זהו יש TVIX SLIM בובה של מכשיר!!! פינוק
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
או.קיי, אז כמו שאמרתי, אין תמיכה אוטומטית, יש צורך לייצר תיקייה בכדי לקבל את התמיכה בסדרות, וזה מתבצע על מחשב.
הייתה פה שאלה לגבי פעולה אוטומטית של JB, ללא צורך במחשב, זה לא קיים ואני חושב שהנקודה ברורה.
לא הבנתי את נושא מאגר הנתונים, הפתרונות שאני מכיר מייצרים תיקיית נתונים/קובץ DATA, או על המחשב, או ישירות על הסטרימר. בתאוריה הכל יכול להימחק, הקבצים שאתה מייצר דרך ה-TVIXIE לא יכולים להימחק?
הייתה פה שאלה לגבי פעולה אוטומטית של JB, ללא צורך במחשב, זה לא קיים ואני חושב שהנקודה ברורה.
לא הבנתי את נושא מאגר הנתונים, הפתרונות שאני מכיר מייצרים תיקיית נתונים/קובץ DATA, או על המחשב, או ישירות על הסטרימר. בתאוריה הכל יכול להימחק, הקבצים שאתה מייצר דרך ה-TVIXIE לא יכולים להימחק?
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
הסיכוי שמאגר נתונים מרכזי ימחק או יינזק גבוה יותר מהסיכוי ש2 קבצי JPG "פשוטים" יימחקו מכל ספרייה וספרייה...Irus כתב:או.קיי, אז כמו שאמרתי, אין תמיכה אוטומטית, יש צורך לייצר תיקייה בכדי לקבל את התמיכה בסדרות, וזה מתבצע על מחשב.
לא הבנתי את נושא מאגר הנתונים, הפתרונות שאני מכיר מייצרים תיקיית נתונים/קובץ DATA, או על המחשב, או ישירות על הסטרימר. בתאוריה הכל יכול להימחק, הקבצים שאתה מייצר דרך ה-TVIXIE לא יכולים להימחק?...
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני שמח שאתה מרוצה מהבחירה.
אך, אנא ממך, לפני שאתה יוצא בהאשמות, שים לב מה רשמתי לאותו חבר פורום כשהוא השווה בין ה-TVIX לאקסטרימר:
אך, אנא ממך, לפני שאתה יוצא בהאשמות, שים לב מה רשמתי לאותו חבר פורום כשהוא השווה בין ה-TVIX לאקסטרימר:
Irus כתב:
לגבי ההשוואה שעשית לאקסטרימר, אני באופן אישי חושב שה-TVIX עדיפים....
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לגבי בוקסי:
בבוקסי כל המידע על הסרטים נמצא במאגר נתונים מרכזי שמנוהל ע"י התוכנה. אין צורך להריץ תוכנה חיצונית ע"מ ליצר אותו - הכל מתנהל בצורה אוטומטית.
לגבי שינויים - כאן צריך להבדיל בין גרסת הPC והקופסא. ב-PC יש גישה לקובץ הנתונים. מכיוון שמדובר במבנה נתונים סטנדרטי (SQLITE) הרי שניתן לערוך אותו להוסיף לו פרטים. הדבר לא נתמך בצורה רשמית ע"י בוקסי, אבל ישנם משתמשים רבים שעושים זאת ואף כתבו כלים עבור זה. בקופסא אין גישה לקבצי הנתונים ולכן לא ניתן לשנות אותם.
כיום בגרסא האחרונה שרצה על הקופסא ניתן להוסיף את שם הסרט ועטיפה בצורה ידנית ע"י קבצי NFO ו folder.jpg אך עדיין הסרט חייב להופיע ב-IMDB. באחת הגרסאות הקרובות יהיה ניתן להוסיף סרטים כלשהם, גם כאלו שלו שהם אישיים ולא מופיעים בכל מאגר כלשהו.
בבוקסי כל המידע על הסרטים נמצא במאגר נתונים מרכזי שמנוהל ע"י התוכנה. אין צורך להריץ תוכנה חיצונית ע"מ ליצר אותו - הכל מתנהל בצורה אוטומטית.
לגבי שינויים - כאן צריך להבדיל בין גרסת הPC והקופסא. ב-PC יש גישה לקובץ הנתונים. מכיוון שמדובר במבנה נתונים סטנדרטי (SQLITE) הרי שניתן לערוך אותו להוסיף לו פרטים. הדבר לא נתמך בצורה רשמית ע"י בוקסי, אבל ישנם משתמשים רבים שעושים זאת ואף כתבו כלים עבור זה. בקופסא אין גישה לקבצי הנתונים ולכן לא ניתן לשנות אותם.
כיום בגרסא האחרונה שרצה על הקופסא ניתן להוסיף את שם הסרט ועטיפה בצורה ידנית ע"י קבצי NFO ו folder.jpg אך עדיין הסרט חייב להופיע ב-IMDB. באחת הגרסאות הקרובות יהיה ניתן להוסיף סרטים כלשהם, גם כאלו שלו שהם אישיים ולא מופיעים בכל מאגר כלשהו.
מפתח בבוקסי