אני חייב את עזרתכם, אני כבר פעמיים החלפתי ממיר דיגיטלי... אני לא מצליח לבצע הקלטה מתוזמנת מראש לאחר שאני מחבר כונן קשיח חיצוני למייר דרך USB.
בהתחלה קניתי דרך אייס קנה ובנה ממיר של "איינובה 7002" החדש, התמונה נהדרת - הממשק על הפנים... אי אפשר להקליט שם באופן מתוזמן מראש... התמונה נתקעת...
החזרתי אותו כעבור 11 יום, החלפתי ממה שהיה במגוון אצלם לAPEX 230H, שהוא לא דגם הכי חדש, אבל הוא נראה בסדר, אבל גם בו - אין לי מושג איך להבצע הקלטה מתוזמנת מראש... בהגדרות הטיימר שם אני מקליד הכל נכון, שעה ותאריך.. אבל אין לי דרך לסמן הקלטה, ואפילו גם כשאני רק מסמן צפיה מתוזמנת מראש - אפילו את זה הוא לא מבצע.
האם ניתן עלשות משהו? מישהו מבין בממיר? האם יש עדכון שפותר את זה? מה ניתן לעשות?
כבר שני ממירים של DVB-T אני החלפתי!!! ועדין מתקשה בהקלטה מתוזמנת מראש
1. אינובה 7002- ממיר חדש שהתחילו לשווק לפני שבוע או שבועיים. סביר להניח שאם היית פונה לגטר טק בשירות לקוחות היית מקבל מענה מסויים.yuval2d כתב:אני חייב את עזרתכם, אני כבר פעמיים החלפתי ממיר דיגיטלי... אני לא מצליח לבצע הקלטה מתוזמנת מראש לאחר שאני מחבר כונן קשיח חיצוני למייר דרך USB.
בהתחלה קניתי דרך אייס קנה ובנה ממיר של "איינובה 7002" החדש, התמונה נהדרת - הממשק על הפנים... אי אפשר להקליט שם באופן מתוזמן מראש... התמונה נתקעת...
החזרתי אותו כעבור 11 יום, החלפתי ממה שהיה במגוון אצלם לAPEX 230H, שהוא לא דגם הכי חדש, אבל הוא נראה בסדר, אבל גם בו - אין לי מושג איך להבצע הקלטה מתוזמנת מראש... בהגדרות הטיימר שם אני מקליד הכל נכון, שעה ותאריך.. אבל אין לי דרך לסמן הקלטה, ואפילו גם כשאני רק מסמן צפיה מתוזמנת מראש - אפילו את זה הוא לא מבצע.
האם ניתן עלשות משהו? מישהו מבין בממיר? האם יש עדכון שפותר את זה? מה ניתן לעשות?...
2. הנה עדכון לממיר האפקס שלך: http://www.brimag.co.il/?CategoryID=860&ArticleID=2891