זהו יש TVIX SLIM בובה של מכשיר!!! פינוק

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 468
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

זהו המכישר הגיע הביתה היום, מהר מאוד חובר והכל סבבה.

שתי שאלות יש לי

א. איך אני מעלה סרטים לדיסק. עם USB זה עובד. איזה עוד דרכים יש?
המכשיר מחובר לרשת הביתית בכבל. ניסיתי ב FTP אבל זה מיגע. איך אני מטעין אותו דרך הרשת.

ב. איך אני יכול לחלק את הפורטל לכמה פורטלים? ליצור מחיצות נפרדות לסרטים?

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

טוב מצאתי איך לגלוש אליו מהרשת

נשארה רק הסוגיה של חלוקה לכמה פורטלים

DannyZ
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1624
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #3 

אתה יכול להסביר למה אתה מתכוון בסעיף ב' שלך?

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10078
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 594 פעמים

שליחה #4 

אתה מתכוון למחיצות? כוננים?
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

טוב, קודם כל יש לי רק מחמאות למכישר.

ההתקנה היתה קלילה (סטרימר ראשון לווידאו שאני עובד איתו) ההכנסה של הדיסק הפירמוט, ההגדרות החיבורים, קלי קלות.

תוך כמה דקות כבר הרגיש לי המכשיר כאילו הוא היה שם מאז ומתמיד.

לגבי השאלה, הסיפור הוא די פשוט, אני מעוניין ליצור הפרדה בין הסרטים של ההורים (באתי לרשום ברטי המבוגרים, אבל זה מקבל קונוטציה לא טובה :) ) ובין הסרטים של הילדים.

כרגע הכל יושב ב JB אחד. כל סרט הוא ספרייה תחת ספריית MOVIE.

דרך אחת היא ליצור הפרדה בכאילו. להפריד על ידי המיון של ה JB.. אני מוסיף תחילית לשם הספרייה של הסרטים של הילדים (ה JB ממיין את הסרטים לפי שמות הספריות).

אבל השאלה אם היא אפשר להגדיר תתי ספריות שני עצים של סרטים שאפשר לבחור ביניהם. או להגדיר מחיצות על הדיסק ולבחור אם עכשיו רואים תוכן ממחיצה א. או מחיצה ב. (partition).

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

ran30 כתב:טוב, קודם כל יש לי רק מחמאות למכישר.

ההתקנה היתה קלילה (סטרימר ראשון לווידאו שאני עובד איתו) ההכנסה של הדיסק הפירמוט, ההגדרות החיבורים, קלי קלות.

תוך כמה דקות כבר הרגיש לי המכשיר כאילו הוא היה שם מאז ומתמיד.

לגבי השאלה, הסיפור הוא די פשוט, אני מעוניין ליצור הפרדה בין הסרטים של ההורים (באתי לרשום ברטי המבוגרים, אבל זה מקבל קונוטציה לא טובה :) ) ובין הסרטים של הילדים.

כרגע הכל יושב ב JB אחד. כל סרט הוא ספרייה תחת ספריית MOVIE.

דרך אחת היא ליצור הפרדה בכאילו. להפריד על ידי המיון של ה JB.. אני מוסיף תחילית לשם הספרייה של הסרטים של הילדים (ה JB ממיין את הסרטים לפי שמות הספריות).

אבל השאלה אם היא אפשר להגדיר תתי ספריות שני עצים של סרטים שאפשר לבחור ביניהם. או להגדיר מחיצות על הדיסק ולבחור אם עכשיו רואים תוכן ממחיצה א. או מחיצה ב. (partition).
...
אתה יכול להגדיר 2 ספריות
אחת עם סיסמא בשם MOVIE
אחת ללא סיסמא בשם VIDEO

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אין כמוך :) תודה

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

היתה לי עוד בעיה מוזרה, חלק מהסרטים מנגלים לי בלי קול (חיברתי את הTVIX לרסיבר עם הקבל הקואקסיאלי)
ישנם סרטים ששומעים סבבה.

אבל סרטים אחרים היו ללא קול. סרטים אשר עבדו באופן תקין על המחשב, תחת תוכנת בוקסי.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #9 

ran30 כתב:היתה לי עוד בעיה מוזרה, חלק מהסרטים מנגלים לי בלי קול (חיברתי את הTVIX לרסיבר עם הקבל הקואקסיאלי)
ישנם סרטים ששומעים סבבה.

אבל סרטים אחרים היו ללא קול. סרטים אשר עבדו באופן תקין על המחשב, תחת תוכנת בוקסי.
...
בתפריט SETUP ו AV ו AUDIO הגדר SPDIF מותאם אישי דיגיטלי ודיגיטלי
כמו כן וודא כי אתה בגרסה 2.05
תפריט SETUP ו SYSTEM פינה ימנית במסך

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הכל בוצע.

גם שידרגתי ישר ל2.05 עוד אתמול וגם הגדרתי את השמע בהתאם.

טוב אני אבדוק מחר בבוקר (הבדיקה בלילה היתה מוגבלת באילוץ של לא להעיר את הבית :) )

RoyalVitz
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #11 

היי ran30
אתה מדבר על המכשיר החדש S1 ?
אם כן אז אני מעוניין לרכוש אותו ...רשמתי את זה כאן בהודעה אני מעוניין להשתדרג מ POHD למכשיר יותר איכותי

יש לי שאלה
איך הספרייה של המוביגקבוקס ? הכל מסודר כמו שצריך לא צריך להתקין כל מיני דברים מהמחשב על דיסק און קי הוא מובנה? הכל עובד כמו שצריך?
הייתי מעוניין לראות תמונה של הספרייה ....התקצירים הכל טוב?
דבר נוסף הבנתי שהעידכונים הם דרך הרשת ..לא צריך להוריד מהמחשב לדיסק און קיי הכל ישירות מהמכשיר?

בכל מקרה אני כרגע בטיול במזרח הרחוק ורק עוד 4 חודשים אני יהיה בארץ
זיו מהפורום אמר לי שעד אז אולי יצא כבר משהו חדש של DIVOC
אבל מאד אהבתי את העיצוב...והיכולות שלו מה שרשום באתר נשמע מעולה ...והינה זה מה שרציתי מישהו שבודק אותו כרגע
אשמח לעוד פרטים עליו ...תרגום בעיברית הכל תקין? צבע הכתוביות? אין סימנים מיותרים ?
Playon!HD 1TB -firmware v2388

העידכון החדש של המכשיר - ממליץ לחכות לגירסה רישמית.
[BETA] firmware version r3615]

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #12 

ran30,

תתחדש
העם דורש..... כל מיני דברים

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

sam22 כתב:ran30,

תתחדש
...
תודה רבה!!

אני מאוד מרוצה מהרכש החדש

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

RoyalVitz כתב:היי ran30
אתה מדבר על המכשיר החדש S1 ?
אם כן אז אני מעוניין לרכוש אותו ...רשמתי את זה כאן בהודעה אני מעוניין להשתדרג מ POHD למכשיר יותר איכותי

יש לי שאלה
איך הספרייה של המוביגקבוקס ? הכל מסודר כמו שצריך לא צריך להתקין כל מיני דברים מהמחשב על דיסק און קי הוא מובנה? הכל עובד כמו שצריך?
הייתי מעוניין לראות תמונה של הספרייה ....התקצירים הכל טוב?
דבר נוסף הבנתי שהעידכונים הם דרך הרשת ..לא צריך להוריד מהמחשב לדיסק און קיי הכל ישירות מהמכשיר?

בכל מקרה אני כרגע בטיול במזרח הרחוק ורק עוד 4 חודשים אני יהיה בארץ
זיו מהפורום אמר לי שעד אז אולי יצא כבר משהו חדש של DIVOC
אבל מאד אהבתי את העיצוב...והיכולות שלו מה שרשום באתר נשמע מעולה ...והינה זה מה שרציתי מישהו שבודק אותו כרגע
אשמח לעוד פרטים עליו ...תרגום בעיברית הכל תקין? צבע הכתוביות? אין סימנים מיותרים ?
...
היי, קודם כל סחטיין שזה מה שמעסיק אותך, בזמן הטיול במזרח (כולי קנאה :) )
המכשיר אצלי רק יומיים, אבל הספקתי לחרוש עליו לא מעט.

אני מרוצה בטירוף ממנו. אכן מדובר על ה S1. יש מומחים גדולים ממני לסטרימרים והם מוזמנים לתקן אותי במידת הצורך.

א. כן זה SLIM
ב. כן יש סיכוי טוב שיצאו מכשירים חדשים. ישנו מכשיר SLIM DUO עם מקלט DTT כפול מובנה ו PVR. הוא כבר פורסם אבל לא נתקלטי באתרים שמוכרים אותו עדיין. ולמיטב הבנתי הוא במימדים של ה SLIM וכן יש הצהרה של דביקו על מכשיר מבוסס אנדרואיד שהם רוצים להוציא (בכלל מבוסס על סיגמא)
צריך לדעת מתי להכנס, בכל שלב שלא תקנה תמיד יהיו דגמים שיבואו אחרי מה שתקנה
ג. השידרוגים הם ישירים דרך הרשת. אני ישר אחרי ההתקנה שידרגתי לגרסא הבאה.
ד. ה MOVIE BOX עובד יפה, אבל הוא לא אוטומטי כמו לדוגמא בבוקסי. צריך להריץ על ה PC תוכנה ששמה TVIXIE ולהוריד את הקבצים שהיא יוצרת בספרייה של הסרט.
יש שיראו בזה חסרון, אני רואה בזה יתרון ענק, כי הסטטיות של המידע על הסרט חוסכת זמן בזמן העבודה עם הסטרימר, והכי חשוב אפשר להוסיף סרטים וכותרים שאין עליהם מידע ב IMDB, נוח מאוד כשרוצים להעלות סרטים וקלטות של הילדים (אני בקרוב אצרף תמונה)
ה Movie box היה תנאי סף חשוב מבחינתי, ואני חושב שה TVIX עומד בו בגבורה
התרגום עובד בעברית חלק בלי בעיות
מבחינת ביצועים אני חושב שהכל חלק. עוד לא הרצתי סרטי HD עתירי רוחב פס כמו שעשו אחרים ולכן אין לי עד כה תלונות המכשיר ניגן כל מה ששמתי לו.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #15 

ran30 כתב: ד. ה MOVIE BOX עובד יפה, אבל הוא לא אוטומטי כמו לדוגמא בבוקסי. צריך להריץ על ה PC תוכנה ששמה TVIXIE ולהוריד את הקבצים שהיא יוצרת בספרייה של הסרט.
יש שיראו בזה חסרון, אני רואה בזה יתרון ענק, כי הסטטיות של המידע על הסרט חוסכת זמן בזמן העבודה עם הסטרימר, והכי חשוב אפשר להוסיף סרטים וכותרים שאין עליהם מידע ב IMDB, נוח מאוד כשרוצים להעלות סרטים וקלטות של הילדים (אני בקרוב אצרף תמונה)
...
קודם כל, תתחדש ותיהנה מהמכשיר.

תרשה לי לתקן אותך בנושא ה-JB:

במכשירים שיש להם JB מובנה ועצמאי (כמו הפופקורן והבוקסי), יש תמיכה בסרטים, סדרות ומוזיקה, וכל המידע נאסף אוטומטית מבלי להיות תלוי במחשב. יש לך תוכן שלא זוהה? או שאתה רוצה לערוך אותו בעצמך? פשוט תוסיף פוסטר ופאנארט באופן עצמאי ללא כל בעיה...

דווקא פתרון ה-JB שאתה מדבר עליו, לא עצמאי, מיושן ופועל באופן חלקי (אין תמיכה בסדרות, במוזיקה וכו'). אולי בעתיד יהיה שינוי, אבל כרגע, זה המצב (אריה הזכיר ש-DVICO התחילו לעבוד על JB פנימי שישפר את המצב).

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

Irus כתב:
ran30 כתב: ד. ה MOVIE BOX עובד יפה, אבל הוא לא אוטומטי כמו לדוגמא בבוקסי. צריך להריץ על ה PC תוכנה ששמה TVIXIE ולהוריד את הקבצים שהיא יוצרת בספרייה של הסרט.
...
קודם כל, תתחדש ותיהנה מהמכשיר.

תרשה לי לתקן אותך בנושא ה-JB:

במכשירים שיש להם JB מובנה ועצמאי (כמו הפופקורן והבוקסי), יש תמיכה בסרטים, סדרות ומוזיקה, וכל המידע נאסף אוטומטית מבלי להיות תלוי במחשב. יש לך תוכן שלא זוהה? או שאתה רוצה לערוך אותו בעצמך? פשוט תוסיף פוסטר ופאנארט באופן עצמאי ללא כל בעיה...

דווקא פתרון ה-JB שאתה מדבר עליו, לא עצמאי, מיושן ופועל באופן חלקי (אין תמיכה בסדרות, במוזיקה וכו'). אולי בעתיד יהיה שינוי, אבל כרגע, זה המצב (אריה הזכיר ש-DVICO התחילו לעבוד על JB פנימי שישפר את המצב).
...
ידידי, אני מקבל את מה שאתה אומר עם כמה השגות, ניסית להוסיף לבוקסי תוכן שהוא לא מכיר? ספר לי אם הצלחת, אני לא הצלחתי (לבוקסי שרץ על PC, אין לי בוקסי בוקס אבל אני חוש שגם שם הבעיה דומה).

כן ה JB של טוויקס אולי מיושן בזה שצריך ליצר בעצמנו את המידע, אבל עדיין , לטעמי , זאת גזירה שהציבור יכול לעמוד בה, והתוצאה הסופית יפה לעין

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #17 

תראה, אתה חייב לעשות הפרדה בין התוכנה למחשב ובין המוצר שנקרא BOXEE BOX, לגבי שינוי ידני, אני לא ביצעתי בדיקה כזאת, אבל יש פה בפורום מפתח של בוקסי בשם Eli_Semory ואני בטוח שהוא יוכל לענות על השאלה. אני בהחלט יכול להגיד לך שהבוקסי כן יודע למשוך את נתוני ה-JB באופן אוטומטי, ללא התערבות מחשב.

אני כן ניסיתי את הנושא עם פתרונות JB שקיימים בפופקורן, וזה בהחלט פשוט לביצוע, מעבר לזה, סתם לידע כללי, TVIXIE עובד גם על פופקורן רק אף אחד לא משתמש בזה, מהסיבה הפשוטה שיש 3 פתרונות טובים יותר (ומבחינת תפעול זה ללכת שנתיים אחורה).

אני הזכרתי את זה מפני שהמשתמש ששאל על הנושא רצה לדעת האם ה-JB הקיים עצמאי, עובד באופן אוטומטי על הסטרימר ולא מצריך פעולות במחשב - המצב לא כזה. אני מעריך את העובדה שענית על כך, אך משום מה משתמשים ותיקים שהשתתפו בשרשור ויש להם ניסיון, התעלמו מהשאלה.

ran30 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #18 

ידידי הבנתי אותך, אני ממליץ לכולם לקנות פופקורן, ורק פופקורן. סבבה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #19 

ממש לא... יש בוקסי, יש DVICO, יש DUNE ועוד כמה... אבל אם מישהו שואל שאלה ספציפית, אני חושב שהוא צריך לקבל תשובה. אני גם חושב שהתשובה שנתתי נכונה ומדוייקת.

אם אני לא טועה, בתגובתך ביקשת שיתקנו אותך במידת הצורך, אז תיקנתי...

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #20 

דווקא פתרון ה-JB שאתה מדבר עליו, לא עצמאי, מיושן ופועל באופן חלקי (אין תמיכה בסדרות, במוזיקה וכו'). אולי בעתיד יהיה שינוי, אבל כרגע, זה המצב (אריה הזכיר ש-DVICO התחילו לעבוד על JB פנימי שישפר את המצב).[/quote]
Irus,
ה TVIXIE תומך בסדרות באופן חלקי (מרכזים את כל פרקי הסידרה תחת תקייה אחת)
כמו כן יש תמיכה במוזיקה.
היתרון של פתרון ה JB של TVIX הינו אי התלות במאגר נתונים שעלולים להינזק ולהימחק ולעיתים דורשים אפילו התקנה מחדש של הפתרון כמו אצל יצרנים אחרים.
החיסרון הוא בכך שפתרון זה דורש התערבות המשתמש ובנייה של הספריות באופן קשיח.
כפי שציינת DVICO אכן עובדים על פתרון כזה אבל לא נראה אותו עד שיעבוד יציב.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”