שלום לכולם
לאחר בריחה של השיפוצניק שלנו אני מחפש שיפוצניק באזור עפולה
העבודה היא פירוק מטבח קיים+ שינויי חשמל.
תודה לכולם
מחפש שיפוצניק הגון...
אני מראש מציין שאין לי שום אינטרס רק ניסיון מוצלח, תבדוק את אתר מידרג
www.midrag.co.il
עד היום כל בעלי המקצוע שאנחנו מזמינים אנחנו מזמינים משם בזכות הדירוגים באתר ואין נפילות לעומת העבר בו הזמנו בעלי מקצוע מדפי זהב או כל מיני מדריכים אזוריים. לדעתי חשוב מאוד לקרוא את הדירוגים לעומק ולהבין שאכן בעל המקצוע כבר עשה כמה וכמה עבודות מהסוג שאתם מחפשים ותמיד מומלץ להזמין כמה ולבחור אחד שהתחברתם איתו ונתן לכם הצעה מפורטת במחיר טוב לשני הצדדים.
בהצלחה.
www.midrag.co.il
עד היום כל בעלי המקצוע שאנחנו מזמינים אנחנו מזמינים משם בזכות הדירוגים באתר ואין נפילות לעומת העבר בו הזמנו בעלי מקצוע מדפי זהב או כל מיני מדריכים אזוריים. לדעתי חשוב מאוד לקרוא את הדירוגים לעומק ולהבין שאכן בעל המקצוע כבר עשה כמה וכמה עבודות מהסוג שאתם מחפשים ותמיד מומלץ להזמין כמה ולבחור אחד שהתחברתם איתו ונתן לכם הצעה מפורטת במחיר טוב לשני הצדדים.
בהצלחה.
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
יש לי מישהו שעשה לי איזו עבודה והייתי מרוצה ממנו.
אחד הדברים שאי אהבתי בו זה שהוא עובד!
הוא לא מגיע שם שני סינים והולך לשתות קפה כמו רוב השיפוצניקים, הוא עובד תכל'ס וזה משהו שאני מעריך...
הוא עשה גם עבודה גדולה אצל חברה של אחי והם היו מרוצים. הוא אפילו סיים בזמן שהוא אמר שזה לא טריוויאלי
אם אתה רוצה תגיד לי ואני אעביר לך את המספר שלו בפרטי.
הוא לא מגיע שם שני סינים והולך לשתות קפה כמו רוב השיפוצניקים, הוא עובד תכל'ס וזה משהו שאני מעריך...
הוא עשה גם עבודה גדולה אצל חברה של אחי והם היו מרוצים. הוא אפילו סיים בזמן שהוא אמר שזה לא טריוויאלי
אם אתה רוצה תגיד לי ואני אעביר לך את המספר שלו בפרטי.
של כל דבר עם 4 גלגלים!
אני אשמח אם תשלח ליtvholic כתב:יש לי מישהו שעשה לי איזו עבודה והייתי מרוצה ממנו.
אם אתה רוצה תגיד לי ואני אעביר לך את המספר שלו בפרטי....