מבקש חוות דעת על הסטרימר של WD שבלינק

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.asp ... m=7E05AFD1

האם טוב מספיק לשימוש בסיסי של ניגון סרטים ותמונות על מסך FULLHD ?

יכול להשיגו ב 428 ש"ח, האם כדאי?

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #2 

עוד 30 ש"ח ואתה קונה אקסטרימר, לדעתי שווה את ההשקעה הזאת וגם מעבר.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

crusader כתב:עוד 30 ש"ח ואתה קונה אקסטרימר, לדעתי שווה את ההשקעה הזאת וגם מעבר.
...
איפה קונים אקסטרימר ב 460 ש"ח?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #4 

הנגן תומך FHD והמחיר טוב, אבל אתה צריך לקחת כמה דברים בחשבון.

אין תמיכה בממשק בעברית. אין תמיכה בכתוביות SRT בעברית, ויש צורך לבצע המרה לפורמט SUB+IDX, ההמרה פשוטה, אבל דיי מייגעת כשמדובר על הרבה תוכן. אין בו מקום לאחסון דיסק פנימי.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

theDuke כתב:
...
...
חפש ב-KSP או ב"באג", היה מבצע של "בלאק פריידי", אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

עדכנו עכשיו בשרשור אחר שהפופקורן A200 נמכר עכשיו ב-KSP ב-590 ש"ח, אם יש לך תקציב, שווה לבדוק את זה.

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

Irus כתב:
theDuke כתב:
...
...
חפש ב-KSP או ב"באג", היה מבצע של "בלאק פריידי", אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

עדכנו עכשיו בשרשור אחר שהפופקורן A200 נמכר עכשיו ב-KSP ב-590 ש"ח, אם יש לך תקציב, שווה לבדוק את זה.
...
את האסטרימר פרו ניתן לרכוש בדיוטי פרי ב - 200$, בהנחה שאפשר לבקש מחבר שנוסע לחו"ל לרכוש לי אותו, האם לדעתך כדאי לרכוש ואפשר להיות שקט שיענה על צרכי הצנועים?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

כל הסטרימרים שהוזכרו יענו על הדרישות שלך, אבל נראה לי שאתה יכול לקנות את האקסטרימר הרגיל במחיר זול יותר בארץ, גם בדיוטי-פרי הוא עולה כ-130$ אם אני לא טועה, וגם ה-A200 שהוזכר, זול יותר בארץ וטוב יותר.

בקיצור, כולם יעשו את העבודה, ובניגוד ל-WD, יש להם תמיכה מלאה בעברית (ממשק וכתוביות), אפשרות לכונן פנימי, ותמיכה ב-JB.

theDuke פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

Irus כתב:כל הסטרימרים שהוזכרו יענו על הדרישות שלך, אבל נראה לי שאתה יכול לקנות את האקסטרימר הרגיל במחיר זול יותר בארץ, גם בדיוטי-פרי הוא עולה כ-130$ אם אני לא טועה, וגם ה-A200 שהוזכר, זול יותר בארץ וטוב יותר.

בקיצור, כולם יעשו את העבודה, ובניגוד ל-WD, יש להם תמיכה מלאה בעברית (ממשק וכתוביות), אפשרות לכונן פנימי, ותמיכה ב-JB.
...
סליחה על ה - "נודניקיות" אני פשוט רוצה להחליט ולרכוש ממש בקרוב בלי לחטט את רגלי בחנויות ( הספיקה לי ההתלבטות על רכישת המסך שנמשכה חצי שנה ) - האם תוכל לדרג לי מבחינת איכות, בלי קשר כרגע למחיר את הסטרימר המועדף מבין האקסטרימר, אקסטרימר פרו, A200 וה - WD?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

ה-WD הוא הכי מוגבל ונראה לי שאתה צריך להוציא אותו מהמשוואה, המחיר הוא הפלוס היחיד במקרה שלו.

יש את שני האקסטרימרים, האקסטרימר SW והאקסטרימר PRO, שניהם מבוססים על צ'יפ זהה, כלומר תמיכה זהה בכל הפורמטים, ההבדל הוא שב-SW יש מקום לדיסק פנימי 2.5" והוא קטן יותר, וב-PRO יש מקום ל-2 דיסקים מסוג 3.5", שלט מעט טוב יותר (השלט של שניהם לא להיט), יש לו גם חיבור E-SATA.

הפופקורן נחשב מתקדם יותר, יש לו צ'יפ מסוג אחר, יש לו תמיכה טובה בניגון של תכני בלו-ריי, יש לו יכולת הזרמה טובה יותר ברשת, יש בו מקום לדיסק פנימי 1 מסוג 3.5", יש לו שלט טוב יותר ומואר, ויש לו מגוון פתרונות JB רחב ומתקדם יותר (קיר סרטים וסדרות).

קח בחשבון, שחלק מהמשתמשים מדווחים על התחממות גם של ה-A200 וגם של ה-PRO בשימוש עם דיסק פנימי.

ושוב, שני האקסטרימרים והפופקורן יתנו לך מענה ראוי לדרישות שלך, בסופו של דבר זה תלוי בתקציב שלך ובמבצעים בחנויות...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”