ממיר DTT HD - יודאי, גרונדיג, אינובה
אני מתלבט בין 3 ממירים לשידורי DTT:
Hyundai HY-2806
Grundig GR-2837
Innova 7002HD
אף אחד מהם לא שייך לחברה הרשומה(לפי מה שהבנתי משיטוט באינטרנט).
השאלות:
איזה מבינהם עדיף מבחינת עדכוני קושחה / חומרה?
איזה מבניהם עדיף מבחינת אכות תמונה ב-HD?
האם הם קולטים את הערוץ הראשון ב-HD?
עדיפות לכאלה שיודעים לנגן סרטים(נראה לי רק הגרונדיג כרגע)
אם יש למישהו דגם נוסף יותר טוב / אכותי / עשיר בתכונות שמנגן ב-HD הוא מוזמן להציע
תודה
Hyundai HY-2806
Grundig GR-2837
Innova 7002HD
אף אחד מהם לא שייך לחברה הרשומה(לפי מה שהבנתי משיטוט באינטרנט).
השאלות:
איזה מבינהם עדיף מבחינת עדכוני קושחה / חומרה?
איזה מבניהם עדיף מבחינת אכות תמונה ב-HD?
האם הם קולטים את הערוץ הראשון ב-HD?
עדיפות לכאלה שיודעים לנגן סרטים(נראה לי רק הגרונדיג כרגע)
אם יש למישהו דגם נוסף יותר טוב / אכותי / עשיר בתכונות שמנגן ב-HD הוא מוזמן להציע
תודה
טוב אחרי שהתנב=סתי באינובה 7002 (ובהתחלה קטלתי) עכשיו אני מרוצה מאוד, קניתי עוד אחד לחדר.
רואים מצויין, מקליט מצויין, אפשר לעשות PAUSE, ממש אחלה והכי חשוב בחינם!
הייתי משלם ל YES 250 ש"ח לחודש במשך 3 שנים ומה שראיתי היה ערוץ 10 ו-2, כל השאר הורדתי מהאינטרנט.
במשך 36 חודש שילמתי כמעט 9K ש"ח - - חברים עכשיו בחינם.....
לכו על זה
רואים מצויין, מקליט מצויין, אפשר לעשות PAUSE, ממש אחלה והכי חשוב בחינם!
הייתי משלם ל YES 250 ש"ח לחודש במשך 3 שנים ומה שראיתי היה ערוץ 10 ו-2, כל השאר הורדתי מהאינטרנט.
במשך 36 חודש שילמתי כמעט 9K ש"ח - - חברים עכשיו בחינם.....
לכו על זה
תודה bhalamis. אני אפרמט כ-FAT...
אגב, אם המידע עוזר למישהו - התקנתי אתמול את האינובה 7002 באזור תל אביב (קרוב ל"הבימה") וקיבלתי קליטה מצוינת באמצעות האנטנה הפאסיבית הקטנה שמצורפת. מה שכן, הייתי צריך לכוון אותה לכיוון חלון גדול כדי לקבל את הקליטה הדרושה. סה"כ מאוד מרוצה, יופי של מכשיר.
אגב, אם המידע עוזר למישהו - התקנתי אתמול את האינובה 7002 באזור תל אביב (קרוב ל"הבימה") וקיבלתי קליטה מצוינת באמצעות האנטנה הפאסיבית הקטנה שמצורפת. מה שכן, הייתי צריך לכוון אותה לכיוון חלון גדול כדי לקבל את הקליטה הדרושה. סה"כ מאוד מרוצה, יופי של מכשיר.
שלום לכולם.
רכשתי את האינובה בעקבות המלצה שהייתה פה.
בחיבור ראשוני עם חיבור SCART התפריטים היו ברמה חובבנית וכתב מרצד. איכות התמונה של ערוצים
1,2,10 הייתה בינונית במיוחד בחדות.
לגבי איכות הקליטה (אני משתמש באנטנה חיצונית אקיבית שעם ממיר אפקס 230 רגיל נתנה לי תמונה מעולה ו 100% קליטה גם בסערה שהייתה) קיבלתי הכי גבוה 86% קליטה ו 53% איכות תמונה.
כעת עברתי לחיבור HDMI והגדרתי אותו לעבוד ב 1080i (יש לי סמסונג 40 אינצ' פול HD). התפריטים והכתב בתרגום באיכות מעולה, גם הצבעים אבל החדות הייתה על הפנים עדיין (אני מניח שזה קשור לאיכות התמונה שקיבלתי באנטנה 53% ואולי מתקשר למשהו שמישהו כתב שהוא קיבל איכות מצויינת)מה שרואים זה למשל בגוון של הפנים שזה לא חד והקצוות של הגוף של האנשים ביחס לרקע מעין ריצוד.
אני אישית מחזיר ומנסה את הקונקה 630 למרות שהיחס שלהם לא היה משהו מלהיב. וגם יקר.
רכשתי את האינובה בעקבות המלצה שהייתה פה.
בחיבור ראשוני עם חיבור SCART התפריטים היו ברמה חובבנית וכתב מרצד. איכות התמונה של ערוצים
1,2,10 הייתה בינונית במיוחד בחדות.
לגבי איכות הקליטה (אני משתמש באנטנה חיצונית אקיבית שעם ממיר אפקס 230 רגיל נתנה לי תמונה מעולה ו 100% קליטה גם בסערה שהייתה) קיבלתי הכי גבוה 86% קליטה ו 53% איכות תמונה.
כעת עברתי לחיבור HDMI והגדרתי אותו לעבוד ב 1080i (יש לי סמסונג 40 אינצ' פול HD). התפריטים והכתב בתרגום באיכות מעולה, גם הצבעים אבל החדות הייתה על הפנים עדיין (אני מניח שזה קשור לאיכות התמונה שקיבלתי באנטנה 53% ואולי מתקשר למשהו שמישהו כתב שהוא קיבל איכות מצויינת)מה שרואים זה למשל בגוון של הפנים שזה לא חד והקצוות של הגוף של האנשים ביחס לרקע מעין ריצוד.
אני אישית מחזיר ומנסה את הקונקה 630 למרות שהיחס שלהם לא היה משהו מלהיב. וגם יקר.