חברת יורוקום-נוקיה, יבואנית מכשירי נוקיה לישראל, השיקה את מכשיר ה C7 של החברה הפינית בישראל.
רק לאחרונה נעשה שימוש ב C7 להפקת סירטון אינטראקטיבי ייחודי כחלק מהשקת המכשיר עליה כתבנו כאן.
ה- C7, המבוסס על מערכת ההפעלה החדשה של Nokia- Symbian^3, מצויד במסך מגע קאפסיטיבי 3.5 אינץ' בטכנולוגיית AMOLED ובמצלמת 8 מגה פיקסל המצלמת גם וידיאו ב- HD.
מסך המגע של המכשיר תומך במולטי טאץ ומגוון ווידג'טים על שלושה מסכי בית.
עוד ניתן למצוא במכשיר - A-GPS לניווט והפעלת אפליקציות מבוססות מיקום, Wi-Fi בתקנים b/g/n לגלישה מהירה באמצעות אינטרנט אלחוטי, Bluetooth 3.0 סטריאופוני להאזנה למוזיקה בהתקני שמע חיצוניים ולהעברת נתונים בקצב גבוה, יציאת TV לחיבור המכשיר למקלט טלוויזיה וגם שבב NFC אשר יאפשר לו לשמש בעתיד כארנק סלולרי.
בנוסף, המכשיר כולל את ממשק הטלוויזיה החדש של Nokia, Web TV, המאפשר לצפות בקטעי וידיאו ממגוון ערוצים. המכשיר מגיע עם ארבעה ערוצים מובנים (E!, Paramount, CNN ו- National Geographic), וערוצים נוספים מהארץ, כגון חדשות ערוץ 2, ומהעולם צפויים להיות מוצעים בקרוב להורדה מה- Ovi Store.
מההודעה מחברת יורוקום נמסר כי ה Nokia C7 מצטרף למשפחת מכשירי המגע החכמים החדשה של Nokia, הכוללת גם את ה- N8 שיושק בארץ בקרוב.
יורוקום משיקה את נוקיה C7 בישראל
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- הצטרף: נובמבר 2004
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אלי חבוש
על הנייר המכשיר טוב מאוד, אבל הבעיה שלו זה הסימביאן.
המערכת הזאת מתה, והרקיבה כבר מזמן, למה לעזאזל הם ממשיכים להוציא מכשירים איתה?!
המערכת הזאת מתה, והרקיבה כבר מזמן, למה לעזאזל הם ממשיכים להוציא מכשירים איתה?!
