בעיה עם mpc-hc
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
לאחרונה, כאשר אני מעוניין להפעיל קבצי ווידאו ישירות באמצעות mpc-hc, הנגן פשוט מסרב לעבוד.
הדרך היחידה שבה אפשר להריץ את אותם קבצים, היא רק כאשר מפעילים קודם את הנגן, ואחר כך מאתרים את הקובץ באמצעות QUICK OPEN FILE
כמובן שדרך זו הרבה פחות נוחה מאשר הפעלה ישירה של הקובץ.
יש לציין שקודם, לא הייתה הבעיה הזו.
אם כך מה השתבש אצלי, ואיך ניתן לתקן זאת?
תודה רבה
לאחרונה, כאשר אני מעוניין להפעיל קבצי ווידאו ישירות באמצעות mpc-hc, הנגן פשוט מסרב לעבוד.
הדרך היחידה שבה אפשר להריץ את אותם קבצים, היא רק כאשר מפעילים קודם את הנגן, ואחר כך מאתרים את הקובץ באמצעות QUICK OPEN FILE
כמובן שדרך זו הרבה פחות נוחה מאשר הפעלה ישירה של הקובץ.
יש לציין שקודם, לא הייתה הבעיה הזו.
אם כך מה השתבש אצלי, ואיך ניתן לתקן זאת?
תודה רבה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כנראה שהתקנת תוכנה ששינתה לך את ברירת המחדל עבור נגינת הקובץ.
כדי לתקן את זה, קליק ימני על הקובץ, בחירה ב-Open With ואז ב-Choose default program.
תופיע רשימה, ממנה בחר את ה-MPC HC. אם הוא לא מופיע שם, לחץ על Browse והצבע על קובץ התוכנה.
כדי לתקן את זה, קליק ימני על הקובץ, בחירה ב-Open With ואז ב-Choose default program.
תופיע רשימה, ממנה בחר את ה-MPC HC. אם הוא לא מופיע שם, לחץ על Browse והצבע על קובץ התוכנה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
הפתרון של פתיחת קובץ באמצעות Open With לא תמיד עובד ב Windows 7 עבור הפעלות חוזרות.
פתרון משכנע יותר עבור מערכת ההפעלה הינו פתיחת ההגדרות של MPC-HC ותחת Formats יש לבחור את הסיומות המתאימות עבור קבצי הוידאו בהם יש עניין להפעיל את MPC-HC לטובתם.
פתרון משכנע יותר עבור מערכת ההפעלה הינו פתיחת ההגדרות של MPC-HC ותחת Formats יש לבחור את הסיומות המתאימות עבור קבצי הוידאו בהם יש עניין להפעיל את MPC-HC לטובתם.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה לכם.
לא זוכר מה בדיוק התקנתי לאחרונה, אך בכל אופן, שום דבר ממה שהצעתם, לא ממש עוזר.
תחילה ניסיתי לפעול לפי ההדרכה של pixies, אבל עדיין אין אפשרות להפעיל קבצים בצורה ישירה.
לאחר מכן , בהתאם לדבריו של זיו, סימנתי את כל הסיומות הקיימות ( לא משנה לי, כי mpc-hc הוא הנגן המרכזי שלי), אבל גם זה לא שינה כלום.
רעיונות נוספים?
לא זוכר מה בדיוק התקנתי לאחרונה, אך בכל אופן, שום דבר ממה שהצעתם, לא ממש עוזר.
תחילה ניסיתי לפעול לפי ההדרכה של pixies, אבל עדיין אין אפשרות להפעיל קבצים בצורה ישירה.
לאחר מכן , בהתאם לדבריו של זיו, סימנתי את כל הסיומות הקיימות ( לא משנה לי, כי mpc-hc הוא הנגן המרכזי שלי), אבל גם זה לא שינה כלום.
רעיונות נוספים?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46371
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, אז שתי שאלות בבקשה:
1. האם יש גרסה מסוימת שמומלצת, או שפשוט לבחור באחרונה ביותר?
2. האם הסרה והתקנה מחודשת תשמור על הקנפוג הקיים, או שיהיה צורך להגדיר הכול מחדש?
תודה
1. האם יש גרסה מסוימת שמומלצת, או שפשוט לבחור באחרונה ביותר?
2. האם הסרה והתקנה מחודשת תשמור על הקנפוג הקיים, או שיהיה צורך להגדיר הכול מחדש?
תודה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

אוקיי, תודה לכם