:הל: Innova משיקה ממיר דיגיטלי לעידן+ DTT

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

[pressrelease]


Innova משיקה ממיר דיגיטאלי לטלוויזיה המאפשר קליטת שידורים באיכות HD והקלטת תוכניות טלוויזיה ישירות לכונן USB

"אינובה" (Innova) מבית גטר-טק, משיקה ממיר דיגיטאלי חדש, ה-Innova 7002HD , לקליטת הערוצים הפתוחים בטלוויזיה, שמאפשר שליטה והנאה מרובים יותר מהטלוויזיה הביתית. הממיר הדיגיטאלי לטלוויזיה מאפשר קליטה וצפייה בשידורים באיכות HD והקלטת תוכניות טלוויזיה ישירות לכונן USB – דבר המאפשר צפייה בתוכניות האהובות בכל עת ובכל מקום. כמו כן ניתן להשתמש בממיר לצפייה בקובצי תמונות, האזנה לקובצי מוסיקה וצפייה בקובצי ווידאו – וכל זאת מזיכרון נייד USB או HDD חיצוני.

לממיר מעבד HD חזק תוצרת NEC. יציאת HDMI – המאפשרת צפייה באיכות HD – וכן יציאת קואקס לחיבור למערכת קולנוע ביתית. כמו כן משולבת בממיר פונקציות להקלטת תוכניות גם 7 ימים קדימה – לזיכרון הממיר או ישירות ל-USB. תכונה נוספת הבולטת בהפעלת הממיר היא ההקפדה על נוחות ההפעלה עד לרמת הפונטים הברורים, שולחן העבודה הקריא והפשוט והסריקה האוטומטית המהירה המתרחשת מיד בעת הדלקת המכשיר.

בנוסף ליציאת ה-HDMI1.3, הממיר כולל יציאות Component, RCA ו-SCART. הוא מותאם לתקן MPEG2 DVB-T וכן MPEG4 ו-FEC, המבצע התאמה אוטומאטית לשינויים בשידור ומאפשר קליטה טובה יותר. המכשיר, המשדר ברוחב פס 8Mhz/7Mhz, מותאם לתקן האירופאי החדש לצריכת אנרגיה נמוכה ועומד בתקני ISO/IEC וכן בתקן ישראלי.

החבילה כוללת: אנטנה קטנה, כבל RCA לחיבור בין המקלט לטלוויזיה, סוללות, שלט רחוק וחוברת הדרכה בעברית ובאנגלית הכולל הוראות לתפעול יישומי מולטימדיה.

מחיר הממיר 299 ₪ כולל מע"מ
ניתן להשיג ברשתות הום סנטר, אייס, שופרסל, חנויות המחשבים המובחרות ואתרי הסחר האלקטרוני.

[/pressrelease]
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

bhalamis
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 322
הצטרף: פברואר 2010
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #2 

טעות במחיר המפורסם לא? הוא עולה בכל מקום 550 ש"ח ....
איפה אפשר לקנות ב 300 ש"ח ?

MartinHSabag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

רשום שורה מתחת למחיר, לא?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

noni16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שאלה לגבי הקלטה

שליחה #4 

האם המכשיר מקליט את מה שמשודר בטלויזיה (משמע יכול להקליט תוכניות מהכבלים/לווין כמו וידאו או DVD מקליט) או שניתן להקליט רק את הערוצים הנקלטים על ידי המכשיר (הערוצים הפתוחים בטלוויזיה).

תודה

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46395
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #5 

ההקלטה יכולה להעשות רק מערוצי ה DTT.

noni16
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
הצטרף: דצמבר 2010
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

תודה על התגובה,
אני אנסה לחדד את השאלה שלי:
אני מעוניין להעביר תכנים מהטלויזיה (שמשודרים בערוצים שונים/ שאני מקרין בוידאו וכו') אל המחשב או אל DVD (בהשקעה קטנה ככל האפשר).
למעשה אני צריך מאיין וידאו/דיוידי מקליט שיודע להקליט על דיסק חיצוני (USB).
קניתי בעבר DVD מקליט אך הוא לא היה אמין והתקלקל דיי מהר (מעבר לכך שהפונקציות המתקדמות של רוב המכשירים - הקלטה עפ"י זמן וכו, פחות חשובות לי).

האם יש מכשיר כזה?

תודה

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”