מבקש עזרה בבחירת כבלים לרמקולים למערכת קולנוע ביתית בסלון
שלום חברים.
אני רוצה לעשות מערכת קולנוע ביתית בסלון.
יש בסלון הכנה לרמקולים, אבל אני ממש צריך את עזרתכם בבחירת הכבלים קודם כל ואחר כל רמקולים ומגבר.
אני לא מקצוען, לכן גם התקציב לא גבוה.
אני צריך משהו שיעשה את העבודה טוב ולא יהיה יקר.
תודה מראש!
אני רוצה לעשות מערכת קולנוע ביתית בסלון.
יש בסלון הכנה לרמקולים, אבל אני ממש צריך את עזרתכם בבחירת הכבלים קודם כל ואחר כל רמקולים ומגבר.
אני לא מקצוען, לכן גם התקציב לא גבוה.
אני צריך משהו שיעשה את העבודה טוב ולא יהיה יקר.
תודה מראש!
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה רוצה לקבל את הכל מאותו מקום, רצוי ללכת למקום מתמחה שמחזיק גם מתקינים במקום.
במידה ואתה דיי סגור לגבי הציוד שיהיה לך אתה יכול לרכוש בנפרד או דרך חברה ולהזמין מתקין פרטי.
לפי תצורת המערכת שלך אתה יכול לבחור את הכבלים ולא לפני, כי הכל תלוי במערכת. ברגע שאתה דיי סגור לגבי סוג הציוד אתה יכול לרכוש את הכבלים המתאימים, להשחיל לפני ההתקנה (במקרה וזה שיפוץ) ואחרי הסיום להתקין את המערכת.
עלות הכבלים למערכת סטנדרטית ועבודה יכולה להגיע בין 400 ל800 ש"ח...
עלות הציוד תלויה בתקציב שאתה מקציב לעצמיך.
צעד גדול כזה רצוי לעשות בליווי בעלי מקצוע.
במידה ואתה דיי סגור לגבי הציוד שיהיה לך אתה יכול לרכוש בנפרד או דרך חברה ולהזמין מתקין פרטי.
לפי תצורת המערכת שלך אתה יכול לבחור את הכבלים ולא לפני, כי הכל תלוי במערכת. ברגע שאתה דיי סגור לגבי סוג הציוד אתה יכול לרכוש את הכבלים המתאימים, להשחיל לפני ההתקנה (במקרה וזה שיפוץ) ואחרי הסיום להתקין את המערכת.
צעד גדול כזה רצוי לעשות בליווי בעלי מקצוע.
תודה על התשובה המהירה!JEXY כתב:אם אתה רוצה לקבל את הכל מאותו מקום, רצוי ללכת למקום מתמחה שמחזיק גם מתקינים במקום.
צעד גדול כזה רצוי לעשות בליווי בעלי מקצוע....
בשביל מה צריך להזמין מתקין פרטי?
יש עבודה שאני לא אוכל לעשות בעצמי?
אני ממש לא סגור על שאר הציוד שיהיה. תוכל להמליץ לי על רמקולים ועל מגבר בסדר גודל של כמה אלפי שקלים (אני לא מכיר את המחירים, לכן אינני יודע להצביע על סכום).
שוב, תודה.
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא מכיר אותך אישית, לכן רשמתי שסוג עבודות אלו בדרך כלל רצוי להזמין בעל מקצוע.
שאלות לגבי רכישת הציוד אתה יכול לשאול בפורום המתאים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... wforum&f=1
שאלות לגבי רכישת הציוד אתה יכול לשאול בפורום המתאים:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... wforum&f=1