התלבטות בין טלוויזות - הצילו!!!
שלום, כבר מס' שבועות אני עובר סרט של בחירת טלוויזיה לבית החדש.
גודל הסלון 4.5 מ' והשימושים הם צפייה בSD אקסטרימר וחיבור ל PC
התקציב שלי הוא 6.5K לא ניתן יותר...
לאחר בדיקה מדוקדקת הבנתי שבתקציב כזה אין ברירה אלא להתפשר, אני לא אקנה את הטוב ביותר ואת מה שאני רוצה, אבל הטוב ביותר שניתן להשיג בתקציב זה!
התפשרות ראשונה היא בנושא הגודל בחרתי ללכת על "46"/47 מתוך הבנה שגודל גדול יותר של טלוויזיה בתקציב זה תפגע משמעותית באיכות...
חשוב לי שלטלוויזיה יהיה ממיר DDT מובנה פנימי ואם ניתן גם רסיבר מובנה פנימי שניתן לחבר לו רמקולים.
מעבר לזה גם איכות תמונה ואמינות מוצר.
כרגע צימצמתי את זה ל 3 טלוויזות:
SONY 46EX402
LG 47LE5500
TUSHIBA SL733
אשמח לשמוע את חות דעתכם המקצועית ע"מ שאקבל את ההחלטה הטובה ביותר.
תודה מראש.
גודל הסלון 4.5 מ' והשימושים הם צפייה בSD אקסטרימר וחיבור ל PC
התקציב שלי הוא 6.5K לא ניתן יותר...
לאחר בדיקה מדוקדקת הבנתי שבתקציב כזה אין ברירה אלא להתפשר, אני לא אקנה את הטוב ביותר ואת מה שאני רוצה, אבל הטוב ביותר שניתן להשיג בתקציב זה!
התפשרות ראשונה היא בנושא הגודל בחרתי ללכת על "46"/47 מתוך הבנה שגודל גדול יותר של טלוויזיה בתקציב זה תפגע משמעותית באיכות...
חשוב לי שלטלוויזיה יהיה ממיר DDT מובנה פנימי ואם ניתן גם רסיבר מובנה פנימי שניתן לחבר לו רמקולים.
מעבר לזה גם איכות תמונה ואמינות מוצר.
כרגע צימצמתי את זה ל 3 טלוויזות:
SONY 46EX402
LG 47LE5500
TUSHIBA SL733
אשמח לשמוע את חות דעתכם המקצועית ע"מ שאקבל את ההחלטה הטובה ביותר.
תודה מראש.
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני הייתי ממליץ לך ללכת על פלזמה של סמסונג C550 . יושבת בול התקציב שלך. הגודל הוא 50'' והאיכות היא מצוינת לפי החברים כאן באתר.
תחפש סקירה מעמיקה של אחד החברים לגבי המסך הזה.
לעניות דעתי, במיוחד אם אתה צופה בשידורי SD אין בכלל ספק שעליך לרכוש פלזמה ובמרחק הצפייה שלך אתה צריך ללכת על הכי גדול שהתקציב שלך יכול לאפשר לך.
ה-C550 עונה על כל הדרישות שלך.
בהצלחה!
תחפש סקירה מעמיקה של אחד החברים לגבי המסך הזה.
לעניות דעתי, במיוחד אם אתה צופה בשידורי SD אין בכלל ספק שעליך לרכוש פלזמה ובמרחק הצפייה שלך אתה צריך ללכת על הכי גדול שהתקציב שלך יכול לאפשר לך.
ה-C550 עונה על כל הדרישות שלך.
בהצלחה!
- blknom1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1322
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
תחילה, למיטב זיכרוני ה-C550 מתמודדת טוב מאוד עם כל הנושא של ההשתקפויות.. שווה בדיקה.
דבר שני, אמר לי חבר בפורום דבר חכם - כמה פעמים יוצא לך לצפות בטלוויזיה בשעות היום. מרבית הצפייה גם ככה היא בשעות הערב, אז בשביל פעם בשבוע (יום שבת בצהריים) לא תקנה טלוויזיה איכותית ביותר....?
נקודה למחשבה...
דבר שני, אמר לי חבר בפורום דבר חכם - כמה פעמים יוצא לך לצפות בטלוויזיה בשעות היום. מרבית הצפייה גם ככה היא בשעות הערב, אז בשביל פעם בשבוע (יום שבת בצהריים) לא תקנה טלוויזיה איכותית ביותר....?
נקודה למחשבה...