צריך עזרה בבקשה בבעיה בהפעלת סרטים דרך YAMJ
יש לי A-200 שמזרים דרך NFS ברשת קווית.
הורדתי את החבילה המוכנה של YAMJ SabishV2 ועבדתי לפי המדריך פה בפורום.
הכל רץ טוב, התוכנה סרקה את החומר שעל הארד דיסק.
המזרים מעלה אוטומטית את הקובץ INDEX שנוצר והכל נראה מעולה.
הבעיה היא כאשר אני לוחץ להפעיל את הסרט, נהיה מסך שחור לשניה ואז המסך חוזר למסך בחירה הסרט.
אני לא מצליח להריץ אף סרט.
ניסיתי גם עם הסקין של AEON ו YAMJ אחר (לא מהחבילה) ואותה בעיה.
הסרטים עובדים ללא בעיות ללא ה YAMJ, הבעיה היא רק שאני רוצה להפעיל סרט דרך ה JUKEBOX.
הסרטים עובדים טוב גם דרך ה NMJ מהעידכון האחרון אבל החבילה של YAMJ SabishV2 הרבה יותר טובה.
מה יכולה להיות הבעיה ?
הבעיה היא כאשר אני לוחץ להפעיל את הסרט, נהיה מסך שחור לשניה ואז המסך חוזר למסך בחירה הסרט.
הסרטים עובדים ללא בעיות ללא ה YAMJ, הבעיה היא רק שאני רוצה להפעיל סרט דרך ה JUKEBOX.
הסרטים עובדים טוב גם דרך ה NMJ מהעידכון האחרון אבל החבילה של YAMJ SabishV2 הרבה יותר טובה.
מה יכולה להיות הבעיה ?
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
האם השתמשת ב YAMJ GUI Config v0.51.exe להגדרת את הנתיבים?
אם כן, האם כשהכנסת את כתובת ה IP של הסטרימר שלך בשדה On a Network path on the NMT, קיבלת את שיתוף ה NFS שמוגדר?
בכל מקרה, בשדה הראשון ב YAMJ GUI Config v0.51.exe יש לבחור את הספרייה בה נמצאים הסרטים.
בשדה השני, אתה צריך לבחור On a Network path on the NMT ובחלון שנפתח להכניס את כתובת ה IP של ה C200 ואז לבחור את השיתוף המוגדר.
השדה השלישי, שכותרתו NMT Path יתמלא לבד אחרי שתבחר בשיתוף המתאים.
אח"כ select Dir - היכן שאתה רוצה שתישמר ספריית ה Jukebox. אצלי גם ספריית ה Jukebox יושבת על ה NAS.
Add - להוספת הספריה שבחרת (רק לאשר), ואז Save (ואז OK ופעמיים NO).
זהו, אח"כ להריץ את ה MY_YAMJ.CMD ובסיום הג'וקבוקס אמור לעבוד.
אם זה לא הולך, נסה להריץ סרט ישירות מקיר הסרטים (ע"י לחיצה על PLAY) ובדוק אם הוא מנגן.
אם כן, האם כשהכנסת את כתובת ה IP של הסטרימר שלך בשדה On a Network path on the NMT, קיבלת את שיתוף ה NFS שמוגדר?
בכל מקרה, בשדה הראשון ב YAMJ GUI Config v0.51.exe יש לבחור את הספרייה בה נמצאים הסרטים.
בשדה השני, אתה צריך לבחור On a Network path on the NMT ובחלון שנפתח להכניס את כתובת ה IP של ה C200 ואז לבחור את השיתוף המוגדר.
השדה השלישי, שכותרתו NMT Path יתמלא לבד אחרי שתבחר בשיתוף המתאים.
אח"כ select Dir - היכן שאתה רוצה שתישמר ספריית ה Jukebox. אצלי גם ספריית ה Jukebox יושבת על ה NAS.
Add - להוספת הספריה שבחרת (רק לאשר), ואז Save (ואז OK ופעמיים NO).
זהו, אח"כ להריץ את ה MY_YAMJ.CMD ובסיום הג'וקבוקס אמור לעבוד.
אם זה לא הולך, נסה להריץ סרט ישירות מקיר הסרטים (ע"י לחיצה על PLAY) ובדוק אם הוא מנגן.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
יש לך בעיה בהגדרת ה NMT Path .tzahi כתב:יש לי A-200 שמזרים דרך NFS ברשת קווית.
מה יכולה להיות הבעיה ?...
תעלה לפה את צילום המסך של מה שרשום בשדה של ה NMT Path