חוצפה: מחיר החלפת שלט יס - 60 שח !
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
אבל אני בטח לא מחדש לכם.
יש לנו בבית 3 ממירים והשלטים המעפנים האלה מתקלקלים בערך כל שנה (צריך ללחוץ חזק מאוד, ולפעמים גם זה לא מגיב). לא הגיוני שאני אשלם להם כמעט 200 שח בשביל 3 חתיכות פלסטיק מסין. העיקר לסחוט עוד כסף מהלקוחות.
מלצעוק עליהם לא יצא כלום, והפשרה שהציעו לי "לפנים משורת הדין" (עלק) היא יריקה בפנים. ועוד ניסו להגיד לי שהם מפסידים על השלט. ביקשתי אם ככה לקבל רשמית את מחיר העלות ואם הם אכן מפסידים אני מוכן לכל הצעה שלהם. כמובן שלא קיבלתי תשובה.
אני לא מבין מה העניין פה (מלבד גניבה לאור היום) הרי השלט הוא חלק מהממיר. אם הממיר תקול הם פשוט מחליפים ולא מחייבים.
אין מילים. בושה וחרפה שחברה שחברה שמפיקה לעצמה פרסומות מיותרות במיליוני שקלים לא נותנת ללקוחות שלה גם את המעט הזה. למרות היתרון של יס בתוכן אני מוכן לעבור ל HOT רק בגלל העיקרון.
פףףףף....בקיצור, יש אולי טכנאי פרטי באזור תל אביב שיכול לתקן את השלטים במחיר שפוי?
יש לנו בבית 3 ממירים והשלטים המעפנים האלה מתקלקלים בערך כל שנה (צריך ללחוץ חזק מאוד, ולפעמים גם זה לא מגיב). לא הגיוני שאני אשלם להם כמעט 200 שח בשביל 3 חתיכות פלסטיק מסין. העיקר לסחוט עוד כסף מהלקוחות.
מלצעוק עליהם לא יצא כלום, והפשרה שהציעו לי "לפנים משורת הדין" (עלק) היא יריקה בפנים. ועוד ניסו להגיד לי שהם מפסידים על השלט. ביקשתי אם ככה לקבל רשמית את מחיר העלות ואם הם אכן מפסידים אני מוכן לכל הצעה שלהם. כמובן שלא קיבלתי תשובה.
אני לא מבין מה העניין פה (מלבד גניבה לאור היום) הרי השלט הוא חלק מהממיר. אם הממיר תקול הם פשוט מחליפים ולא מחייבים.
אין מילים. בושה וחרפה שחברה שחברה שמפיקה לעצמה פרסומות מיותרות במיליוני שקלים לא נותנת ללקוחות שלה גם את המעט הזה. למרות היתרון של יס בתוכן אני מוכן לעבור ל HOT רק בגלל העיקרון.
פףףףף....בקיצור, יש אולי טכנאי פרטי באזור תל אביב שיכול לתקן את השלטים במחיר שפוי?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
זה קצת שונה .. הממיר לא נופל ,לא נשבר ולא לוחצים עליו כול היום ,אז התלקות הם לרוב בגלל נזק שניגרם עם הזמן , לעומת זאת את השלט זורקים ,לוחצים וגם מפילים .
נכון שהם מגזימים עם זה אין וויכוח ,פעם זה היה חינם,אחר כך תשלום של עשרות שקלים בודדים ,ועכשיו 60
למזלי לא החלפתי את השלטים כשנתיים לפחות .
נכון שהם מגזימים עם זה אין וויכוח ,פעם זה היה חינם,אחר כך תשלום של עשרות שקלים בודדים ,ועכשיו 60
למזלי לא החלפתי את השלטים כשנתיים לפחות .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2611
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
נושא החלפת השלטים הוא בסניפי הדואר (גם להוט נראה לי) והתשלום גם שמה, לכן לא ניתן להתגמש במחיר.
במקרה שלי- באותו הזמן שהיה לי בעיה בממיר גם התקלקל לי השלט, בקיצור, הטכנאי שהגיע אלי היה נחמד והחליף לי את השלט עם שלט אחר שהיה לו באוטו (מלקוח שהתנתק).
ככה שאם במקרה יש לך בעיה כלשהי תנסה לתפוס שני ציפורים במכה (תלוי מאוד גם ברמת הנחמדות של הטכנאי)
במקרה שלי- באותו הזמן שהיה לי בעיה בממיר גם התקלקל לי השלט, בקיצור, הטכנאי שהגיע אלי היה נחמד והחליף לי את השלט עם שלט אחר שהיה לו באוטו (מלקוח שהתנתק).
ככה שאם במקרה יש לך בעיה כלשהי תנסה לתפוס שני ציפורים במכה (תלוי מאוד גם ברמת הנחמדות של הטכנאי)
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
שנים יש לנו במשפחה שלטים וכמעט אף פעם לא החלפנו, להערכתי נושא של החלפה כל חצי שנה הוא מוגזם ויכול לנבוע רק מכך שמישהו מבלי להצביע על חשודים מיידיים "הורס" את השלטים... במקרה הזה נשאר לנסות חינוך, מגיני סליקון וכיסויים כאלה ואחרים ולקוות לטוב - שלט אמור להחזיק מספר שנים טובות.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

לא הייתי נסחף...riji כתב:שנים יש לנו במשפחה שלטים וכמעט אף פעם לא החלפנו, להערכתי נושא של החלפה כל חצי שנה הוא מוגזם ויכול לנבוע רק מכך שמישהו מבלי להצביע על חשודים מיידיים "הורס" את השלטים... במקרה הזה נשאר לנסות חינוך, מגיני סליקון וכיסויים כאלה ואחרים ולקוות לטוב - שלט אמור להחזיק מספר שנים טובות....
זה סך הכל שלט - עלות החלפה 60 ש"ח.
זה לא סברובסקי
שנים שיש לי שלטים בבית, והם לא מתקלקלים כ"כ מהר, רק באמת אחרי נפילות וכד'.
ואז למה יס צריכה לשלם לך על זה שאתה לא שומר על השלטים?
ואז למה יס צריכה לשלם לך על זה שאתה לא שומר על השלטים?
אני מסכים, אבל במקרה שמישהו נדרש להחליף שלטים כל חצי שנה (לא מבין, אבל נניח) אזי העלות המצטברת מתקרבת לסברובסקי ובהתאם צריכה להיות ההשקעה בהגנה. עלות מגן סיליקון לשלט היא מספר שקלים בודדים ולא יותר.yoav4x4 כתב:לא הייתי נסחף...riji כתב:שנים יש לנו במשפחה שלטים וכמעט אף פעם לא החלפנו, להערכתי נושא של החלפה כל חצי שנה הוא מוגזם ויכול לנבוע רק מכך שמישהו מבלי להצביע על חשודים מיידיים "הורס" את השלטים... במקרה הזה נשאר לנסות חינוך, מגיני סליקון וכיסויים כאלה ואחרים ולקוות לטוב - שלט אמור להחזיק מספר שנים טובות....
זה לא סברובסקי...
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אתה אוהב לשלם להם אקסטרה? לבריאות שיהיה לך. יס לא "משלמים לי" על שום דבר.ariel-ro כתב:שנים שיש לי שלטים בבית, והם לא מתקלקלים כ"כ מהר, רק באמת אחרי נפילות וכד'.
ואז למה יס צריכה לשלם לך על זה שאתה לא שומר על השלטים?...
גם לי יש עוד שלטים של מכשירים אחרים בבית שאני משתמש בהם על בסיס יומי והם שנים לא התקלקלו ולא משנה שגם הם נפלו פה ושם. מה כבר מקלקל שלט בלהעביר ערוץ פה ושם?
אין לאף לקוח אינטרס לטרטר את עצמו על ידי זה שהוא יהרוס לעצמו את השלטים, נכון? השלטים האלה זולים ומתקלקלים מהר מדי משימוש סביר (=לא הטחתי אותם בקיר כשאני מעוצבן) והעלות של יס מגוחכת לעומת הרווח שהם עושים מזה. תמורת 250-300 שח שהם מקבלים פר לקוח כל חודש הייתי מצפה שלא יסחטו כסף על שלט שבקושי עולה להם, או לכל הפחות רק יגבו תשלום סמלי.
-
mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

אמרתי שנה ויותר, לא חצי שנה.riji כתב:אני מסכים, אבל במקרה שמישהו נדרש להחליף שלטים כל חצי שנה (לא מבין, אבל נניח) אזי העלות המצטברת מתקרבת לסברובסקי ובהתאם צריכה להיות ההשקעה בהגנה. עלות מגן סיליקון לשלט היא מספר שקלים בודדים ולא יותר.yoav4x4 כתב:לא הייתי נסחף...riji כתב:שנים יש לנו במשפחה שלטים וכמעט אף פעם לא החלפנו, להערכתי נושא של החלפה כל חצי שנה הוא מוגזם ויכול לנבוע רק מכך שמישהו מבלי להצביע על חשודים מיידיים "הורס" את השלטים... במקרה הזה נשאר לנסות חינוך, מגיני סליקון וכיסויים כאלה ואחרים ולקוות לטוב - שלט אמור להחזיק מספר שנים טובות....
זה לא סברובסקי......
תודה על התיקון אבל גם שנה ויותר מפתיע אותי... כמו שכבר אמרתי בעשור שאנחנו ביס נדרשנו להחלפת שלטים פעם אחת בלבד וגם זה בגלל שכולם השתמשו בו עם ידיים מלוכלכות במטבח וזה כולל שלטים שונים מכל מיני תקופות, כולם עובדים טוב ללא בעיות.
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2337
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
דעתי עליהם ידועה (דרך אגב הם גם באים היום לאסוף את הציוד שלהם אחרי שדרכינו נפרדו ולא בנעימים!)
רק בשביל לסבר את האוזן לכל המנויים תסתכלו בחשבונית החודשית - רובכם משלמים על השכרת ציוד מ YES הכולל את הממירים, רק שבשום מקום הם לא טורחים לרשום שהשלט לא מכוסה באחריות תחח סעיף ההשכרה.
ככה שכמו שנאמר או שיש טכנאי נחמד שמחליף בחינם ואו משלמים (כמו פריארים)
בהמון מקרים גם השלט החלופי הוא לא חדש אלא של לקוח אחר (כמו שנרשם) ואו מחודש.
לעשות היום חוזה לספק כבלים\לווין נהיה כמו לחתום על משכנתא, אף פעם לא בודקים את האותיות הקטנות.
רק בשביל לסבר את האוזן לכל המנויים תסתכלו בחשבונית החודשית - רובכם משלמים על השכרת ציוד מ YES הכולל את הממירים, רק שבשום מקום הם לא טורחים לרשום שהשלט לא מכוסה באחריות תחח סעיף ההשכרה.
ככה שכמו שנאמר או שיש טכנאי נחמד שמחליף בחינם ואו משלמים (כמו פריארים)
בהמון מקרים גם השלט החלופי הוא לא חדש אלא של לקוח אחר (כמו שנרשם) ואו מחודש.
לעשות היום חוזה לספק כבלים\לווין נהיה כמו לחתום על משכנתא, אף פעם לא בודקים את האותיות הקטנות.
אני נאלצתי ללעמוד חצי שעה בדואר להחלפת השלטים של הוט בסניף הדואר במחיר 60 שח לאחד.guyezra כתב:השלטים של הוט דווקא די עמידים...
לילדים שלי וגם לאשתי () יש נטייה להחזיק את השלט כל הזמן ביד, ואז מדי הם חולמים והשלט מתעופף לו לרצפה.
אולי 3 שנים כבר לא החלפתי שלט....
אחד גור כלבים כרסם ,והשני הילד טבל בשרותים
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

נו, עדיף ככה מאשר שהילד יטבול את הכלב בשירותים....רוביןהוד כתב:אני נאלצתי ללעמוד חצי שעה בדואר להחלפת השלטים של הוט בסניף הדואר במחיר 60 שח לאחד.
אחד גור כלבים כרסם ,והשני הילד טבל בשרותים...
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

טוב, קנס זה כבר באמת לא מצחיקרוביןהוד כתב:ההוצאה הכספית שלי מצחיקה מישהו?120 שקלים על שלטים בשווי 5 דולר.IamEzio כתב:אני עדיין מנסה להבין איך השלט הגיעה לשירותים...
החצי שעה בתור בדואר,והקנס על חניה עלה יותר...