זהו יש TVIX SLIM בובה של מכשיר!!! פינוק

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #21 

או.קיי, אז כמו שאמרתי, אין תמיכה אוטומטית, יש צורך לייצר תיקייה בכדי לקבל את התמיכה בסדרות, וזה מתבצע על מחשב.

הייתה פה שאלה לגבי פעולה אוטומטית של JB, ללא צורך במחשב, זה לא קיים ואני חושב שהנקודה ברורה.

לא הבנתי את נושא מאגר הנתונים, הפתרונות שאני מכיר מייצרים תיקיית נתונים/קובץ DATA, או על המחשב, או ישירות על הסטרימר. בתאוריה הכל יכול להימחק, הקבצים שאתה מייצר דרך ה-TVIXIE לא יכולים להימחק?

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #22 

Irus כתב:או.קיי, אז כמו שאמרתי, אין תמיכה אוטומטית, יש צורך לייצר תיקייה בכדי לקבל את התמיכה בסדרות, וזה מתבצע על מחשב.

הייתה פה שאלה לגבי פעולה אוטומטית של JB, ללא צורך במחשב, זה לא קיים ואני חושב שהנקודה ברורה.

לא הבנתי את נושא מאגר הנתונים, הפתרונות שאני מכיר מייצרים תיקיית נתונים/קובץ DATA, או על המחשב, או ישירות על הסטרימר. בתאוריה הכל יכול להימחק, הקבצים שאתה מייצר דרך ה-TVIXIE לא יכולים להימחק?
...
הסיכוי שמאגר נתונים מרכזי ימחק או יינזק גבוה יותר מהסיכוי ש2 קבצי JPG "פשוטים" יימחקו מכל ספרייה וספרייה...

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #23 

אכן, זה לא הפתרון הכי חדיש, אבל הוא נסבל ביותר.

בין בוקסי שנותן תמיכה אוטומטית אבל בכלל לא מאפשר התאמות( customizing) לבין TVIX שמאפשר רק ניהול ידני, העדפתי את הטוויקס.

ואני מרוצה ביותר מהבחירה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #24 

אני שמח שאתה מרוצה מהבחירה.

אך, אנא ממך, לפני שאתה יוצא בהאשמות, שים לב מה רשמתי לאותו חבר פורום כשהוא השווה בין ה-TVIX לאקסטרימר:
Irus כתב:
לגבי ההשוואה שעשית לאקסטרימר, אני באופן אישי חושב שה-TVIX עדיפים.
...

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

צודק, סליחה :)

Eli_Semory
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 221
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #26 

לגבי בוקסי:

בבוקסי כל המידע על הסרטים נמצא במאגר נתונים מרכזי שמנוהל ע"י התוכנה. אין צורך להריץ תוכנה חיצונית ע"מ ליצר אותו - הכל מתנהל בצורה אוטומטית.

לגבי שינויים - כאן צריך להבדיל בין גרסת הPC והקופסא. ב-PC יש גישה לקובץ הנתונים. מכיוון שמדובר במבנה נתונים סטנדרטי (SQLITE) הרי שניתן לערוך אותו להוסיף לו פרטים. הדבר לא נתמך בצורה רשמית ע"י בוקסי, אבל ישנם משתמשים רבים שעושים זאת ואף כתבו כלים עבור זה. בקופסא אין גישה לקבצי הנתונים ולכן לא ניתן לשנות אותם.

כיום בגרסא האחרונה שרצה על הקופסא ניתן להוסיף את שם הסרט ועטיפה בצורה ידנית ע"י קבצי NFO ו folder.jpg אך עדיין הסרט חייב להופיע ב-IMDB. באחת הגרסאות הקרובות יהיה ניתן להוסיף סרטים כלשהם, גם כאלו שלו שהם אישיים ולא מופיעים בכל מאגר כלשהו.
מפתח בבוקסי

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”