חיבור הסטרימר למחשב עם כבל רשת
שלום רב!
אני מחפש כבר די הרבה זמן תשובה בפורום, אבל לצערי אני לא מוצא..
הבעיה היא קודם כל שההעברת הקבצים שלי מאוד איטית לסטרימר ואני צריך פיתרון מהיר יותר,
אני רוצה לחבר את המחשב עם הסטרימר בכבל רשת (שיוכל להעביר קבצים גדולים במהירות).
לא מעניין אותי החיבור לאינטרנט עכשיו, ולא החיבור לראוטר - אלא רק בין המחשב לסטרימר.
הבעיה היא שאני מחבר בין שניהם ואני מקבל בחיבורי הרשת את הסטרימר, אבל איך אני יכול לגרום למחשב לראות בו ככונן?
תודה!
הסטרימר שלי היא A200.
אני מחפש כבר די הרבה זמן תשובה בפורום, אבל לצערי אני לא מוצא..
הבעיה היא קודם כל שההעברת הקבצים שלי מאוד איטית לסטרימר ואני צריך פיתרון מהיר יותר,
אני רוצה לחבר את המחשב עם הסטרימר בכבל רשת (שיוכל להעביר קבצים גדולים במהירות).
לא מעניין אותי החיבור לאינטרנט עכשיו, ולא החיבור לראוטר - אלא רק בין המחשב לסטרימר.
הבעיה היא שאני מחבר בין שניהם ואני מקבל בחיבורי הרשת את הסטרימר, אבל איך אני יכול לגרום למחשב לראות בו ככונן?
תודה!
הסטרימר שלי היא A200.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אז למה לא אמרת שאתה רוצה רק להעביר קבצים והרשת לא מעניינת אותך?
יש לך חיבור USB Slave, הדבר היחיד שתצטרך זה כבל ארוך מתאים וכך תהיה לך היכולת להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר מאשר בשיתוף.
קח בחשבון, במידה וה-NMT APPS מותקנים על הדיסק הפנימי והוא פורמט ל-EXT3, תצטרך להתקין על המחשב תוכנה, בכדי לזהות את הדיסק (יש קישור בשרשור שהפניתי אליו).
יש לך חיבור USB Slave, הדבר היחיד שתצטרך זה כבל ארוך מתאים וכך תהיה לך היכולת להעביר קבצים במהירות גבוהה יותר מאשר בשיתוף.
קח בחשבון, במידה וה-NMT APPS מותקנים על הדיסק הפנימי והוא פורמט ל-EXT3, תצטרך להתקין על המחשב תוכנה, בכדי לזהות את הדיסק (יש קישור בשרשור שהפניתי אליו).
חיבור כבל מוצלב לא יהיה מהיר יותר מ USB.Valugar כתב:אתה מדבר על חיבור USB, אבל גם זה איטי מדי בשבילי (20MB...) אני יודע שאפשר לחבר שני מחשבים עם כבר רשת מוצלב ולהעביר נתונים, איך עושים את זה?...
USB מעתיק בדרך כלל 20-24 MB לשניה, וחיבור רשת בכבל מוצלב הוא במהירות 100mbit לשניה, שזה במקרה הכי טוב בעולם 12 MB לשניה. תשתמש ב USB.
הערה 0 יש ב A200 כרטיס רשת של גיגה, אבל לפי מיטב ידיעתי הוא עובד רק ב 100.