המלצות למקור cdp
שלום לכולם ותודה על ההמלצות לרמקולים שקיבלתי
להזכירכם ברשותי רסיבר denon 3803 ורכשתי רמקולים ריצפתיים triangle celius 202 המקור שמשמש אותי הוא dvd pioneer dv-355 אני נהנה מאוד מהמערכת אך הבנתי שבעזרת cdp יעודי אהנה יותר מה מומלץ בטווח של עד 2.5k ואם כבר אני משדרג אז אני מעדיף שיקרא גם sacd (אך לא על חשבון האיכות)
כמו כן האם קדם מגבר גם אמור לשפר את הצליל?מה תפקידו בכלל ? האם אני צריך לחשוב על רכישה של אחד?
תודה מראש
להזכירכם ברשותי רסיבר denon 3803 ורכשתי רמקולים ריצפתיים triangle celius 202 המקור שמשמש אותי הוא dvd pioneer dv-355 אני נהנה מאוד מהמערכת אך הבנתי שבעזרת cdp יעודי אהנה יותר מה מומלץ בטווח של עד 2.5k ואם כבר אני משדרג אז אני מעדיף שיקרא גם sacd (אך לא על חשבון האיכות)
כמו כן האם קדם מגבר גם אמור לשפר את הצליל?מה תפקידו בכלל ? האם אני צריך לחשוב על רכישה של אחד?
תודה מראש
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כל הכבוד על הבדיקה.
הממצאים לגיטימיים לחלוטין.
האם אתה שומע ב-PURE DIRECT בחיבור האנלוגי?
אם כך, הייתי מציע לך לחפש נגן ביד שניה, שכן, נגנים חדשים במחיר הזה, בספק אם יהוו קפיצת מדרגה רצינית מהנגן DVD שלך.
חבר שלי, שהיה לו DAC של MUSICAL FIDELITY (ששוויו כ-500$ ביד שניה) מכר אותו אחרי שרכש פיונייר 383 כי לא היו הבדלים לאוזניו בינהם...
הממצאים לגיטימיים לחלוטין.
האם אתה שומע ב-PURE DIRECT בחיבור האנלוגי?
אם כך, הייתי מציע לך לחפש נגן ביד שניה, שכן, נגנים חדשים במחיר הזה, בספק אם יהוו קפיצת מדרגה רצינית מהנגן DVD שלך.
חבר שלי, שהיה לו DAC של MUSICAL FIDELITY (ששוויו כ-500$ ביד שניה) מכר אותו אחרי שרכש פיונייר 383 כי לא היו הבדלים לאוזניו בינהם...
הצעה לקבלת שיפור גדול יותר- לשדרג לרסיבר עם רום קורקשין.s_a כתב:שלום לכולם ותודה על ההמלצות לרמקולים שקיבלתי
תודה מראש...
תומר
Pure direct
מצב שבו שומעים סטריאו נקי, ללא מעבדי DSP למינהם ובמקרים מסוימים, המגבר מנתק אפילו את התצוגה - האות עובר "חלק" ללא שום עיבודים באמצע
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר