שידורים ב- hot hd - מדובר על 720p או 1080p
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מי שקובע אם זה פרוגרסיב או שזור זה אתה על ידיי כיוון בממיר הhd.tnadav כתב:אני רוצה לדעת אם כש- hot אומרים High Definition, הם מתכוונים ל- 720p או 1080p?
אני מניח שחלק מהערוצים ככה וחלק מהערוצים ככה אז איזה ערוצים משדרים באיזה רזולוציה?...
יש אפשרות לכוון מ576i עד 1080i
מתוך ויקיפדיה:
"בתחילת השימוש בטכנולוגיה היה השידור אנלוגי (יפן ואירופה), אך עם התפתחות הטכנולוגיה הפך לפורמט שידור דיגיטלי (מצריך רוחב פס קטן יותר). הטכנולוגיה הדיגיטלית החלה להיכנס לשימוש בארצות הברית בתחילת שנות ה-2000. ההגדרה של הפורמט היא: 1080 קווים אופקיים (בסריקה פרוגרסיבית (p) או שזורה
http://he.wikipedia.org/wiki/HDTV
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בערוצ 5hd השדור ב1080i -יש להם בעיה בציוד מיושן בערוץ עצמו ששידור במקור hd נראה לא טוב.
שים לב שבערוצ צרלטון השידור איכותי כל הזמן,כך גם ביורו ספורט.שמתי לב שאתה לא קורא את התשובות למעלה.
שים לב שבערוצ צרלטון השידור איכותי כל הזמן,כך גם ביורו ספורט.שמתי לב שאתה לא קורא את התשובות למעלה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
צארלטון היא גוף מתווךזורו44 כתב:בערוצ 5hd השדור ב1080i -יש להם בעיה בציוד מיושן בערוץ עצמו ששידור במקור hd נראה לא טוב.
שים לב שבערוצ צרלטון השידור איכותי כל הזמן,כך גם ביורו ספורט.שמתי לב שאתה לא קורא את התשובות למעלה....
אין לה ציוד HD לצילום, רק להעברה (לא שזה סותר את מה שאמרת, רק מרחיב)
אחרת ממזמן היינו רואים את ליגת העל ב-HD.
זו הסיבה לדעתי שהם נותנים את ספורט 1-2 HD בחינם, כי רוב האנשים משלמים על ליגת העל למרות שידורי הליגה האנגלית... הליגה האנגלית היא היחידה שמגיעה ב HD
לכן בתכלס אין סיבה לשלם אקסטרה...
אני מאמין שהם מתכוננים לשדר את ליגת העל, בטח בשלב מאוחר יותר וכשזה יגיע
נשלם 50 ש"ח לצרטלון + 20 ש"ח על HD
או 40 ש"ח רק על HD
למרות שאי אפשר לדעת
זו בושה בלי קשר, כל ערוץ פה פותח לי HD וגובה עליו כסף
למה אני צריך לשלם 30 ש"ח על ספורט 5 HD?
- UserName
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1236
- שם מלא: JonathanK
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
הממיר מוציא 1080i או כל דבר אחר לפי הבחירה, אם יש תכנים ב-720P מבוצע UPSCALE ל-1080i, כנ"ל ל-576.
לפי מה שידוע לי כל הערוצים המשודרים בהוט הן 720P למעט הוט3HD.
דרך אגב, לפי איך שנראים שידורי 5HD, מדובר ביותר מדי רזולוציות, השידור מצולם ב-1080i, מגיע ב-720p לתחנה, לאחר הוספת הלייר של התבניות הרזולוציה יורדת (!) לבערך 690P, מבוצע אפסקייל כשהוא מגיע לממיר ל-720P ומשודר בסופו של דבר ב-1080i, כלומר אנחנו מקבליעם HD חד ויפה אך לא אמיתי כל כך, עכשיו מגיעה הסיבה - אם תראו את FOX ו-ABC באמריקה תבינו כי הציוד של ספורט5 ל-HD די דומה לשלהם, אך הרבה יותר מיושן...
לפי מה שידוע לי כל הערוצים המשודרים בהוט הן 720P למעט הוט3HD.
דרך אגב, לפי איך שנראים שידורי 5HD, מדובר ביותר מדי רזולוציות, השידור מצולם ב-1080i, מגיע ב-720p לתחנה, לאחר הוספת הלייר של התבניות הרזולוציה יורדת (!) לבערך 690P, מבוצע אפסקייל כשהוא מגיע לממיר ל-720P ומשודר בסופו של דבר ב-1080i, כלומר אנחנו מקבליעם HD חד ויפה אך לא אמיתי כל כך, עכשיו מגיעה הסיבה - אם תראו את FOX ו-ABC באמריקה תבינו כי הציוד של ספורט5 ל-HD די דומה לשלהם, אך הרבה יותר מיושן...