כבר שני ממירים של DVB-T אני החלפתי!!! ועדין מתקשה בהקלטה מתוזמנת מראש

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
yuval2d פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 644
שם מלא: יובל דולב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני חייב את עזרתכם, אני כבר פעמיים החלפתי ממיר דיגיטלי... אני לא מצליח לבצע הקלטה מתוזמנת מראש לאחר שאני מחבר כונן קשיח חיצוני למייר דרך USB.
בהתחלה קניתי דרך אייס קנה ובנה ממיר של "איינובה 7002" החדש, התמונה נהדרת - הממשק על הפנים... אי אפשר להקליט שם באופן מתוזמן מראש... התמונה נתקעת...
החזרתי אותו כעבור 11 יום, החלפתי ממה שהיה במגוון אצלם לAPEX 230H, שהוא לא דגם הכי חדש, אבל הוא נראה בסדר, אבל גם בו - אין לי מושג איך להבצע הקלטה מתוזמנת מראש... בהגדרות הטיימר שם אני מקליד הכל נכון, שעה ותאריך.. אבל אין לי דרך לסמן הקלטה, ואפילו גם כשאני רק מסמן צפיה מתוזמנת מראש - אפילו את זה הוא לא מבצע.
האם ניתן עלשות משהו? מישהו מבין בממיר? האם יש עדכון שפותר את זה? מה ניתן לעשות?

nimrodg
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1299
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

yuval2d כתב:אני חייב את עזרתכם, אני כבר פעמיים החלפתי ממיר דיגיטלי... אני לא מצליח לבצע הקלטה מתוזמנת מראש לאחר שאני מחבר כונן קשיח חיצוני למייר דרך USB.
בהתחלה קניתי דרך אייס קנה ובנה ממיר של "איינובה 7002" החדש, התמונה נהדרת - הממשק על הפנים... אי אפשר להקליט שם באופן מתוזמן מראש... התמונה נתקעת...
החזרתי אותו כעבור 11 יום, החלפתי ממה שהיה במגוון אצלם לAPEX 230H, שהוא לא דגם הכי חדש, אבל הוא נראה בסדר, אבל גם בו - אין לי מושג איך להבצע הקלטה מתוזמנת מראש... בהגדרות הטיימר שם אני מקליד הכל נכון, שעה ותאריך.. אבל אין לי דרך לסמן הקלטה, ואפילו גם כשאני רק מסמן צפיה מתוזמנת מראש - אפילו את זה הוא לא מבצע.
האם ניתן עלשות משהו? מישהו מבין בממיר? האם יש עדכון שפותר את זה? מה ניתן לעשות?
...
1. אינובה 7002- ממיר חדש שהתחילו לשווק לפני שבוע או שבועיים. סביר להניח שאם היית פונה לגטר טק בשירות לקוחות היית מקבל מענה מסויים.
2. הנה עדכון לממיר האפקס שלך: http://www.brimag.co.il/?CategoryID=860&ArticleID=2891

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”