קינקט על אקס בוקס ארקייד פרוץ 1.6
שלום,
ברשותי אקס בוקס ארקייד פרוץ 1.6 אקסטרים (או 1.61, כבר לא זוכר).
השבוע הבאתי מארה"ב קינקט במחיר מעולה (135$ מחיר BLACK FRIDAY), ועכשיו כל שנותר הוא לחבר.
האם גרסת הפריצה שיש לי תאפשר להפעיל משחקי קינקט צרובים?
יש לציין כי אינני משחק ברשת, ולכן אין לי חשש מבאן עקב הטענת משחקים חדשים.
האם משחק קינקט מקורי שנרכש בארץ יעבוד (המשחק המצורף לקינקט האמריקאי הוא בפורמט NTSC כמובן ולא יעבוד...)
אודה לעונים, או המפנים לשרשור מתאים, לא מצאתי כזה בפורום.
תודה,
חן
ברשותי אקס בוקס ארקייד פרוץ 1.6 אקסטרים (או 1.61, כבר לא זוכר).
השבוע הבאתי מארה"ב קינקט במחיר מעולה (135$ מחיר BLACK FRIDAY), ועכשיו כל שנותר הוא לחבר.
האם גרסת הפריצה שיש לי תאפשר להפעיל משחקי קינקט צרובים?
יש לציין כי אינני משחק ברשת, ולכן אין לי חשש מבאן עקב הטענת משחקים חדשים.
האם משחק קינקט מקורי שנרכש בארץ יעבוד (המשחק המצורף לקינקט האמריקאי הוא בפורמט NTSC כמובן ולא יעבוד...)
אודה לעונים, או המפנים לשרשור מתאים, לא מצאתי כזה בפורום.
תודה,
חן
- Light
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 846
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 39 פעמים
על 1.6 או 1.6.1 תהייה לך בעייה אתה תקבל Flagged שזה אומר שאתה לא תוכל לשחק שום משחק.
אתה צריך לעדכן לגירסה של LT+
המשחק המצורף הוא RF ככה שהוא יעבוד אצלך בלי בעייה.
אתה צריך לעדכן לגירסה של LT+
המשחק המצורף הוא RF ככה שהוא יעבוד אצלך בלי בעייה.
Let there be LIGHT!
---------------------------
Store by Promise DS4600 4x2TB / DS720+ 2x4TB
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אם אני לא טועה, 1.6 היא הגרסה שלפני LT ולכן היא מבצעת בדיקות Stealth, מה שאומר שבלי לבצע איזשהו פאץ' המשחק לא יעלה בכלל כי הכונן לא מכיר גלים גבוהים משלוש. יש סיכוי שאפילו משחקים מקוריים חדשים לא יעבדו.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

הבחור צודק, אני מצטער על ההטעיה, אם אתה מקבל הודעה שהxbox לא מכיר את המשחק אתה תצטרך לעלות עם activate iso, אם אתה עם גירסה 1.6.morenoy כתב:לא נכון.
משחקי הקינקט הם לא בעלי מערכת הגנה חדשה AP2.5 ולכן לא תקבל FLAGGED.
בכל מקרה המשחקים הצרובים אמורים לעלות לך על הבוקס.
מעבר לזה כמו שקודמי אמר, המשחק המצורף הוא RF ולכן יעבוד לך על הבוקס....
רק שים לב אל תשים משחקים חדשים עם AP2.5 כמו Fable 3 וכאלו.
Let there be LIGHT!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

הוא גם ככה לא משחק ברשת, אז עדיף שפשוט יעשה פאץ' לדיסקים לגל 2/3 כדי שיעלו לו בקלות ובלי אקטיב איזו.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

המקורי עבד אצלך בלי בעיה כי הוא Regin FREE.kenny4 כתב:טוב, אז המשחק המקורי עובד פיקס, למרות שכתוב עליו בפרוש NTSC. מוזר, אבל לא אתלונן![]()
לא הבנתי מה לגבי צרובים, צריך דיסק אקטיבציה? גרסת LT+?
האם דיסק אקטיבציה שיש לי מקודם (הייתי צריך לPES כזה) יתאים גם למשחקי קינקט?
תודה...
לגבי עניין של הדיסק אקטיבציה תכניס דיסק "מגובה" ותבדוק האם הxbox מזהה אותו אם לא אתה צריך דיסק אקטיבציה.
בכל מקרה אני ממליץ לעדכן ל LT+ זה עניין של כמה דקות.
Light
Let there be LIGHT!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

לעדכן ל LT+ זה עניין של כמה דקות?
זה עניין של לקחת את הקונסולה לחנות שישדרגו לך את הפריצה ב150 ש"ח לפחות. זה גם לוקח יותר מכמה דקות - סביר להניח שהם לא יעשו את זה במקום אלא תשאיר את הקונסולה ותחזור אחרי יום יומיים לקחת אותה בחזרה, וגם עצם ההליכה לחנות לוקחת יותר מכמה דקות. בנוסף, אני יודע רק על מקום אחד שגובה 150 ש"ח, בפתח תקווה. כל מקום אחר לוקח 250 ומעלה.
לשדרג לבד זאת לא באמת אופציה - צריך לדעת לפרק את האקסבוקס, זה לא טריוויאלי כמו פירוק של פלייסטיישן. בנוסף, יש רק דגם כונן אחד שלא מצריך הלחמות על הלוח של הכונן בשביל להתקין LT+, ואם כבר יש LT אז אפילו בדגם הזה צריך להלחים.
בנוסף צריך לדעת איפה למצוא את כל הקבצים הדרושים ותמיד אפשר לגלות בסופו של דבר שבקר ה SATA במחשב לא מתאים.
בקיצור - לשדרג ל LT+ זה ממש, אבל ממש לא עניין של כמה דקות.
זה עניין של לקחת את הקונסולה לחנות שישדרגו לך את הפריצה ב150 ש"ח לפחות. זה גם לוקח יותר מכמה דקות - סביר להניח שהם לא יעשו את זה במקום אלא תשאיר את הקונסולה ותחזור אחרי יום יומיים לקחת אותה בחזרה, וגם עצם ההליכה לחנות לוקחת יותר מכמה דקות. בנוסף, אני יודע רק על מקום אחד שגובה 150 ש"ח, בפתח תקווה. כל מקום אחר לוקח 250 ומעלה.
לשדרג לבד זאת לא באמת אופציה - צריך לדעת לפרק את האקסבוקס, זה לא טריוויאלי כמו פירוק של פלייסטיישן. בנוסף, יש רק דגם כונן אחד שלא מצריך הלחמות על הלוח של הכונן בשביל להתקין LT+, ואם כבר יש LT אז אפילו בדגם הזה צריך להלחים.
בנוסף צריך לדעת איפה למצוא את כל הקבצים הדרושים ותמיד אפשר לגלות בסופו של דבר שבקר ה SATA במחשב לא מתאים.
בקיצור - לשדרג ל LT+ זה ממש, אבל ממש לא עניין של כמה דקות.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

למה לשלם כסף כשאפשר לעשות את זה לבד, לא חבלMalcontent כתב:לעדכן ל LT+ זה עניין של כמה דקות?
בקיצור - לשדרג ל LT+ זה ממש, אבל ממש לא עניין של כמה דקות....
לפרק את xbox יש מלא מלא מדריכים באינטרנט.
פעם ראשונה שעשיתי לקח לי 20 דקות כי עשיתי כל צעד לאט לאט
Light
Let there be LIGHT!
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

כמו שאמרתי - אם אתה רוצה לעשות את זה לבד, סיכוי גבוה מאוד שתצטרך לבצע הלחמות בלוח של הכונן, אלא אם כבר פרצת לבד בעבר ושמרת את קצבי ה BIN.
- Light
- חבר פעיל במיוחד

לא מחייב לעשות הלחמות, אם הכונן שלו הוא Benq הוא לא צריך לעשות כלום.Malcontent כתב:כמו שאמרתי - אם אתה רוצה לעשות את זה לבד, סיכוי גבוה מאוד שתצטרך לבצע הלחמות בלוח של הכונן, אלא אם כבר פרצת לבד בעבר ושמרת את קצבי ה BIN....
וגם אם הלחמות אפשר לבדוק הכול איך לעשות ברשת,
אם אין כוח להתעסק אז באמת משלמים כ200 שקל לפריצה.
ולבן אדם שמכיר איך לפרוץ יקח כ10 דקות מקסימום לעשות את זה, כולל בדיקה אחרכך של משחק.
Light
Let there be LIGHT!
יש אפשרות לבצע את הפריצה בעצמך. אבל זה סיכון שאתה לוקח על עצמך, ז"א אם קורה משהו רק אתה אשם.
אתה יכול לעשות טעות קטנה ולשרוף את הכונן ואז כבר לא תשלם 150ש"ח אל תשלם 600-700 ש"ח ותאכלס זה מעצבן...
אני לא לקחתי סיכון ובשביל 150 שקל היה שווה לי להשקיע.
Malcontent - אני שמח ששמעת בעצתי בסופו של דבר.
אתה יכול לעשות טעות קטנה ולשרוף את הכונן ואז כבר לא תשלם 150ש"ח אל תשלם 600-700 ש"ח ותאכלס זה מעצבן...
אני לא לקחתי סיכון ובשביל 150 שקל היה שווה לי להשקיע.
Malcontent - אני שמח ששמעת בעצתי בסופו של דבר.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

עדיין לא שמעתי בעצתך, אין אצלי LT+. בסך הכל הפריעה לי הטענה שזה עניין של כמה דקות, כי זה ממש לא, ולא משנה באיזה דרך בוחרים.
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

למי שלא עשה את זה אף פעם יש שתי אופציות:
1) לקחת לחנות, לוקח יותר מכמה דקות (כן, הפעולה תיקח להם כמה דקות, אבל יש סיכוי סביר שיש להם תור של קונסולות שמחכות לתהליך, הם לא יעשו את זה במקום ברוב המקרים) ועולה כסף.
2) לעשות את זה לבד, מצריך קריאת מדריכים (יותר מכמה דקות) הבנה של פתיחת מארז האקסבוקס (יותר מכמה דקות) ככל הנראה קניית מברג טורקס שהוא לא משהו שמסתובב בכל בית (יותר מכמה דקות) ובסופו של דבר, אם הקונסולה נקנתה בשנה וחצי-שנתיים האחרונות, הסיכויים שיהיה צורך בהלחמות מאוד מאוד גבוה - אם לא יודעים להלחים עדיף לא להתעסק, ואם כן - זה לוקח יותר מכמה דקות לארגן את ההלחמות וגם לתקן את הלוח אחר כך. זה גם מצריך קצת ציוד שאולי אין לאנשים בבית, אפילו אם הם מלחימים דברים, כמו מברשת פיברגלס וראש הלחמה עדין מאוד.
1) לקחת לחנות, לוקח יותר מכמה דקות (כן, הפעולה תיקח להם כמה דקות, אבל יש סיכוי סביר שיש להם תור של קונסולות שמחכות לתהליך, הם לא יעשו את זה במקום ברוב המקרים) ועולה כסף.
2) לעשות את זה לבד, מצריך קריאת מדריכים (יותר מכמה דקות) הבנה של פתיחת מארז האקסבוקס (יותר מכמה דקות) ככל הנראה קניית מברג טורקס שהוא לא משהו שמסתובב בכל בית (יותר מכמה דקות) ובסופו של דבר, אם הקונסולה נקנתה בשנה וחצי-שנתיים האחרונות, הסיכויים שיהיה צורך בהלחמות מאוד מאוד גבוה - אם לא יודעים להלחים עדיף לא להתעסק, ואם כן - זה לוקח יותר מכמה דקות לארגן את ההלחמות וגם לתקן את הלוח אחר כך. זה גם מצריך קצת ציוד שאולי אין לאנשים בבית, אפילו אם הם מלחימים דברים, כמו מברשת פיברגלס וראש הלחמה עדין מאוד.