http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.htmlלאחר הגבלת קנסות היציאה והכנסת מפעיל חדש, ועדת הכלכלה אישרה גם את ביטול ה"סים לוק", שמנע העברת מכשיר סלולרי מחברה לחברה. בנוסף, אסור יהיה לחברות הסלולר לחסום את האפשרות של הלקוח לדבר בסקייפ ולהיכנס לאינטרנט דרך פורטל של חברה אחרת...
בשורה סלולרית: לחברות הסלולאר אסור יהיה לנעול סים ולחסום סקייפ!
משהו טוב מאוד מתרחש שם במשרד התקשורת בחודשים האחרונים:
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
"משהו טוב מאוד" זה כשיפנימו כבר להעניש את שלושת החברות בקנס של מליונים, על הקרטל הסלולארי שהן הקימו מתחת לאף של כולם.osherov כתב:משהו טוב מאוד מתרחש שם במשרד התקשורת בחודשים האחרונים:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3994979,00.htmlלאחר הגבלת קנסות היציאה והכנסת מפעיל חדש, ועדת הכלכלה אישרה גם את ביטול ה"סים לוק", שמנע העברת מכשיר סלולרי מחברה לחברה. בנוסף, אסור יהיה לחברות הסלולר לחסום את האפשרות של הלקוח לדבר בסקייפ ולהיכנס לאינטרנט דרך פורטל של חברה אחרת......
פתיחה של סים זה יפה, אבל כמה פעמים אתה הולך לספק הסלולאר שלך כדי לבצע פרוצדורה כזו? כמה מאיתנו ביצעו אותה עד כה? מעט מאוד. את החשבונית, להבדיל, אני פוגש חודש בחודשו..
ההוראה החדש לא מדגדגת לחברות הסלולאר.
הגיע הזמן לתת להן "כאפה" עם איזה 10 מליון ש"ח קנס כל אחת על תיאום מחירים + גביית תשלום על מוצרים תוך מרמה, ואז אולי יתחילו להתעורר שם..
...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78885
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
Giliboy
מסתמן כאן שר התקשורת הטוב ביותר מאז ומעולם.
כל הכבוד לו!!!
זה באמת משהו שהציק הרבה זמן ובהחלט ראוי היה לתיקון!
כל הכבוד לו!!!
זה באמת משהו שהציק הרבה זמן ובהחלט ראוי היה לתיקון!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
עם הם יורידו את הנעילה גם למי שכבר רכש את המכשיר בחינם זה יהיה נחמד .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
עכשיו יהיה את זה שיגיע ויגיד זה לא כי איכפת לו מהציבור, זה כי הוא פולטיקאי והוא עושה הכל כדי להגיע לראשות הממשלה. 
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
עופרoferlaor כתב:Giliboy
כל הכבוד לו!!!
זה באמת משהו שהציק הרבה זמן ובהחלט ראוי היה לתיקון!...
הכל טוב ויפה,
אבל צריך לטפל בדברים האמיתיים, כאלה שבאמת מכאיבים בכיס.
אם מישהו פאם בחיים צריך לפתוח טלפון לכל סים, וחסכו לו את ה- 70 ש"ח, אז אפשר לחיות גם בלי זה.
אבל כשמחתימים לקוח על עסקה בחתימה דיגיטלית, ואת החוזה הוא יכול לקרוא למעשה רק לאחר החתימה,
אז פה כבר יש עבירה פלילית, ורק במדינה שלנו החברות יוצאות נקי בלי איזה "ייצוגית" שתגרום להם להכניס את היד עמוק עמוק לכיס. שלא לדבר שאחרי זה גילית שהחתימו אותך על איזה Funtone שלא בקשת..
שוב, אני לא מזלזל, ויפה שטיפולו בזה, אבל יש דברים הרבה יותר מהותיים לטפל בהם.
תרצו או לא, בכל החברות אנחנו מקבלים אותם מחירים ואותם מסלולים. תחרות אמיתית אין פה!!!
אז יכול להיות באמת שכחלון יטפל גם בדברים שציינתי, הוא עושה רושם לא רע בכלל,
אבל עד אז, תסלחו לי שאני לא מתרגש מאיזה הוראה חסרת משמעות ל- 99% אחוז ממנויי הסלולאר..
...
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
לדעתי מסתמן כאן שר התקשורת הפופוליסטי ביותר מאז ומעולם.oferlaor כתב:מסתמן כאן שר התקשורת הטוב ביותר מאז ומעולם....
הוא התחיל טוב, הוא מנסה טוב, אבל לגבי כל המהלכים שהוא עושה יש רק מדידה אחת רלוונטית: החשבונית לצרכן.
סימפרי זה מצויין, ואני ראשון לברך. אבל זו ממש לא בעיה של המשתמש הממוצע הישראלי.
אנשים קונים מכשירים, נכבלים ל-36 חודשים למפעיל (כן, הורידו את ההתחייבות ל-18 חודשים, אבל החוזה נותר על 36 חודשים), משלמים סכומי עתק (בין הגבוהים בעולם) - ומעבר לכל - אין שום תחרות.
שר תקשורת טוב יטפל בנושא הטריאופול המטורף שמתנהל כאן.
מבחינתי הוא נכשל כשלון חרוץ כשבשבוע שעבר הוא הסכים לאפשר מצב לפיו MVNO יצטרך למעשה לא להיות בכלל V, אלא להיות בעל כיסוי פיסי של המדינה. ולא חשוב אם מדובר ב-20%, 30% או 70% תוך 7 שנים.
MVNO שצריך לכסות פיסית, אומר שהוא צריך רשת פיסית.
רשת פיסית זו השקעה אדירה וכמעט בלתי אפשרית.
יצא שתהיה לנו רק מירס עלובה, ואולי עוד איזה מטורף אחד (המשביר לצרכן?) שיחליט להתאבד ולנסות להקים רשת.
שום שינוי אמיתי בחשבונית של הצרכן הסופי...
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
סליחה על הבורות אבל איזו חברה חוסמת סקייפ ?
בסלקום זה פתוח.
ליאור
בסלקום זה פתוח.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי