שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה הזויה.
עד היום הכל פעל בסדר ויכולתי בתוכנה VLC לצפות בסרטים בצורה תקינה.
לפתע התוכנה זונחת חלקים מהכתובית, היא מציגה משפט כן ומשפט לא, לפעמים 3 משפטים כן ומשפט אחד לא.
זה נכון לגבי כל הסרטים שיש לי במחשב וגם לגבי פרקים וסדרות שצפיתי בהם לפני שבוע בצורה תקינה.
ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את FDDSHOW וזה לא עזר.
ניסיתי לעלות את הכתובית במדיה פלייר אבל שם בכלל לא הצלחתי להגיע למצב שזה מציג לי כתובית [שמות הקבצים זהים ווידאתי בהגדרות של המדייה פלייר שהכתובית על ON]
למישהו יש רעיון מה קרה ואיך מסדרים את זה?
תודה מראש, אביעד
בעיה: מציג שורות כתובית לסירוגין
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
VLC לא משתמש במקודדים חיצוניים ולכן FFDShow לא ממש משפיע.
האם ניסית לעדכן גירסה של VLC?
מדיה פלייר - אתה צריך לוודא ש-FFDShow אכן עובד כשמדיה פלייר פעיל - האם האייקון האדום שלו מופיע במגש האייקונים? כמו כן, צריך לאפשר את פילטר הכתוביות בהגדרות של ה-FFDShow video decoder.
עוד אפשרות - נסה לעבוד עם MPC HC. פעל על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצר בשרשור המדריכים בראש הפורום.
האם ניסית לעדכן גירסה של VLC?
מדיה פלייר - אתה צריך לוודא ש-FFDShow אכן עובד כשמדיה פלייר פעיל - האם האייקון האדום שלו מופיע במגש האייקונים? כמו כן, צריך לאפשר את פילטר הכתוביות בהגדרות של ה-FFDShow video decoder.
עוד אפשרות - נסה לעבוד עם MPC HC. פעל על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצר בשרשור המדריכים בראש הפורום.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
לגבי VLC - זה כותב לי שיש לי את הגירסה האחרונה והעדכנית של התוכנה. האם להתקין אותו מחדש?
מדיה פלייר - לא מופיע לי החלון האדום ואני מאמין שזו הסיבה שאין לי כתובית במדייה פלייר. איך אני גורם לחלון הזה לחזור?
לפני שאני מתחיל לעבוד עם תוכנה נוספת אני רוצה לוודא שהבעיה הסתדרה, מאיזה סיבה פתאום VLC מפסיקה להציג כתוביות בצורה תקינה?
אני עם מחשב חדש שרכשתי לאחרונה עם ווינדאוס 7, 64 ביט. אני מבין שה-64 ביט היא לא הגרסה האולטימטבית מהפורום, אבל האם אני צריך לצפות לבעיות מהסוג הזה?
מדיה פלייר - לא מופיע לי החלון האדום ואני מאמין שזו הסיבה שאין לי כתובית במדייה פלייר. איך אני גורם לחלון הזה לחזור?
לפני שאני מתחיל לעבוד עם תוכנה נוספת אני רוצה לוודא שהבעיה הסתדרה, מאיזה סיבה פתאום VLC מפסיקה להציג כתוביות בצורה תקינה?
אני עם מחשב חדש שרכשתי לאחרונה עם ווינדאוס 7, 64 ביט. אני מבין שה-64 ביט היא לא הגרסה האולטימטבית מהפורום, אבל האם אני צריך לצפות לבעיות מהסוג הזה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
האם פעלת על פי ההנחיות ב"מדריך לסדר התקנה מומלץ" בראש הפורום? שים לב שעבור מערכת הפעלה של 64 ביט ההתקנה מסובכת יותר ודורשת התקנה של FFDShow (או Shark007 הכוללת אותו) פעמיים, וגם להגדיר הכל פעמיים. כמו כן, צריך גם להגדיר ש-FFDShow יפענח את התכנים ע"י DirectShowTweak (או ע"י תוכנת ההגדרות של Shark007).
בהצלחה!
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"