פופקורן A210 בארץ ?!
טילפנתי ל KSP , אחרי המתנה מייגעת על הקו נאמר לי שהוא הגיע ומחירו 990 ש"ח .
קיויתי שהמחיר יהיה נמוך יותר - באזור ה 800 הייתי רץ לקנות .
במחיר הזה נראה לי שאחכה ל בוקסי .
מה עם הנחה לחברי הפורום ?
מה עם הנחה למי שקוראים לו גל ??
דרך אגב , מחירו של ה A200 בבורסת באג\קיי.אס.פי ממשיך לרדת ....
f.y.i
קיויתי שהמחיר יהיה נמוך יותר - באזור ה 800 הייתי רץ לקנות .
במחיר הזה נראה לי שאחכה ל בוקסי .
מה עם הנחה לחברי הפורום ?
מה עם הנחה למי שקוראים לו גל ??
דרך אגב , מחירו של ה A200 בבורסת באג\קיי.אס.פי ממשיך לרדת ....
f.y.i
היתרון היחיד שלו הוא מארז מתכתי שמפזר את החום יותר טוב, וקירור פסיבי למעבד.Valugar כתב:כן, גם יש להם אותו עכשיו באתר...
מה הייתרונות שלו אל מול ה-A200?...
בגלל שהמארז שיצא לA200 היה גרוע ומפלסטיק היו הרבה תלונות על החימום..
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לדעתי הם רוצים לעשות הבדלה מהדגם הישן ולאחר שהמלאי ייגמר המחיר יירד, אולי משמעותית...
לגבי המחיר הנוכחי, עדיין מדובר על מחיר טוב בהתחשב לפיצ'רים שאתה מקבל, שחלקם לא קיימים במכשירים הרבה יותר יקרים, וגם בייבוא אישי אתה תשלם כ-1,200 ש"ח (סופי), אבל זה שיקול שלך.
אין ספק שלאור ההבדלים הקטנים ולאחר התמחור האגרסיבי של ה-A200, המחיר הריאלי לדגם החדש נע בין 800 ל-900 ש"ח.
לגבי המחיר הנוכחי, עדיין מדובר על מחיר טוב בהתחשב לפיצ'רים שאתה מקבל, שחלקם לא קיימים במכשירים הרבה יותר יקרים, וגם בייבוא אישי אתה תשלם כ-1,200 ש"ח (סופי), אבל זה שיקול שלך.
אין ספק שלאור ההבדלים הקטנים ולאחר התמחור האגרסיבי של ה-A200, המחיר הריאלי לדגם החדש נע בין 800 ל-900 ש"ח.
התקשרתי גם לבררNimdA כתב:מוזר באתר שלהם רשום שהמוצר לא זמין במלאי
http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11607...
מחר יהיה בכל הסניפים אני שריינתי אחד במקום האקסטירמר ששבק חיים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
התמחור בהחלט מעצבן לאחר שראינו עד כמה נמוך ירד המחיר של ה A-200, אך מצד שני, המחיר בארץ עבור ה A-210 יוצא יותר זול מייבוא אישי.
בהחלט ראוי לשבח את KSP אשר מאז כניסתם לתחום, הורידו את הכדאיות של ייבוא מזרימי מדיה על ידי הצרכנים הפרטיים.
בהחלט ראוי לשבח את KSP אשר מאז כניסתם לתחום, הורידו את הכדאיות של ייבוא מזרימי מדיה על ידי הצרכנים הפרטיים.
- shualy
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 389
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
A200 ב590 ש"ח בKSP עכשיו!!!!!!!
מישהו רואה הצדקה למחיר כפול?
אני קניתי עם הA200 את הCoolerMaster NotePal D1 Notebook Cooler שעושה עבודה מדהימה וחרישית.
הגוף קירור גם בדיוק בגודל של הפופקורן,,,,ממש כאילו יוצר בשבילו וגם אינו "גונב" יציאת USB.
מישהו רואה הצדקה למחיר כפול?
אני קניתי עם הA200 את הCoolerMaster NotePal D1 Notebook Cooler שעושה עבודה מדהימה וחרישית.
הגוף קירור גם בדיוק בגודל של הפופקורן,,,,ממש כאילו יוצר בשבילו וגם אינו "גונב" יציאת USB.
ניתן להציץ בגלריה שלי כאן:
www.uriavitan.com
www.uriavitan.com
הגוף קירור גם בדיוק בגודל של הפופקורן,,,,ממש כאילו יוצר בשבילו וגם אינו "גונב" יציאת USB
תוכל לפרט יותר אולי גם תמונות
והאם המאוור הפנימי עדיין מחובר?
הגוף קירור גם בדיוק בגודל של הפופקורן,,,,ממש כאילו יוצר בשבילו וגם אינו "גונב" יציאת USB
תוכל לפרט יותר אולי גם תמונות
והאם המאוור הפנימי עדיין מחובר?
היי,ziv_r כתב:התמחור בהחלט מעצבן לאחר שראינו עד כמה נמוך ירד המחיר של ה A-200, אך מצד שני, המחיר בארץ עבור ה A-210 יוצא יותר זול מייבוא אישי.
בהחלט ראוי לשבח את KSP אשר מאז כניסתם לתחום, הורידו את הכדאיות של ייבוא מזרימי מדיה על ידי הצרכנים הפרטיים....
מתי תשוחרר ביקורת על הדגם הנ"ל?
"עליך להמשיך ללמוד, כל עוד יש משהו שאינך יודע"
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
-סנקה-
Gravity cannot be held responsible for people falling in love
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
על מה יש לעשות ביקרות? על סוג המתכת של המארז?DMR-user כתב:היי,ziv_r כתב:התמחור בהחלט מעצבן לאחר שראינו עד כמה נמוך ירד המחיר של ה A-200, אך מצד שני, המחיר בארץ עבור ה A-210 יוצא יותר זול מייבוא אישי.
בהחלט ראוי לשבח את KSP אשר מאז כניסתם לתחום, הורידו את הכדאיות של ייבוא מזרימי מדיה על ידי הצרכנים הפרטיים....
מתי תשוחרר ביקורת על הדגם הנ"ל?...