המחיר המופקע של COD black ops- גרסת ה PC
זו מגמה שהתחילה כבר במשחק הקודם - modern warfare 2 - הוא נמכר בזמנו בארץ במחיר מופקע של 280 שח, בעוד שבדרך כלל משחקים חדשים נמכרים ב 229 שקל, שזה השווה ערך (פחות או יותר, תלוי בשער..) ל49$ דולר בהם הם נמכרים בחו"ל.
את משחק ההמשך - black ops, כבר מוכרים בישראל ב 328 שקל, מחיר חסר כל תקדים למשחק PC. למה? שום סיבה, מלבד התאבון של המפיץ. אני תולה את האשמה בו, ולא בחנויות, כי כולם מוכרים במחיר הזה. זו פשוט תאוות בצע מגעילה.
אני הזמנתי את העותק שלי מאנגליה, קיבלתי אותו היום, עלה לי 231 שקל, כולל משלוח. כמעט כמו המחיר המסורתי הישראלי של 229 שקל. אם הייתי מתאמץ בטח הייתי מוצא אותו אפילו יותר בזול.
את משחק ההמשך - black ops, כבר מוכרים בישראל ב 328 שקל, מחיר חסר כל תקדים למשחק PC. למה? שום סיבה, מלבד התאבון של המפיץ. אני תולה את האשמה בו, ולא בחנויות, כי כולם מוכרים במחיר הזה. זו פשוט תאוות בצע מגעילה.
אני הזמנתי את העותק שלי מאנגליה, קיבלתי אותו היום, עלה לי 231 שקל, כולל משלוח. כמעט כמו המחיר המסורתי הישראלי של 229 שקל. אם הייתי מתאמץ בטח הייתי מוצא אותו אפילו יותר בזול.
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אפשר לחכות עוד קצת, ואז לקנות אותו יותר בזול.
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אני גם חושב שהמחיר מופקע וגם שהמחיר של MW2 היה מופקע. למרות זאת את הקודם קניתי (ונהניתי מאוד ממנו), אבל אני אחכה קצת לפני הרכישה של BO פשוט כי יש לי עוד מלא משחקים אחרים בתור..
אגב, למה לא לקנות מ-Steam ב-60$? אתה לא צריך לעשות אקטיבציה, הכל יורד מהר ואתה תמיד יכול בעתיד להוריד שוב רק באמצעות היוזר שלך ב-Steam. הכי פשוט שיש, מניסיון.
אגב, למה לא לקנות מ-Steam ב-60$? אתה לא צריך לעשות אקטיבציה, הכל יורד מהר ואתה תמיד יכול בעתיד להוריד שוב רק באמצעות היוזר שלך ב-Steam. הכי פשוט שיש, מניסיון.
אני קניתי סידיקי רוסי ב20 פאונד, והחלפתי את הקבצים עם הגרסה של האירופאי..
www.cjs-cdkeys.com
www.cjs-cdkeys.com
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.
Buy first, Ask questions later.