שאלה על פלאש
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש לי SB400 של ניקון. אין לו AF ASSIST (כלומר תאורה קרובה ל-IR בשביל AF).
לא ממש מתאים לי לעבור לפלאש גדול יותר (הפלאש של מרטין, אם אני זוכר נון SB700 שוקל טונה ואני מוותר על התענוג מראש).
מה דעתכם על ה-Sunpak PF30X שנראה כמו SB400 עם תוספת תאורה AF ASSIST?
לא ממש מתאים לי לעבור לפלאש גדול יותר (הפלאש של מרטין, אם אני זוכר נון SB700 שוקל טונה ואני מוותר על התענוג מראש).
מה דעתכם על ה-Sunpak PF30X שנראה כמו SB400 עם תוספת תאורה AF ASSIST?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- shayhe
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- שם מלא: שי
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
לי יש את ה sb-600 שעדיין נחשב לפלאש חובבנים
אבל הוא דומה מבחינת ה AF Assist לדגמים יותר מתקדמים.
יש לו זום אוטומטי בין 24-85 לרב זה מספק. הוא נטען מהר בין צילומים (כלומר מספק, לא היה לי פלאש אחר אז אני לא יודע באופן יחסי לאחרים)
מבחינת משקל 300 גרם ללא בטריות.
הפלאש שהצעת הוא 220.
שי
אבל הוא דומה מבחינת ה AF Assist לדגמים יותר מתקדמים.
יש לו זום אוטומטי בין 24-85 לרב זה מספק. הוא נטען מהר בין צילומים (כלומר מספק, לא היה לי פלאש אחר אז אני לא יודע באופן יחסי לאחרים)
מבחינת משקל 300 גרם ללא בטריות.
הפלאש שהצעת הוא 220.
שי
- LiorDrZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1777
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 190 פעמים
עופר,
מכיוון שאתה תעבוד רק במוד iTTL (מרחק העבודה יקבע ע"י שימוש בנתונים של העדשה וכך המצלמה תחשב את עוצמת הבזקה ) אני לא הייתי פונה למבזקים שעובדים במוד ידני בו אתה תצטרך לקבוע את עוצמת ההבזקה בצורה ידנית. אני ממליץ לך לרכוש את ה SB600 או את המחליף שלו החדש ה SB700.
אופציה נוספת לפלאש שיעבוד בצורה טובה עם המצלמה שלך של חברת מץ דגם METZ 48 AF1. אבל מחירו קרוב מאד למחיר של פלאש של ניקון ואני אישית מעדיף ניקון...
ליאור
מכיוון שאתה תעבוד רק במוד iTTL (מרחק העבודה יקבע ע"י שימוש בנתונים של העדשה וכך המצלמה תחשב את עוצמת הבזקה ) אני לא הייתי פונה למבזקים שעובדים במוד ידני בו אתה תצטרך לקבוע את עוצמת ההבזקה בצורה ידנית. אני ממליץ לך לרכוש את ה SB600 או את המחליף שלו החדש ה SB700.
אופציה נוספת לפלאש שיעבוד בצורה טובה עם המצלמה שלך של חברת מץ דגם METZ 48 AF1. אבל מחירו קרוב מאד למחיר של פלאש של ניקון ואני אישית מעדיף ניקון...
ליאור