מחפש דיסק פנימי לסטרימר
אני לא חושב שיש דיסק מומלץ. לכל אחד יש נסיון רע עם דיסק מסויים שקרס לו בעבר והוא יתרחק ממנו בעתיד.
נראה לי שבאופן כללי עדיף לא לקחת את הסידרה הירוקה של WD, סידרת ה-LP של סיגייט או סידרת ה-R54 של סמסונג בגלל שמהירות הדיסקים נעה לרוב סביב ה-5400 RPM, למרות החיסכון בחשמל שזו גולת הכותרת של הדיסקים האלו.
יש הטוענים כי דיסקים של סמסונג רועשים יותר מחבריהם.
לי יש אחד כזה ואני לא סובל מרעש מיוחד.
מה גם שהמאוורר של המערכת מרעיש יותר גם ככה.
נראה לי שבאופן כללי עדיף לא לקחת את הסידרה הירוקה של WD, סידרת ה-LP של סיגייט או סידרת ה-R54 של סמסונג בגלל שמהירות הדיסקים נעה לרוב סביב ה-5400 RPM, למרות החיסכון בחשמל שזו גולת הכותרת של הדיסקים האלו.
יש הטוענים כי דיסקים של סמסונג רועשים יותר מחבריהם.
לי יש אחד כזה ואני לא סובל מרעש מיוחד.
מה גם שהמאוורר של המערכת מרעיש יותר גם ככה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני לא יודע למה אתה ממליץ לא לקחת דיסק מסדרה "ירוקה".
הדיסקים האלה נועדו לעבודה מסוג זה (מארז קטן עם קירור מוגבל או פאסיבי).
מעבר לזה, אין קשר לעובדה שהם עובדים במהירות 5,400 או 5,900 RPM, רוב הדיסקים החיצוניים מסוג 2.5" עובדים במהירות 5,400 ואין שום בעיה להעביר דרכם כל סוג של תוכן בניגון (כולל תכני בלו-ריי), מה גם שבמקרה של פותח השרשור מדובר על דיסק פנימי בחיבור SATA.
אחרי הכל, הדיסקים האלה אמורים לצרוך פחות חשמל ולעבוד לאורך זמן בתנאים קשים.
אני, באופן אישי, מאוד מרוצה מדיסק מסדרה ירוקה של WD בנפח 2TB. לדעתי יש גם משתמשי DVICO שעושים שימוש באותו דיסק.
כנס לשרשור עדכוני הקושחה של DVICO, קח כמה עמודים אחורה ותמצא מידע בנושא. לדעתי יש גם איזה ג'אמפר שצריך לעשות בו שימוש במכשירי DVICO. כנס לשרשור המדובר ותקבל את כל האינפורמציה שאתה צריך.
הדיסקים האלה נועדו לעבודה מסוג זה (מארז קטן עם קירור מוגבל או פאסיבי).
מעבר לזה, אין קשר לעובדה שהם עובדים במהירות 5,400 או 5,900 RPM, רוב הדיסקים החיצוניים מסוג 2.5" עובדים במהירות 5,400 ואין שום בעיה להעביר דרכם כל סוג של תוכן בניגון (כולל תכני בלו-ריי), מה גם שבמקרה של פותח השרשור מדובר על דיסק פנימי בחיבור SATA.
אחרי הכל, הדיסקים האלה אמורים לצרוך פחות חשמל ולעבוד לאורך זמן בתנאים קשים.
אני, באופן אישי, מאוד מרוצה מדיסק מסדרה ירוקה של WD בנפח 2TB. לדעתי יש גם משתמשי DVICO שעושים שימוש באותו דיסק.
כנס לשרשור עדכוני הקושחה של DVICO, קח כמה עמודים אחורה ותמצא מידע בנושא. לדעתי יש גם איזה ג'אמפר שצריך לעשות בו שימוש במכשירי DVICO. כנס לשרשור המדובר ותקבל את כל האינפורמציה שאתה צריך.
חיפשתי בשרשור של dvico אבל הוא פשוט ארווווך
לחפש שם משהו זה ממש לחפש מחט בערימה של שחט. כל מילת מפתח מקפיצה שלך את כל השרשור (94 עמודים!!)
הסתכלתי עד עכשיו בפורום של חומרה, ספציפית של אחסון ושם ממליצים בכלל על סמסונג אבל הדברים שחשובים לי מלבד היכולת לעמוד בשידור וידאו בכל פורמט הוא שקט. רציתי לדעת אם יש דיסק מומלץ ע"י בעל ניסיון בפורום עם דגש על עמידה בביצועים ושקט.
הסתכלתי עד עכשיו בפורום של חומרה, ספציפית של אחסון ושם ממליצים בכלל על סמסונג אבל הדברים שחשובים לי מלבד היכולת לעמוד בשידור וידאו בכל פורמט הוא שקט. רציתי לדעת אם יש דיסק מומלץ ע"י בעל ניסיון בפורום עם דגש על עמידה בביצועים ושקט.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
בבקשה, הסבר מפורט של אריה, בדיוק לגבי הדיסק שדיברתי עליו (פוסט 1,253):
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=1245
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=1245
- DannyZ
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
אני קניתי Western Digital Caviar Green 2TB WD20EARS עבור ה-S1.
אין לי כל טענות.
לא שומע כלום. אף לא איוושה קלושה.
בעיקרון לא מתחמם.
רק כאשר מעביר אליו מסות של בייטים המכשיר קצת מתחמם (ברמה של פושר מינוס מינוס), לא ראיתי צורך לשנות את מהירות המאוורר בשל כך.
זוהה ופורמט ע"י ה-S1.
נרכש במחיר 480 ש"ח.
אין לי כל טענות.
לא שומע כלום. אף לא איוושה קלושה.
בעיקרון לא מתחמם.
רק כאשר מעביר אליו מסות של בייטים המכשיר קצת מתחמם (ברמה של פושר מינוס מינוס), לא ראיתי צורך לשנות את מהירות המאוורר בשל כך.
זוהה ופורמט ע"י ה-S1.
נרכש במחיר 480 ש"ח.