זקוק לעזרה - OVERLOAD JVC RX-5042
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
אני עובד עם המגבר JVC 5042 כבר כמה שנים טובות ובחיים לא נתקלתי בבעיה, עד עכשיו הייתי ממש מרוצה ממנו.
אתמול, אחרי ששמעתי בווליום יחסית גבוה המגבר נכבה ורשם OVERLOAD.
מאז שאני מדליק את המגבר הכל עובד כרגיל, בשנייה שאני מגביר את הווליום אפילו במעט הוא שוב רושם OVERLOAD.
אני עובד עם 5 רמקולים של פירלס ולא מזמן קניתי סאב אקטיבי של JAMO.
אני רוצה לציין שהמגבר יחסית שמור, אף פעם לא באמת "קרעתי" אותו.
מה שכן, יצא לי לשמוע לא מעט פעמים בווליום ששמעתי אתמול במשך הרבה מאוד זמן ולא קרה כלום.
אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ושאין צורך בקניה של מגבר חדש כי כרגע לצערי זה לא אפשרי.
תודה מראש.
אתמול, אחרי ששמעתי בווליום יחסית גבוה המגבר נכבה ורשם OVERLOAD.
מאז שאני מדליק את המגבר הכל עובד כרגיל, בשנייה שאני מגביר את הווליום אפילו במעט הוא שוב רושם OVERLOAD.
אני עובד עם 5 רמקולים של פירלס ולא מזמן קניתי סאב אקטיבי של JAMO.
אני רוצה לציין שהמגבר יחסית שמור, אף פעם לא באמת "קרעתי" אותו.
מה שכן, יצא לי לשמוע לא מעט פעמים בווליום ששמעתי אתמול במשך הרבה מאוד זמן ולא קרה כלום.
אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ושאין צורך בקניה של מגבר חדש כי כרגע לצערי זה לא אפשרי.
תודה מראש.
תבדוק טוב את כל החיבורים, יכול להיות שיש קצר קטן שגורם לזה. (הפלוס והמינוס נפגשים איפשהו... אוליי בחיבור לרמקול עצמו? או בחיבור לרסיבר?).
במידה ואין שום קצר בחוטים או בחיבורים, תבדוק רמקול רמקול, כל פעם חבר רק רמקול אחד ותגביר.
במידה ואחד הרמקולים מקצר אתה יודע שהוא האשם.
במידה והרסיבר נכנס למצב הגנה בכל הרמקולים, נסה להחליף ערוץ הגברה ברסיבר ונסה שוב, עדיין נכנס להגנה... הרסיבר צריך תיקון.
בהצלחה
במידה ואין שום קצר בחוטים או בחיבורים, תבדוק רמקול רמקול, כל פעם חבר רק רמקול אחד ותגביר.
במידה והרסיבר נכנס למצב הגנה בכל הרמקולים, נסה להחליף ערוץ הגברה ברסיבר ונסה שוב, עדיין נכנס להגנה... הרסיבר צריך תיקון.
בהצלחה
שלום,
התיאור שלך יכול להתאים למקרה של חוסר תיאום בעכבות ואז, בהרמת ווליום לא משמעותית, המגבר מועמס יתר על המידה.
תבדוק את העכבה של כל אחד מהרמקולים שלך ותבדוק מאחורי המגבר, האם העכבה של המגבר נבחרה כראוי לפי ההוראות בחוברת ההדרכה של המגבר.
ארז
התיאור שלך יכול להתאים למקרה של חוסר תיאום בעכבות ואז, בהרמת ווליום לא משמעותית, המגבר מועמס יתר על המידה.
תבדוק את העכבה של כל אחד מהרמקולים שלך ותבדוק מאחורי המגבר, האם העכבה של המגבר נבחרה כראוי לפי ההוראות בחוברת ההדרכה של המגבר.
ארז
-
matan5165
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 617
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
תודה רבה !gro111 כתב:תבדוק טוב את כל החיבורים, יכול להיות שיש קצר קטן שגורם לזה. (הפלוס והמינוס נפגשים איפשהו... אוליי בחיבור לרמקול עצמו? או בחיבור לרסיבר?).
בהצלחה...
שיחקתי קצת בחיווט וזה הסתדר (למרות שלא ראיתי משהו לא בסדר).
אני ממש מבסוט, כבר התחלתי לחשוב על המכה הכספית..
לא אחי, הסאב שהוספת הוא אקטיבי ולכן לא מעמיס עוד על הרסיבר.
נסה לנתק את כל הכבלים במערכת, נקה עם ספריי מגעים, וחבר הכל מחדש, יש מצב שזה יעזור
בנוסף תבדוק את ההגדרות ברסיבר, מצבי שמע וכו... אולי משהו השתנה בהגדרות ולכן אתה מרגיש ירידה בעוצמה.
בהצלחה ואחלה שבת.
נסה לנתק את כל הכבלים במערכת, נקה עם ספריי מגעים, וחבר הכל מחדש, יש מצב שזה יעזור
בנוסף תבדוק את ההגדרות ברסיבר, מצבי שמע וכו... אולי משהו השתנה בהגדרות ולכן אתה מרגיש ירידה בעוצמה.
בהצלחה ואחלה שבת.