגלוש. חשוב לציין שהם מיוזמתם מציעים חודש או חודשיים ניסיון בכדי לראות אם החבילה מתאימה לך ואתה מוכן לשלם עבור זה.
אחרי קרוב לשבועיים עם החבילה הזו ובחינתה בכל מיני מצבים אני יכול לומר כמה דברים:
1. בדיקות המהירות והפינגים של speedtest פשוט לא רלוונטיות. הן מדמות מצבים שהספקיות לא חוסמות ומנטרות ממילא ולכן כמעט שאין הבדל בתוצאות בין חבילת תעדוף לחבילה רגילה במבחנים האלו.
2. את חוסר החסימה ניתן לראות בקלות ב"עולם האמיתי". טורנטים שפשוט 24 שעות ביממה על מהירות כמעט מקסימלית (1.3-1.4 מ"ב לשנייה), משחקי רשת שרצים טוב יותר בכל שעה שהיא,FTP, הורדות משרתים מאובטחים,
youtube וכו'. הכל עובד כמו שצריך, תמיד.
3. למרות האמור ב-2, עדין אין קסמים. לא תמיד האשמה בחסימות הספקיות, וזה לא אומר שכל קובץ שתורידו מכל מקום בעולם ירדן במהירות מקסימלית. דרייברים שהורדתי לדוגמא, ירדו במהירות של 300-400kb/s, הורדה של קובץ מhotfile (מסלול רגיל, לא מנוי) ירדה במהירות דומה. לא יצא לי לנסות הורדה מרפידשייר ודומיו במסלול של מנוי, אני מאמין שלא תהיה שום בעיה והקבצים ירדו במהירות המקסימלית.
אז למי זה מתאים? בגדול, למי שנמאס לו, רוצה אינטרנט נורמלי ללא חסימות ומוכן לשלם עבור זה....
חבל שצריך לשלם יותר על מה שאתה אמור לקבל ממילא
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
בדיוק מה שהטריד אותי. פעם הייתי רואה את ה CoS ב Traceroute של Giganews. כמו שאתה אומר, כבר לא רואים את זה.jpost כתב:היום כבר לא ניתן לראות את השדה CoS ב Reverse Trace Route הם הצליחו להסתיר את זה.
כל מי שב TAG4 כתובת ה IP שלו היא:[left]194.90.222.XXX[/left]...
איך אתה יודע שזהו הם טווח הכתובות היחיד אשר מספק TAG4?
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זה היה רשום על התווך של הכתובות האלה.
היום אתה יכול לראות את זה ב Cache כאן:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
היום אתה יכול לראות את זה ב Cache כאן:
http://webcache.googleusercontent.com/s ... =firefox-a
קוד: בחירת הכל
inetnum: 194.90.222.0[Who Is IP][trace][Reverse IP Search] - 194.90.222.255[Who Is IP][trace][Reverse IP Search]
netname: Tag4
descr: Tag 4 Users
country: IL
admin-c: NN105-RIPE
tech-c: NN105-RIPE
status: ASSIGNED PA
mnt-by: NV-MNT-RIPE
mnt-lower: NV-MNT-RIPE
source: RIPE # Filtered
remarks: INFRA-AW
role: Netvision NOC team
address: Omega Building
address: MATAM industrial park
address: Haifa 31905
address: Israel
phone: +972 4 8560 600
fax-no: +972 4 8551 132
e-mail: [FIND OUT MORE ABOUT THIS EMAIL ADDRESS][Who Is Domain][trace][Reverse DNS Search]
remarks: trouble: Send Spam and Abuse complains ONLY to the above address!
e-mail: [FIND OUT MORE ABOUT THIS EMAIL ADDRESS][Who Is Domain][trace][Reverse DNS Search]
admin-c: NVAC-RIPE
tech-c: NVTC-RIPE
nic-hdl: NN105-RIPE
% Information related to '194.90.0.0[Who Is IP][trace][Reverse IP Search]/16AS1680'
route: 194.90.0.0[Who Is IP][trace][Reverse IP Search]/16
descr: 013 Netvision Network
origin: AS1680
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
לא בהכרח.ModChiP כתב:חבל שצריך לשלם יותר על מה שאתה אמור לקבל ממילא...
גם אם נעזוב לרגע את כל הנושא של "מבטיחים מהירות מקסימלית בארץ בלבד" או "אתה תלוי בעומס של כלל הקבוצה"
אנחנו גם צריכים לשים את הקלפים על השולחן.
בשנים הראשונות של הרשת קיבלנו בחבילת הבסיס באמת את המקסימום בלי הגבלות.
אבל מה לעשות, עם השנים המהירות עלתה, ורוחב הפס הפך להיות חנוק עם ריבוי העמדות בארץ (כמעט לכל משפחה יש היום גישה לאינטרנט, גם אם לא בבית אז במוסדות שונים).
אני כרגע לא יודע להגיד כמה הם מרוויחים עלינו מול העלות ברוחב הפס לחו"ל עבור כל תושבי ישראל 24/7 .
מה שכן אם נסתכל מהצד של הספקיות בארץ, גם שם יש תחרות, וגם שם כדי לשרוד בשוק צריך להפעיל מודל כלכלי מסויים.
החברות הללו התייעלו בנושא הזה, הפיקו לקחים.
מבחינתן (כלכלית) לא הגיוני שאדון חיים יגלוש רק בYNET וישלם אותו מחיר כמו משה שלוקח פי 1000 רוחב פס ומוריד 100 ג'יגה ליום (עם 12 מגה בקלות ). במידה ויש אלפים כמו משה, שמורידים עשרות ג'יגה ביום הן חייבות למצוא דרך גם להרוויח מהנושא, וגם לדאוג שחיים לא ייפגע מכך ויגלוש באתרים הפשוטים . (כרגע הם לא מצליחים להפריד כי YOUTUBE דיי מוגבל ליוזרים הרגילים....על זה יש אילה לבקש תיעדוף ללא תשלום לדוגמא )
לכן כדי ליצור סיטואציה בה משה לא מפריע לחיים, חילקו את כלל המשתמשים לקבוצות. מי שמשלם יותר יגלוש כמעט ללא הגבלות ויהנה גם לנתיב לא רע לחו"ל.
הבעיה כרגע זה שיש הרבה כמו חיים, ובקבוצה הזו חלקים נכבדים עוד מורידים משירותים כמו ראפידשר למיניהם, אמיול וטורנטים חינמיים. כאלה שלא מוכנים לשלם על תיעדוף, אבל " דופקים" כביכול גם את שאר חברי הקבוצה. לא שאפשר להאשים אותם, אבל לספקיות קשה להפריד ביניהם. איך יזהו מי עושה הורדות ומי לא? הדרך היחידה שלהם זה לחסום את כלל חברי הקבוצה שהIP שלהם בטווח משותף.
ועוד דוגמא קטנה, היום רוחב פס 2.5 מגה אפשר להשיג ב10-15 שקלים עם מיקוח, ו20 שח בלי מיקוח.
נראה לך הגיוני לדרוש רוחב פס מלא לחו"ל 24/7 תמורת הסכום המגוחך הזה? ואל תגיד שבחוזה הם מבטיחים כי יש לא מעט סעיפים שאומרים שלא מובטח רוחב פס מלא לחו"ל.
תיעדוף איכותי ל2.5 מגה אפשר להשיג במחירים של 30-35 שקלים.
ל5 מגה ב45-65 שקלים.
למהירות כפולה מזו זה כבר מגיע ל100 שח ויותר.
עבור אלה שרוצים לגשת למידע מהר יותר זה אולי שווה את ההשקעה. דיסק BD מלא באמזון זה העלות החודשית של החבילה הזו. תעשה את החישוב, האם זה "משתלם" או לא, למורידים הכבדים.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
הספקיות נותנות מחיר למוצר מסויים ואם אני כלקוח רוצה להשתמש ב100 % מהמוצר או ב 2 % זה עיניין שלי בלבד,וכן הספקית צריכה לתת לי את ה 100 % שלי תמיד.
מחר תקום חברת יס ותגיד אוקיי בערב לא לראות כולם ערוצי hd כי יש לנו עומס אז תראו רק בבוקר!!!זה נשמע נורמלי?
גם בחול מורידים כמו מטורפים ,בנוסף גם מעלים כמו משוגעים (ולא במהירות המצחיקה שבארץ),גם משלמים פחות,והחברות לא מסדרות את הלקוח.
אם יש 95 % לקוחות שרק גולשים בynet אין בעיה תמכור להם רוחב פס של 1,2 מגה שזה מצויין ובמחיר מתאים (10,20שקל )ומי שמוריד וצריך באמת את ה10,20 מגה אז תמכור לו במחיר גבוה יותר ותעמוד מאחורי המוצר.
אבא של גר ברומניה וכבר 3 שנים יש לו מהירות של 50 מגה בבית ,משלם את ה30 יורו שלו ומקבל תמיד 100 % מוצר,אז גם משלם פחות גם מוריד בלי סוף,והספקית עומדת מאחורי המוצר שלה.
מספיק להצדיק את מה שקורה כאן במדינה עם הספקיות!! מה נותן לי מהירות של 100 או 150 מגה אם בפועל אני מקבל 250 קילו?
מחר תקום חברת יס ותגיד אוקיי בערב לא לראות כולם ערוצי hd כי יש לנו עומס אז תראו רק בבוקר!!!זה נשמע נורמלי?
גם בחול מורידים כמו מטורפים ,בנוסף גם מעלים כמו משוגעים (ולא במהירות המצחיקה שבארץ),גם משלמים פחות,והחברות לא מסדרות את הלקוח.
אם יש 95 % לקוחות שרק גולשים בynet אין בעיה תמכור להם רוחב פס של 1,2 מגה שזה מצויין ובמחיר מתאים (10,20שקל )ומי שמוריד וצריך באמת את ה10,20 מגה אז תמכור לו במחיר גבוה יותר ותעמוד מאחורי המוצר.
אבא של גר ברומניה וכבר 3 שנים יש לו מהירות של 50 מגה בבית ,משלם את ה30 יורו שלו ומקבל תמיד 100 % מוצר,אז גם משלם פחות גם מוריד בלי סוף,והספקית עומדת מאחורי המוצר שלה.
מספיק להצדיק את מה שקורה כאן במדינה עם הספקיות!! מה נותן לי מהירות של 100 או 150 מגה אם בפועל אני מקבל 250 קילו?
- sheva23
- חבר ותיק

בYES הם לא תלויים ברוחב פס כללי, מה גם שאתה משלם 300 שקל בחודש. ולא 100-150 שקל כמו ברשת.
יש ספקיות שלא חוסמות חבילת בסיס, ORANGE למשל. קצת יותר יקרים אבל עובד.
רוצה לקבל 100% שלם עוד כמה שקלים, כמו שאתה אומר "תמכור לו במחיר גבוה יותר". זה בדיוק השירותים שמציעים. IP קבוע, TAG 4 , גיימר. מה ההבדל?
תאמת יהיה מעניין לראות אם מישהו שגר בחו"ל היה מבצע את הבדיקות עם התוכנה הזאת HT_DOWNTESTER
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 84&start=0
כדי לראות אם זה באמת 100% לכל העולם, והאם מקבלים את כל ה30 מגה במחיר בסיס.
בעניין הUPLOAD אנחנו באמת בפיגור רציני לעומת שאר העולם. כאן האשמה היא על מספר גורמים.
ברגע שיתחילו לשאול כמה אתה מוריד בערך כמו בסלואלרי המחיר צפוי לעלות למורידים הכבדים.
לא שאני מסכים עם מה שהספקיות עושות, בהחלט יש פה בעיות מהותיות, אבל המצב לא קטסטרופה.בארה"ב לדוגמא קנסו/העמידו לדין לא מעט לקוחות פרטיים על הורדות לא חוקיות. אפשר להגיד באותה מידה, מה שווה לשלם 30 אירו על 30 מגה אם אתה לא יכול להוריד תוכן לא חוקי!
אצלנו אומנם כל מה שמעל 10 מגה עם תיעדוף יוצא יחסית יקר, אבל מי שמספיק לו 5 מגה או 2.5 מגה (ועדיין יכול להוריד בין 24-50 ג'יגה ביום), המחירים כמו שציינתי בהודעה הקודמת לא יקרים בהרבה מחבילת הבסיס. (הפרש של 10-20 שקלים)
יש ספקיות שלא חוסמות חבילת בסיס, ORANGE למשל. קצת יותר יקרים אבל עובד.
אבל רושמים לך שלא מבטיחים רוחב פס מלא בכל שעות היום. לכן הם מגבילים בשעות מסויימות שירותים שעושים להם בעיות.הספקיות נותנות מחיר למוצר מסויים ואם אני כלקוח רוצה להשתמש ב100 % מהמוצר או ב 2 % זה עיניין שלי בלבד,וכן הספקית צריכה לתת לי את ה 100 % שלי תמיד....
רוצה לקבל 100% שלם עוד כמה שקלים, כמו שאתה אומר "תמכור לו במחיר גבוה יותר". זה בדיוק השירותים שמציעים. IP קבוע, TAG 4 , גיימר. מה ההבדל?
30 אירו כולל ספק ותשתית?אבא של גר ברומניה וכבר 3 שנים יש לו מהירות של 50 מגה בבית ,משלם את ה30 יורו שלו ומקבל תמיד 100 %...
תאמת יהיה מעניין לראות אם מישהו שגר בחו"ל היה מבצע את הבדיקות עם התוכנה הזאת HT_DOWNTESTER
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 84&start=0
כדי לראות אם זה באמת 100% לכל העולם, והאם מקבלים את כל ה30 מגה במחיר בסיס.
בעניין הUPLOAD אנחנו באמת בפיגור רציני לעומת שאר העולם. כאן האשמה היא על מספר גורמים.
במידה ויתחילו לעשות הפרדה כזו גורפת זה יכול לגרום לעליית מחירים נוספת. רוב הציבור כרגע לא משלם על תיעדוף ומוריד דיי הרבה כי שירותי הורדות ישירות לא חסר. בJDOWNLOADER יש רשימה ארוכה של כאלה.אם יש 95 % לקוחות שרק גולשים בynet אין בעיה תמכור להם רוחב פס של 1,2 מגה שזה מצויין ובמחיר מתאים...
ברגע שיתחילו לשאול כמה אתה מוריד בערך כמו בסלואלרי המחיר צפוי לעלות למורידים הכבדים.
לא שאני מסכים עם מה שהספקיות עושות, בהחלט יש פה בעיות מהותיות, אבל המצב לא קטסטרופה.בארה"ב לדוגמא קנסו/העמידו לדין לא מעט לקוחות פרטיים על הורדות לא חוקיות. אפשר להגיד באותה מידה, מה שווה לשלם 30 אירו על 30 מגה אם אתה לא יכול להוריד תוכן לא חוקי!
אצלנו אומנם כל מה שמעל 10 מגה עם תיעדוף יוצא יחסית יקר, אבל מי שמספיק לו 5 מגה או 2.5 מגה (ועדיין יכול להוריד בין 24-50 ג'יגה ביום), המחירים כמו שציינתי בהודעה הקודמת לא יקרים בהרבה מחבילת הבסיס. (הפרש של 10-20 שקלים)
אתר הרישמי "אוהדי מילאן בישראל". http://www.acmfdd.com/
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
http://www.milanclubisrael.com/
מי שטס לאיטליה ויבקר בסן סירו, מוזמן לדבר איתי בנוגע לכרטיסים.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
- sheva23
- חבר ותיק

לפחות" שם" יש לך סיבה להתלונן, הרי אתה משלם על תיעדוף. אז גם העזיבה קלה יותר.truejoker כתב:שבע, תגיד האם אתה בטוח שמחר לא יתחילו גם שם לעשות מונקי ביזנס ?
ו2 - מה התועלת בלעשות TAG4 , אם ממילא אתה לא מקבל UPLOAD כמו שצריך ? הרי אז אתה חייב להיות בהורדות ישירות (או לקנות סידר )...
ב012 גם עשו את זה, חסמו את העיסקיים לטורנטים בשבוע, אבל אז אחרי תלונות רבות זה הסתדר. כנראה עשו ניסוי לנסות לנטר תעבורה לחלק מהמשתמשים וזה לא הלך.
בחלק מהספקיות זה השירות היחיד שהם מציאים, כך שאם יחסמו אותו אין לספקית מה למכור בשוק.
יהיה מעניין לראות כמה כסף לדוגמא הכניסה בזב"ל רק משיווק חבילות GAMER .
לגבי TAG4 כל אחד והצרכים שלו. בשביל הורדות לא חייב טאג כל כך גבוהה אפשר להסתפק בחבילה אחת מעל הבסיס.
הקטע עם הUPLOAD דיי עצוב, רק מי שמעל מהירות מסויימת מקבל 1 מגה, כל השאר על הפנים.
לטורנטים זה לא מספיק, אלא אם אתה משאיר מחשב להרבה מאוד זמן.
אבל אני מכיר גם מדינות רבות ששם הUPLOAD הוא סביב ה1 מגה ועדיין הם שוכרים סידבוקסים. החסכון הוא עצום.
מה שאתה עושה שם בחודש, עם 1 מגה ייקח לך פי 10 זמן, ועם 1/2 מגה כפול מזה.
אני דווקא לא רואה בעיה עם המחירים, ואין לי בעיה עם זה שחבילות לא מתועדפות חסומות לדברים מסויימים. ארץ הייחוס שלי במקרים האלו היא ארה"ב, שכן זה המקום היחיד בו אני בקיא בפרטים האלו ויודע כמה משלמים.
אני יכול לומר לכם שהחבילות הלא מתועדפות שם עולות פחות או יותר כמו החבילות הכי מתועדפות כאן, וגם שם יש חסימות על טורנטים ודומיו בשעות העומס.
איפה אני כן רואה בעיה? בחוסר השקיפות. הן פשוט צריכות לשווק מראש חבילות בהתאם לאופי השימוש ולגבות כסף בהתאם. שהחבילות הרגילות הנוכחיות יקראו basic או משהו בסגנון, ושיהיה לאנשים ברור שזה מה שהם משלמים עבורו.
אני יכול לומר לכם שהחבילות הלא מתועדפות שם עולות פחות או יותר כמו החבילות הכי מתועדפות כאן, וגם שם יש חסימות על טורנטים ודומיו בשעות העומס.
איפה אני כן רואה בעיה? בחוסר השקיפות. הן פשוט צריכות לשווק מראש חבילות בהתאם לאופי השימוש ולגבות כסף בהתאם. שהחבילות הרגילות הנוכחיות יקראו basic או משהו בסגנון, ושיהיה לאנשים ברור שזה מה שהם משלמים עבורו.